| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ufo, czy demony? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
|
Witam!
Niedawno przeczytałem ksišżkę "UFO w perspektywie chrzecijańskiej", w której jest mowa (jak nie trudno się domylić) o UFO. Najsłwaniejsi badacze UFO, którzy powięcili na badania te kilkanacie lat, doszli do wniosku, że UFO to nic innego, jak demony, które chcš, żebymy myleli, że nie jestemy sami w kosmosie. Gdyby od razu się "przedstawiły", człowiek wiedziałby o co chodzi i nie przeszedłby na ich stronę. Wówczas muszš kłamać. Spotkania z UFO bardziej przypominajš spirytystyczne objawienia, niż to czym się wydajš. Po co miałyby zbierać jakie patyczki i kamienie z ziemii przez dziesištki lat, skoro nie prociej byłoby sie "normalnie przedstawić"(tak zrobiliby ziemianie). Zastanówcie się nad tym.
Polecam ksišżkę "UFO w perspektywie chrzecijańskiej" ( dostępna jest pod adresem: http://www.apostolicum.pl/shop/?p=2&id_product=148 )
Dzięki za uwagę.
|
|
|
Co Kociół mocno boi się prawdy i straszy ludzi bo potrzebuje energii.
Zostaniesz kresku olany.
Nie to forum wybrałe.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
sorry niecierpie jechowych a ty piszac te jebane bzdury nim jestes, i wez z tad rob wyjazd z tymi banialukami o demonach!!!!!
|
|
|
operator miałe moze kontakt (dowolnego stopnia) ze zjawiskiem ufo? Dlaczego negujesz to że to sš demony? Wiesz co to jest? Bo ja mylałem że nikt nie wie i dlatego jest to tajemnica - każdy może się tylko domylać i to na swój sposób.
Dla jednych to zielone ludki, dla innych pojazdy usa, to dlaczego nie mogš to być demony, lub anioły? Jak już kto wierzy w rzeczy typu bozia, diabeł, aniołki i opętania to dla takiego kogo ufo może być zwišzane z wiarš. Podstawy do zanegowania teorii ze to sa duchy, obalajš pewnie każdš możliwoć - nie bo nie i już.
|
|
|
Demony? Ty kreska puknij ty się w głowe, bo nie wiem jak można w takš bzdurę kompletnš uwierzyć :D. Ufo to demony haha dobre, dawno takiej głupoty nie słyszałem.
Szczęć Boże :D
|
|
|
a czym według ciebie jest ufo simonus? Nieważne co napiszesz już ci z góry odpowiadam: .....hahaha puknij się w głowe, jak można w takš bzdurę kompletnš uwierzyć :D haha dawno takiej bzdury nie słyszałem.
|
|
|
Bo jechowi wszedzie widza demony, cos czego nie mozna wytlumaczyc to demony, pojebani sa i tyle, tak samo jest z jakas inna dziwna religia ktorej nazwy nie wymienie, trzeba otworzyc szeroko oczy na swiat, a czym dla mnie to jest???? napewo nie demonem:Dbo demon to demon
|
|
|
To może tak. Oglšdałem kiedy film o takim kolesiu który wyjaniał czym jest ufo. Rzecz się dzieje na meksykańskiej pustyni, no i tam regularnie widywane sš wiecšce kule. Kole się zbunkrował tam na pare dni i nagrał opór tych kulek które pojawiały się jakby wylatywały spod ziemi. No i kole na podstawie zachowania się tego i braku regularnoci w pojawianiu, stwierdził że to sš jakiego typu wyładowania elektryczne (piorun kulisty?) które wędrujš z ziemi do chmur w takiej postaci. To by się zgadzało bo normalne pioruny też poruszajš się z ziemi do nieba (kierunek przepływu pršdu). No i teraz jeżeli to sš jakiego typu wyładowania to czemu majš takš postać? Tego kole nie wiedział. A może to włanie demony urzywajš naturalnych procesów (pršd elektryczny) do pokazania się w naszym realnym wiecie, próbujš nas zastraszyć. Ale my się nie boimy, to pewno za niedługo zacznš celować tymi kulami w ludzi siejšc popłoch, mierć, pożary, zagłade. Wtedy będziecie oczywicie mówić że to kosmici nas zaatakowali, pożyjemy zobaczymy. To czego nie wiemy musimy brać na wiarę, a wierzyć każdy ma prawo w co chce i nikt nie powinien go z tego powodu ponizać i się namiewać.
No chyba że kto z was WIE czym jest ufo?? Wštpie bo byłby pewnie wtedy znany i bogaty i raczej by się nie pałętał po forum internetowym.
|
|
|
Ufo to jest niezydentyfikowany obiekt latajšcy jak sama nazwa wskazuje, i może być to samolot wojskowy, statek obych, zjawisko atmosferyczne a nie żaden walnięty demon!!!! Latajšce demony ta i jeszcze co?
Ta i suineg też jest chyba jakim jechowym, ehhh te kociorze :D
|
|
|
Temat jest niezwykle ciekawy i godny przestudiowania. Tym, którzy tu wygłaszajš tak
radykalne sšdy (używajšc przy tym niecenzuralnych słów) polecam odrobinę wysiłku i
uczciwe zapoznanie się z tematem. Ten kto ma poglšd na danš sprawę jeszcze zanim
co o niej przeczyta, jest zwykłym dyletantem.
W inym wštku opisałem, jak sam byłem wiadkiem przelotu takiej kuli i mogę zapewnić,
że nie dokonujš one tylko lotów z ziemi do chmur, lecz potrafiš wykonywać loty celowe i
to z zawrotnymi prędkociami.
Osobicie skłaniam się w kierunku uznania obserwacji UFO za statki obcych, ale nie
znaczy to, że mam nie przeczytać tego, co kto inny ma do powiedzenia.
W ten sposób poszerzam swojš wiedzę i horyzonty.
Polecam przeczytać, przemyleć, a potem mieć własny poglšd, do którego każdy ma
więte prawo.
Pozdrawiam goršco ufosceptyków i ufowyznawców
|
|
|
simonus piszšc - "Ufo to jest niezydentyfikowany obiekt latajšcy jak sama nazwa wskazuje, i może być to samolot wojskowy, statek obych, zjawisko atmosferyczne a nie żaden walnięty demon!!!!" zaprzeczasz sam sobie bo albo to jest co NIEZIDENTYFIKOWANEGO, albo wiemy ze to jest samolot, statek obcych, albo zjawisko atmosferyczne. no to wiesz simonus czym jest UFO czy niewiesz?? Jak nie wiesz czym jest to nie możesz na 100% powiedzieć czym to nie jest. Może to być kura wystrzenona z armaty, której przy wybuchu piórka się zapaliły. Albo czarownica jaga na miotle. I gdyby przeczytał co z tego co na tym forum czasem pisze nie doszedl bys do wniosku ze jestem jehowy, a chodzby nawet to co z tego, ni moge??
|
|
|
Suineg ja nie rozumiem jak możesz wierzyć w latajšce demony. Przecież to na kilometr mierdzi propagandš Kocioła, jehowych nieważne.
Mogę na 100% powiedzieć, że to nie jest demon żaden. Zresztš skšd do głowy komu przyszło, że to demony?
A więc mówię ci czym ufo nie jest. UFO to nie sš demony, no chyba że demon lata ci po pokoju to możesz go uznać za ufo.
Zresztš wierz sobie w co chcesz, ufo kury, babe jage itd. dla dobra nie powstanie nowa strona o UFD (niezidentyfikowany latajšcy demon) hehe.
Ufo jako takie (pojazdy) widziało wielu ludzi, a demona kto widział? Jak on wyglšda? Tylko mi nie pisz, że wiecšce kule :D przekonaj mnie, że to demony, że nie ma życia w kosmosie oprócz tego na Ziemi. Bo ja to widze jako propagande Kocioła, który nie wie co z tym całym UFO zrobić, bo w Bibli nie ma, jasno napisane, że istniejš inne cywilizacje, więc musieli co wymylić. No i wymylili :D . A teraz ludzie siedzš i marnujš czas zastanawiajšc się czy to sš demony czy nie demony.
Tyle mam do powiedzenia i już więcej nic nie napisze w tym temacie, jak chcecie sobie mšcić łby to prosze bardzo.
nara
|
|
|
simonus - "Mogę na 100% powiedzieć, że to nie jest demon żaden." NIE,NIE MOŻESZ. Siejesz fałszywš propagandę, to się tylko w głowie nie mieci, lecz w matematycznym ujęciu jako prawdopodobieństwo jest to równe z tym że to kosmici.
I nie próbuj zrozumieć dlaczego wierze że to demony, bo kto powiedział że wierze. Ja po prostu niczego nie odrzucam, choćby nie wiem jak absurdalne to było. A raczej jestem przekorny, czyli jak 100 osób jedzie po jednej że jest debilem to choćbym się z tym zgadzał to wypowiem się w jego obronie, bo mam na tyle oleum że potrafię rozpatrywać rzeczy z różnych aspektów, a wtedy jest dyskusja i jest ciekawie.
Za opcjš kosmici jest to że wiele osób widziało i wogle. Ale wielu jest też ludzi którzy zostali opętani, może dlatego nikt nie pamięta że to było ufo-demon bo wszyscy co go widzieli zostajš opętani. I diabeł im potem wmawia że widzieli zielone ludziki. A kociół z tym fantem sobie poradzi lepiej - to sš naprawde bystre chłopaki.
Taki wałek to w redniowieczu by zapodali, a teraz po prostu odnajdzie się jaka ewangelia gdzie natchniony apostoł opisuje inne wiaty i inne istoty mylšce które też czczš Pana.
|
|
|
hehe a nie mowilem ze jechowy:D??? Simonus niestety nie bez obrazy szuineg ale z wami jechowymi nie da sie poprowadzic normalnego dialogu, bo wy zawsze demony, albo ze w biblii napisane bylo... sorry ale trzeba miec umysl otwarty na swiat a nie siedziec w sredniowieczu, ufo i inaczej NOL to moze byc nawet kartka papieru owinieta na kamieniu, ale nie deeeemon, co to jest ten demon wg. Ciebie??
|
|
|
wejdzcie na strone strefy 51 www.areacentral.com
|
|
|
no tak operatorku, może to być kartka, ale demon nie i już. Według mnie demon to siła która jest przez ludzi obserwowana, ale nie ma naturalnego wyjanienia, energia z nikšd. I nie próbuj mnie przegadać bo w walce na argumenty jest między nami remis, żaden z nas nie ma żadnych na podparcie swojej tezy.
Masz rację z niektórymi nie można prowadzić dialogu. Bo jak kto w życiu nie jadł jabłka to co może powiedzieć w temacie: "co jest lepsze jabłko czy gruszka?". Taka osoba powie ci wtedy: wszystko tylko nie jabłko, może liweczka?
Nie mówimy tu o papierkach pajacu tylko o demonach i ufo.
A zeby ci to uzmysłowić, piszesz: "NOL to moze byc nawet kartka papieru owinieta na kamieniu, ale nie deeeemon,". Hmm, najczęciej nol porusza się szybko, wykonuje gwałtowne manewry i intensywnie wieci (powiata na zewnštrz). Jak uda ci się tak spreparować kamień i papierek że będzie miał takie właciwoci to jeste dla mnie bogiem. Ale nie jeste i tak nie zrobisz, czyli ufo to nie kamień w papierku.
A jakim prawem negujesz że to demon skoro nawet nie wiesz co wyraz: "demon" znaczy??
PS. Oszczędze ci mylenia i zcharakteryzuję się idšc twoim tokiem mylenia: Jestem fanatycznym islamistš o korzeniach chrzecijańskich (chrzest), ponadto jestem obrzezany na znak pojednania z bogiem. Jestem antysemitš, satanistš, faszystš i wielbicielem lepera. No i oczywicie jechowš.
|
|
|
Moze zaczne od tego ze pajaca to sobie poszukaj ale gdzies indziej, po drugie mało mnie interesuje kim jestes, to twoja sprawa, mnie porownanie ufo z demonami kojarzy sie jak sie kojarzy, po trzecie nie wiesz chyba co to jest NOL mało tego nie masz o tym zielonego pojecia to piszac, posiadam dokument ktory wyjasnia czym wlasnie jest NOL oraz formularz, stwierdzajacy jego obecnosc, uwzglednione sa tam wszystkie parametry, po czwarte owijasz kamien papierem wymoczonym w jakims oleju czy oliwie, zawieszasz go na metalowej lince i machasz w prawo i lewo ktos z daleka cie filmuje i spelniasz wszystkie warunki nola poswiata, szybkie zmiany kierunku, ruch wahadlowy, po nastepne widze ze jestes inteligentna osoba, i mozesz sie wypowiadac na znacznie ciekawsze tematy niz ten tutaj....
|
|
|
nie ufaj ufo, bo ufo to wierutna bzdura... Istniejš inne cywilizacje ale w innej materii
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |