Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
mój dziwny sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

miałem niedawno sen że BÓG do mnie przemawial o moich poprzednich wcieleniach i otym że powinienem urodzić się dziewczynš.mówił tez o tym jak by wyglšdało mojeżycie gdybym się urodził dziewczynš.no i nie wiem czy mi psychika j..bie czy to zwykły sen czy BÓG do mnie przemówił.wszystko wskazuje na to że bóg do mnie przemówił.wymieniam dowody: 1jak miałem 3 latka to sie bawiłem lalkami 2w trzeciej klasie zapuœciłem wlosy 3nie lubie sportu 4nie lubie chłopaków a więc wszystko wskazuje że mógłbym się urodzić dziewczynš. a BÓG mi to udowodnił. PS.kucze.jaki to zaszczyt rozmawiać z bogiem.wow.

Sny sš do pewnego stopnia odbiciem rzeczywistoœci. W twoim œnie zostały odbite wspomnieniea z dzieciństwa, przyzwyczajenia, zainteresowania - zawiska paranormalne, wiara w Boga itd. W zwišzku z tym iż zjawisko reinkarnacji nie isnieje (zaprzecza jej wiara katolicka) wnioskuje iż był to zwykły sen. Mnie interesuje historia Polski. Kiedyœ œniło mi sie że walczyłem z Niemcami (Prusakami?) a póżniej do mojego domu zawitał sam dziadek Piłsudski. Co za zaszczyt nie;-)

masz rację ale ja mam cechy męskiefizyczne i niektóre psyciczne żeńskie

Mógłbyœ je wymienić.

wiktor To tak jak ja. Znaczy, że jesteœmy istotami wysoko rozwiniętymi. Będzie takich coraz więcej. MK PL Zjawisko reinkarnacji nie istnieje, bo zaprzecza jej wiara katolicka.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

np.zapuœciłem włosy(ale jusz zciołem),jak mały byłem to siębawiłem lalkami,lubie dziewczyny chociaż w moim wieku powinienem woleć kolegów,nie lubie sportów męskich(piłka nożna itp.)

darjusz co masz na myœli mówišc ze będzie takich więcej?

Już jest sporo. Jak myœlisz, jacy "ludzie" wcielajš się "ostatnio" na Ziemi? A Indygo to lawina, która "zmiecie" wszystko. Stare systemy nie majš najmniejszych szans. Wibracje wzrastajš w coraz szybszym tempie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Autor: wiktor (---.thebestmedia.net) Data: 26-07-2005 16:15 np.zapuœciłem włosy(ale jusz zciołem),jak mały byłem to siębawiłem lalkami,lubie dziewczyny chociaż w moim wieku powinienem woleć kolegów,nie lubie sportów męskich(piłka nożna itp.) hehehe............................. pedał

..no comment :X

BTW jeden chory sen to jeszcze nie katastrofa ,katastrofa to prawdziwy transsexualizm to jest dopiero jazda i to bez trzymanki!

:D :D :D żeczywiœcie bóg ci powiedział że masz zabużenia w psycjice i twoja psychika jest nieco dziwna . Może jesteœ Kobieta po operacji Plastycznej.

Wiara w zjawiska paranormalne nie może kolidować z wiarš w Boga jedynego i z naukš Jezusa Chrystua.

MK PL Nie koliduje. A co wiesz o naukach Jezusa Chrystusa? Polecam Ci Ewangelię Tomasza.

Czy skoro miales urodzic sie dziewczyna to czy nie powinienes lubic chlopakow? :> [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Dariusz W To jest apokryf?

w wieku 11 lat to chyba się lubi kolegów bo na dziewczyny zwczeœnie

z a resztom to każdemu czasem œni sie coœ dziwnego nie?

mószę was pocnac z innš dziwnš osobš.koleœ maluje paznokcie,mówi że jest chłopakiem a za moment mama woła go jak dziewczynę.no i raz mówi o sobie jako o kobiecie a za chwilę jak o chłopaku(jakiœ dziwny)no nie?

a może jestem indygo no bo oni w sobie znajdujš cechy męskie i żeńskie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.