Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rewelacje z ewangelia.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Właśnie wszedłem sobie tam dziś (www.ewangelia.pl), żeby sprawdzić, co nowego. Forum ciekawe, choć tendencyjne... Jednakże kilka dni temu Winter namówił mnie, by tam zajrzeć, i zajrzałem, i napisałem kilka postów (w tonie naprawdę bardzo łagodnym i polubownym) celem rozruszania towarzystwa i wybadania nastrojów, intelektów i tolerancji tamejszych dyskutantów... Jakież było moje dzisiejsze zdziwienie i osłupienie, gdy stwierdziłem, że na tym forum ISTNIEJE CENZURA !!!! Zwyczajna, ordynarna, chamska cenzura !! Moje posty były powycinane, dopiski do innych wątków pokasowane, zaś gdy chciałem tam opisać moje oburzenie faktem istnienia cenzury - mój post po prostu się nie ukazał ! Bez żadnej informacji co i dlaczego. Jakbym miał jeszcze jakieś złudzenia, to już bym się ich pozbył.... Cóż to jednak jest za plugawe plemię....

Szkoda było naszego czasu, Leto.A ostatnie zdanie (twoje ) to streszczenie całej perfidii. Niestety nie można liczyć na dialog , ja też walnąłem żałowny topic w którym elegancko zapytałem o co chodzi ? Może potraktowali to jako najazd ?

Nie wiem.. Forum to forum. Chyba nie znają tego pojęcia, mającego długą i chlubną tradycję... Ale szczerze mówiąc - tego należało się spodziewać. Tak, masz 100% rację - szkoda naszego czasu.

hmm... nie chce mi się w to wierzyć... Pozdrawiam:D

Albo teraz już chce... sory... powiedz mi czy to jest kaatolicka strona??? ewangelia??? Bo albo jestem ślepy albo oni cały czas gadają o zborach, ewangelii itp... Przeciez to strona ZIELONOŚWIĄTKOWCÓW... hmm... no nie wiem... a może ja się mylę w całości??? Już nic nie wiem... wejdź na forum w katolik.pl a forum ewangelia porzućcie... Na Ewangelii faktycznie są sami Zielonoświątkowcy, którzy uznają jedynie Biblię za wszelką prawdę... Im nie przegada... i teraz nie dziwię się też i cenzurze... Tak to już jest niestety... Jedni wierzą w to drudzy w tamto... niby wierzymy dokładnie w to samo, ale jednak nie jest to dokładnie to samo... są różnice... Oni traktują Biblię dosłownie - my katolicy nie... No cóż... widać faktycznie to był czas stracony. Nie będzie taki na forum katolik.pl :) Tam są już faktycznie katolicy na pewno... :D :D :D :) :) :) he he... ale się zrobiłem w przysłowiowego "konia"... a już zcaząłem się przejmować... Pozdrawiam:)

No cóż musze wam przyznać rację, jako, że najdłużej tam jestem na tym forum, ale prawde powiedziawszy, nie zrezygnuje, będe im wciskał nowe, rzeczy, to jak z autosugestią, kiedyś to przełkną i zauważą, że wszystko to jest jedno i to samo. Ale zamieściłem tam nowy temat "Czy okultyzm jest naprawde zły?" Temat jest naprawdę ciekawy, zresztą zamieszcze go również na tym katolickim forum. Swoją drogą zastanawiam się jakie odpowiedzi padną na obu tyvh forach. Was oczywista również zapraszam do dyskusji.

Witam. Leto, pisze tam jasno: "wiadomości na forum są moderowane". Moderator z łacińskiego "ten, który hamuje, zachowuje umiar". W przypadku eawngelia.pl zahamowane zostają swobody wypowiedzi (te mniej oczywiste) :-)) Pozdrawiam

Bezstronny gono bardzo ładnie ( trafnie ) się wypowiedział. W rzeczywistości cenzura uniemożliwia rozmowe , czyli to do czego forum jest stworzone.

Racja... i własnie dlatego Zielonoświątkocy to nie katolicy:) My katolicy nie robimy takich rzeczy. Oni możliwe:) Pozdrowienia:) :D

Twój topic "Czy okultyzm jest naprawdę zły" wcale się nie ukazał na ewangelii. NIe warto tam zaglądać...

Racja... nie warto...

Za to zapraszam wsztstkich na katolik.pl , aby podziwiać reakcję katolików na ZJAWISKO OBE : )

hmmm reakcja katolików... To ja podziwam Waszą reakcję. Tam jestem w większości < wreszcie > ... i tamtych ludzi jakoś rozumiem:) pozdrawiam:)

Chyba mam braki w wykształceniu. :) Nie wiedziałem, co to jest "zielonoświątkowiec"... Chyba muszę bardziej zagłębić się w te wasze sekty. A co do gino: moderowania jest świadomą ingerencją w wolność słowa. A to JEST cenzura.

hmm... zielonoświątkowcy to "maniacy" biblijnii... wszytsko widzą pod kątem biblii i znaja ją niekiedy w dość sporych fragmentach na pamięć. Mówią cały czas o Biblii i o tym jaka ona wspaniała. Tylko ją uznają za źródło wiedzy o Bogu i wierą jej bezgranicznie... troszkę wiedzy o zielonoświątkowcach dla Leto :D :) Pozdrowienia:)

UWAGA UWAGA !!! Otóż przez nas (Leto i Ja ) forum na ewangelia.pl zostało przeobrażone !!! Wszystkie wątki zostały wykasowane i zmieniono regulamin , ogłoszono to zaraz nad listą tematów ( a właściwie nad jednym tematem bo wszystkie zostały skasowane ) ! Zmiany dotyczą poinstruowania do czego należy forum i jest tam napisane ( to nie żart ! ): "Forum służy do odpowiadania na pytania i wyjaśniania wątpliwości. Nie służy natomiast do polemik, dyskusji oraz kłótni teologicznych i międzywyznaniowych." Czyli to forum nie służyło do dyskusjii ! Trza było tak od razu ; _)

dobre dobre 8D

heh... Winter... może i prze was ale nie wiemy na pewno. To forum niestety takie jest... Pozdrowienia:)

Forum, które NIE służy dyskusji.... Turlam się ze śmiechu !! To tylko chrześcijańskie "dwójmyślenie" (ponownie ukłon w kierunku Orwella) dopuszcza coś takiego ! Ewentualnie inna analogia, do Henry'ego Forda: "Możecie wybrać dowolny kolor samochodu, pod warunkiem że będzie to kolor czarny!" I to jest właśnie chrześcijańska "wolna wola"...!! Buchachachachacha,.....

Zgadzam się !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.