| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| seans spirytystyczny | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Zamierzam z kolegami (narazie tylko ja) przeprowadzić seans wymieniony wyżej, ale najpierw chcemy zapoznać sie w miare z dużš ilociš artykułów na ten temat w internecie aby seans en był dla nas wszystkich bespieczny.
Jako że mam kamerę cyfrowš za 2.500 chciałbym całe to zjawisko nagrać czy jest to możliwe (gdyż mimo że wszędzie pełno tego nikt tego nie nagrał) co zrobić żeby się udało?
|
|
|
eeh jestes tego człowieku pewien że chcesz miec kłopoty !!?? ah i kat zrobisz swoje ale uprzedzam że napewno nie skończy się to dobrze bo każdy duch może cie nękać ;] może i nie duch :(( a Demon strzeż się Demonów bo one czychaja na człowiecza słaboć a uwiez mi one sš dobre i wyczujš chwile a tak pozatym one widzš wszystko i nie to że ja cię strasze ale wiem onich tyle ile mi wystarcza czyli dużo ale w cišż się ucze o nich, ja ci mówie tylko tyle ile powiniene wiedzieć. A wiedze o demonach nie mam pojęcia z kšd mam jš aż tak wielkš (Może to moja rodzina)-ale wole nawet tak o nich nie myleć bo nie jestem zły
Ale kto wie co się obudzi we mnie kiedy!!
POZDRAWIAM cię !! I dobrze ci radzę
|
|
|
lepiej nie baw się w takie żeczy bo możesz zapłacićza to czyim zdrowiem lub życiem.
PS.jak mnie w szkole nie było to kilku kolesi białš i czarnš damę wyeołali(dla jaj)jak zaczeły okna trzaskać i niebo sie ciemne zrobiło to tak spiepszaliże aż się kużyło.naszczęcie nikomu nic się nie stało
|
|
|
Ok nie robie tego dla zabawy tylko aby sprawdzić autentycznoć opowieci i metod które to ukazuje.
Zamierzam to zrobićz całkowitš powagš i jak wyżej napisałem odpowiednio się do tego przygotować.
|
|
|
Demony sš nieuniknionym zdarzeniem podczas seansu szczegulnie dla ludzi czystej krwi. Natomiast gdy wasi przodkowie bawili się magiš to już byli opętani(zależy jakš Magiš) :} to nie sš żarty jeżeli za wasi potomkowie byli błogosławieni niech Bóg was ma w swojej opiece! A Bóg jest litociwy ale strzeż się spaczenia ZŁA.
|
|
|
czyli nie ma szansy abym nie został opentany i zginš w czeluci rozpaczy? możę jakie konkrety
|
|
|
Ja nie wiem moi drodzy czy zauwazylicie jaki jest temat tego forum i jakie pytanie zawarte sa w tekscie powyżej. Mylę, że zamiast ostrzegać, należy raczej udzielić odpowiedi. Może one i opisane konsekwencje seansów spirytystycznych będš lepszš przestrogš niż zwyczjne ostrzezenia typu: "lepiej tego nie rób! " .
|
|
|
Mówie wam tylko człowiek z przodków zła ma ta samš krew przez którš demony mogš żyć w nich ale to tylko słowo wypowiedziane przezemnie. wiatłoć was nie uratuje a to co ma się zdarzyć może być zmienione!!! wiat od zalania dziejów był poród wiatłoci i ciemnoci bowiem ma być równowaga pomiędzy nimi. Kiedy ciemnoć zacznie górować Jasnoć dostanie zrównoważnienia przez które bedš równociš wiata.
|
|
|
Aleksandra ma rację...... Jeli zdecydowalicie sie zrobić to, to to zrobicie.....
A więc troche BHP.....:)
Literatura.
Najlepiej byłoby, gdybycie trafili na L. Szumana.... pisałem juz o tej ksišzce....Poza tym dobry jest Żšdło, napisał kilka ksišzek, wiec w bibliotece lub w ksiegarni przejrzyjcie jego ksišzki pod kštem BHP. Nie polecam quazi sensacyjnych ksišzek amerykańskich, bo to jest typowa sieczka, nie wnosi do tematu nic nowego.....
Sprawa druga...... kamera.Fotografować mozna ektoplazmę, ale do tego potrzebne jest "prawdziwe" medium. Mozecie włšczyć kamere, ale na wiele bym nie liczył.....
BHP..... na pewno nie róbcie sobie "jaj"..... Wchodzicie w wiat emocji, a TYM wlasnie karmiš sie duchy, demony i inne byty......
Warto, bycie nawiazali kontakt ze swoim Aniołem Strózem, ewentualnie by kazdy z Was mial jakie zabezpieczenie w postaci swojego amuletu......
Ale najwazniejszy jest MC, czyli Mistrz Ceremonii. Ten, kto bedzie to prowadził.
Jeli wyczuje jakšs negatywnš emocję, chłód, zagrozenie, niech NATYCHMIAST przerwie seans. Natychmiast! I to nie jest zadne straszenie, tylko dobra rada.
Poza tym wieca. Polecałbym kolor biały lub złoty. Ogień oczyszcza otoczenie, reguluje przepływ energii, i dziala pozytywnie. Jeli wieca zganie, tez nalezy skonczyć seans i odmówić w skupieniu modlitwę. Przeprosić - wlasnymi słowami- za zaklócenie równowagi te byty, którym zakłocilicie spokój, i w trakcie modlitwy wyobrazajcie sobie, ze pokój otacza BIAŁE wiatło.....
To wszystko.....
Cóz, zyczę by nic Wam sie nie stalo, ostrożnie....... :)
|
|
|
we idiotko/idioto pieprzysz takie głupoty ze az zal czytac załosna kreaturo zdecyduj sie czy piszesz powaznie czy nie bo te dzieci które tutaj zasiegaja rad łykna wszystko co im powiesz ;/
|
|
|
P.S pisałam to do ''czarna magia '' tej osoby która ma ta ksywke a jak cos to jeszcze proponuje swoja pomoc i rade w tych sprawach troche wiedzy i co wazniejsze praktyki mam za sobš :0
|
|
|
sorry ze zawracam głowe ale przeprowadzałam seans ze szklanka ale do tego sa potrzebne 4 osoby wyszło i było ciekawie ale....teraz szukam innych sposobów skontaktowania sie z duchami , najlepiej zeby wystarczyly 2 osoby...prosze o jak najszybsze odpowiedzi na moj adres e-mail agusia_91@op.pl :)
|
|
|
popieram to co powiedziałe ponieważ sama czytałam ksišżke Leszka Szumana i bardzo mi sie podobała, sama chciałabym byc na takim seansie, kiedy nie wierzyłšm w duchy, ale teraz z całš pewnociš w nie wierze, i nie boje sie samej mierci bo wiem że ona nie jest straszna :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |