| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
Co ten temat ma wspólnego z forum o zjawiskach tajemniczych(niewyjanionych,nadprzyrodzonych)!
Ten temat to lepiej umieć na forum towarzyskim!
|
|
|
Drogi re-Ligio widze że jeste bardzo tepy i jak zamieciłem powyżej czytaj uważnie kobiety sš nadzwyczajne Tępaku
|
|
|
fajnie masz mieciażu !!! stary jak ten temat cie nie obchodzi to nie wchodz na niego proste a jakie mšdre . Ty będziesz zadowolony,ja i inni :))=] widzisz nie problemu pappaap na twoje chore wypowiedzi nie odpowiadam
|
|
|
Posłuchaj po prostu denerwuje mnie to,że zamiast tematów które traktujš poważnie o zjawiskach nadprzyrodzonych pojawia się temat o kobietach,może jaka dziewczyna umieci,że męszczyzni sš wyjštkowi i jest w nich magia! jak jeden temat się taki pojawi to zaraz pojawiš się następne tematy całkowicie odbiegajšce od tematu zjawisk nadprzyrodzonych,może porozmawiamy na temat hodowli kwiatów albo o samochodach:-(
P.s udam,ze niewidze tego zdania na mój temat bo mogę odpowiedzieć ci w taki sam sposób(o tobie) a wtedy z twojego tematu zrobi się temat wyzwisk.
|
|
|
Re-ligo a niby co masz przeciwko???? Ten [post jest owiele mšdrzejszy np o poscie o paleonautyce, czemu tam nie pisałe że głupi temat? Mnie np zaimponował taki temat, bo jest bardzo miły. Więc z łaski swojej się nie wtršcaj :)
|
|
|
Nie wštpliwie Ona majš to co w sobie. Ale nie zapominaj, że my mężczyni też Je przycišgamy. Wg mnie nie ma w tym nic paranormalnego, bo tłumaczšć to na chłopski rozum co ty napisałe, to jeli sie zakochasz w kobiecie to wpisujesz to pod tematem niewyjanione ??? Fakt, sš magiczne, ale słowo MAGICZNE to metafora i jakby nie patrzeć to twoje MAGICZNE w tym forum można by podpisać pod tym, że kobiety nas czarujš (hokus pokus).
Ja w tym nic paranormalnego nie zauważyłem.
|
|
|
Bo jeste za bardzo cool :) Ja w Was też widzę paranormalnoć :) Och, jakš wielkš!
|
|
|
Arwena wyjaniłem powyżej o co mi chodzi co do paleonautystyki niemoge być wszędzie:-),zaimponował ci ten temat bo jeste kobietš więc się niedziwie.Pozdrawiam
|
|
|
A Ty jeste facetem, w takim razie ucieszył by się, gdybym ja co takiego napisšła?
|
|
|
Ja mogę napisać w oddzielnym temacie :) Specjalnie dla mężczyzn :)
|
|
|
To by było miłe:-)
Ale na poważnie niepotrzebuje postów po,których będe się czół wartociowym człowiekiem.Każdy jest wartociowy niema osób gorszych i lepszych sš poprostu osoby inne,każdy różni się czym jedni sš lepsi w tym a inni w tamtym,każdy jest wartociowy trzeba tylko umieć się docenić(niemylić z zarozumialstwem)i doceniać innych.Więc dziękuję Arwena ale niemusisz pisać specjalnie dla męszczyzn w oddzielnym temacie:-)
|
|
|
Oki :) Ale i tak napiszę, że Was wszystkich kocham :)
Papatki :)
|
|
|
Wy to byscie wszędzie pisały tylko o uwielbianiu, miłoci, seksie, pigułakch i ciuchach ;)) .....i o seksie ;)) (te tygodniki dla 13-15 latek) Oż Wy Kobietki..... jakież nudne bez Was by było to życie.... w ramach podziękowań nie zakładaj nowego tematu, jacy my facecie nie jestemy to piękni, inteligentni i najlepsi ;))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |