Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pentagramy z Google Maps.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35

Czy ktokolwiek z Was zastanawial sie kiedy, jak i dlaczego planowano budowe najwiekszych miast swiata ? Jak widac te miasta z lotu ptaka i co przedstawiaja ? Zapraszam do obejrzenia kilku map z Google Maps. Dla mnie wynik jest zaskakujacy i dajacy sporo do myslenia. Bialy Dom - casa blanca czy jesli wolicie white hous jest umieszczony dokladnie na samym dole PENTAGRAMU ! http://personales.ciudad.com.ar/walkingaround/washington.JPG przerazajace czy uspokajajace ? I niech ktos nie mowi, ze wszystko sie da wszystkiemu dopasowac, oraz, ze zawsze po fakcie sie mowi o tych rzeczach, bo teraz macie to przed faktem. http://personales.ciudad.com.ar/littlefairy17/luz.jpg a moze i Wy macie jakies ciekawe zdjecia lub komentarze ? pozdrowionka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

daje do myslenia ? http://www.egelforum.com.ar/forum/image.php?u=9&dateline=1121229291 no to pozdrowienia [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

rownie dobrze mozna w ta mnogosc ulic wrysowac cokolwiek,pozatym,jedna z twoich lini nie ma pokrycia w ulicy i biegnie po budynkach,wiec Twoja teoria jest roche na wyrost.

a tutaj Gwiazda Dawida w samym sercu pustyni w Iraku. Gwiazda wyjezdzona przez zolniezy koalicji nieopodal "polskiego" obozu w Babilonie... Jest ogromna i widoczna z satelity. Jesli to nie daje wam do myslenia, to juz nie wiem co wam da... http://imagenes.yonkis.com/3062005133134.jpg pozdrowionka [%sig%]

Crack of @!#$. [%sig%]

o co ci chodzi z tym "dawaniem do myslenia"? Aha no tak zolnierze koalicji sie nudzili i wyjezdzili sobie gwiazdke...aha no tak mysmly i modlmy sie nad tym...oooo aaaaa uuuu. Dalo mi to do myslenia... [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Do : wilku (---.internetdsl.tpnet.pl) Moze masz racje. Moze to ja jestem juz po prostu pierdolniety i moze to forum nie jest dla mnie. Moze ja sie zbytnio dopatruje "znakow na Niebie i Ziemi". Moze to jednak lepiej juz popierdolic i isc po prostu na inne forum o muzyce czy o zdrowym zywieniu. Co ja tu o tych bzdetach do ludzi rozumnych, myslacych i na dodatek zaprzeczajacych zdrowemu rozsadkowi. No to przperaszam. ..."rownie dobrze mozna w ta mnogosc ulic wrysowac cokolwiek,pozatym,jedna z twoich lini nie ma pokrycia w ulicy i biegnie po budynkach,wiec Twoja teoria jest roche na wyrost"... - wez se wrysuj co chcesz. http://www.fortrade.ch/paranormal/html/gallery/gallery/ghost/ghost5.jpg pozdrowka [%sig%]

Do: lolek do kwadratu (---.acn.waw.pl) Nie, masz calkowita racje. To zupelny przypadek. Wszystko jest tylko dzielem przypadku i nie ma nad czym sie zastanawiac. To forum jest przeciez po to by nie myslec. By wszystkiemu zaprzeczyc i niedaj boze ruszyc szarymi komorkami. No bo co zrobic gdybysmy sie tak, niedaj boze, przyzwyczaili do myslenia ? Trzaby byylo myslec i szukac odpowiedzi, a to przeciez, kurwa, takie niewygodne... To przypadek. Na pewno przypadek a jebnieci chca tu dopasowac jakies, sobie tylko znane prawdy i na chama wrysowywuja tam, to czego w rzeczywistosci nie ma. http://www.ap-investigations.com/photos/phil_ghost.jpg pozdro a wiecie, ze sa fora dla sceptykow ? Tylkop, ze kurwa, tam trzeba myslec i ruszac, kurwa, makowka ! pozdrowka [%sig%]

a Twój wulgaryzm jest wrodzony czy tylko nabyty?skoro jest to forum to moge wyrazic swoje zdanie,ale ty masz widze mocniejsze argumenty i mnóstwo miesa armatniego w postaci bluzgów do wystrzelenia do swoich adwersarzy.Gratuluje.nadal czekam na Twoja odpowiedz,dlaczego jedno z ramion Twojego pentagramu nie ma pokrycia w ulicy?Licze na mniej bluzgów a wiecej argumentow.

Drogi wilku: nie jestes kims, kto ma jakiekolwiek prawo sadzic mnie i osadzac moj styl i moj "wulgaryzm" jak to ujales. To pierwszy punkt. Gdybys poczytal troche moich (innych) wypowiedzi nie musialbys sie dopytywac o "MOJ WULGARYZM", bowiem wiedzialbys, ze nigdy wczesniej nie uzylem na tym forum ani jednego slowa, ktore mogloby zostac potraktowane jako wulgarne. Co zas sie tyczy "MOICH ADWERSARZY", to chce Cie uspokoic, ze ty sie do nich nie zaliczasz, bo chociaz posiadamy na pewne temty odmienne opinie, to jednak moi adwersarze (Przeciwnicy) nigdy w zyciu nie zdolaliby zdobyc sie na tak wielkie ponizenie jakim jest brak rozwagi, zmyslu a przedewszystkim logiki i rozumowania... No, ale o tym jak wiadomo nie warto pisac, bowiem jak juz zauwazyles, masz prawo do wyrazania opini. MASZ TE PRAWO. I ja naleze do osob, ktorzy beda wiernie strzec wszelkich praw, tylez Twoich co tez i innych. Nigdy, przenigdy nie osmiele sie odbierac Ci takiego prawa. Co sie zas tyczy Twojego pytania: - z prostej przyczyny, ze gdyby tak bylo, musialbys wysilac swoj mozg jeszcze bardziej niz teraz, a to mogloby okazac sie jeszcze bardziej bolesne, tylez dla Ciebie co dla nas wszystkich, ktorzy i tak cierpimy z powodu tychzesz wysilkow i postow, ktore sa owocami wysilkow i pracy szarych komorek, jak widac nie nawyklych do wysilku. No, coz. Masz racje. Przepraszam. Nie ma tam ani ulic, ani lini i powtarzam wszystko to jest jedynie bledem i grubonaciagana historia. zadowolony ? pozdrowionka [%sig%]

A moze o ufo ? - choc i tutaj znajda sie z pewnoscia jacys - ktorzy by chieli byc sceptykami, ale nie osmiela sie zabrac glosu na forum sceptykow. http://www.forsakendeathknights.com/images/together.jpg a moze jednak warto by bylo ruszyc czasem makoweczka ? pozdrowionka [%sig%]

Idealna formacja. A moze nowa, tajna bron ? A moze ktos ma jakas hipoteze, pomysl ? Moze ktorys z adwersarzy zdrowego myslenia i logiki ? No, bo zamiast rzucic jakis ciekawy pomysl, mozna od razu wszystkiemu zaprzeczyc i oskarzyc o tendencyjnosc ? Moze po prostu jakis zarozumialy i wszystkiemu przeczacy expert ? pozdrowionka i moze ktos ma jakies ciekawe spostrzezenia. Tu na tym forum powinnismy wlasnie opierac sie na tym co niesprawdzone. (mysle...) pozdrowka (wiec jestem,) ---cogito ergo sum--- [%sig%]

takiego bzdetu jeszcze niewidziałam tzn. tematu ( to tylko moja opinia) ;)

no jasne, ze bzdety.... a z drugiej strony. Idzcie do Google. maps i przyjzyjcie sie miastom takim jak: 1. Londyn 2. Paryz 3. Rzym a potem idzcie ogladnac sobie miasta takie jak 1. Waszyngton 2. New York 3. Chicago 4. TEL AVIV potem popiszemy pozdrawiam [%sig%]

prosze o skriny:)

Do: Haghi (82.160.97.---) piszesz: prosze o skriny:) - przepraszam, nie zrozumialem co to jest, lub co masz na mysli. pozdrawiam [%sig%]

No, coz... Nawet jesli sa to "tylko" i "jedynie" fotomontaze lub przypadki, to i tak fajnie to wyglada. Przeciez kazde , powtarzam KAZDE internetowe forum, sluzy glownie rozrywce. Umiescilem te zdjecia tutaj zdajac sobie sprawe, ze wcale nie musza koniecznie byc prawdziwe. Pamietajmy, ze zycie jest dostatecznie smutne abysmy sie jeszcze zamartwiali my. Bawcie sie poki tu jestescie. Bawmy sie poki jest na to czas. pozdrowka http://www.djurvall.burken.nu/Borgholm/043%20-%20Ufo.jpg [%sig%]

Heh ukochana area 51 :D Baza A to dziwny wzór ok 50 klików na poł wchód, ciekawe co to jest, nie twierdze odrazu że to pozaziemskie czy coœ tam, tylko się zastanawiam co to jest :D Wzór?

A z tymi duszkami to co chcesz znowu udowodnic?? Moze zaraz wyslesz tutaj ta slynna historyjke jak to ktos zrobil gosciowi zdjecie i ten gosciu zaraz po tym zemdlal i zmarl a po wywolaniu zdjecia okazalo sie ze dotknal go jakis upior...HAHAHHA [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Lolek według twojej wykładni kiedyœ przeczytanej przezemnie pisałeœ że TY prowokujesz żeby wzmóc dyskusje.Hmm jak tak wzmagasz dyskusje jak dotej pory to poproœ swojego operatora na necie niech w drodze wyjštku dopisze CI do IP (---P.ac(a)n.waw.pl) To wystarczy za wszystkie posty. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.