| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| mój dziwny sen | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
miałem niedawno sen że BÓG do mnie przemawial o moich poprzednich wcieleniach i otym że powinienem urodzić się dziewczynš.mówił tez o tym jak by wyglšdało mojeżycie gdybym się urodził dziewczynš.no i nie wiem czy mi psychika j..bie czy to zwykły sen czy BÓG do mnie przemówił.wszystko wskazuje na to że bóg do mnie przemówił.wymieniam dowody:
1jak miałem 3 latka to sie bawiłem lalkami
2w trzeciej klasie zapuciłem wlosy
3nie lubie sportu
4nie lubie chłopaków
a więc wszystko wskazuje że mógłbym się urodzić dziewczynš.
a BÓG mi to udowodnił.
PS.kucze.jaki to zaszczyt rozmawiać z bogiem.wow.
|
|
|
Sny sš do pewnego stopnia odbiciem rzeczywistoci. W twoim nie zostały odbite wspomnieniea z dzieciństwa, przyzwyczajenia, zainteresowania - zawiska paranormalne, wiara w Boga itd. W zwišzku z tym iż zjawisko reinkarnacji nie isnieje (zaprzecza jej wiara katolicka) wnioskuje iż był to zwykły sen.
Mnie interesuje historia Polski. Kiedy niło mi sie że walczyłem z Niemcami (Prusakami?) a póżniej do mojego domu zawitał sam dziadek Piłsudski. Co za zaszczyt nie;-)
|
|
|
masz rację ale ja mam cechy męskiefizyczne i niektóre psyciczne żeńskie
|
|
|
wiktor
To tak jak ja.
Znaczy, że jestemy istotami wysoko rozwiniętymi.
Będzie takich coraz więcej.
MK PL
Zjawisko reinkarnacji nie istnieje, bo zaprzecza jej wiara katolicka.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
np.zapuciłem włosy(ale jusz zciołem),jak mały byłem to siębawiłem lalkami,lubie dziewczyny chociaż w moim wieku powinienem woleć kolegów,nie lubie sportów męskich(piłka nożna itp.)
|
|
|
Już jest sporo.
Jak mylisz, jacy "ludzie" wcielajš się "ostatnio" na Ziemi?
A Indygo to lawina, która "zmiecie" wszystko.
Stare systemy nie majš najmniejszych szans.
Wibracje wzrastajš w coraz szybszym tempie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Autor: wiktor (---.thebestmedia.net)
Data: 26-07-2005 16:15
np.zapuciłem włosy(ale jusz zciołem),jak mały byłem to siębawiłem lalkami,lubie dziewczyny chociaż w moim wieku powinienem woleć kolegów,nie lubie sportów męskich(piłka nożna itp.)
hehehe............................. pedał
|
|
|
BTW jeden chory sen to jeszcze nie katastrofa ,katastrofa to prawdziwy transsexualizm to jest dopiero jazda i to bez trzymanki!
|
|
|
:D :D :D żeczywicie bóg ci powiedział że masz zabużenia w psycjice i twoja psychika jest nieco dziwna . Może jeste Kobieta po operacji Plastycznej.
|
|
|
Wiara w zjawiska paranormalne nie może kolidować z wiarš w Boga jedynego i z naukš Jezusa Chrystua.
|
|
|
MK PL
Nie koliduje.
A co wiesz o naukach Jezusa Chrystusa?
Polecam Ci Ewangelię Tomasza.
|
|
|
Czy skoro miales urodzic sie dziewczyna to czy nie powinienes lubic chlopakow? :>
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
w wieku 11 lat to chyba się lubi kolegów bo na dziewczyny zwczenie
|
|
|
mószę was pocnac z innš dziwnš osobš.kole maluje paznokcie,mówi że jest chłopakiem a za moment mama woła go jak dziewczynę.no i raz mówi o sobie jako o kobiecie a za chwilę jak o chłopaku(jaki dziwny)no nie?
|
|
|
a może jestem indygo no bo oni w sobie znajdujš cechy męskie i żeńskie
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |