Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Bravo! :) Wreszcie ktoœ zauważył i powiedział :)

Co ten temat ma wspólnego z forum o zjawiskach tajemniczych(niewyjaœnionych,nadprzyrodzonych)! Ten temat to lepiej umieœć na forum towarzyskim!

Teraz Arvena i inne kobiety będš w siódmym niebie:-)

Drogi re-Ligio widze że jesteœ bardzo tepy i jak zamieœciłem powyżej czytaj uważnie kobiety sš nadzwyczajne Tępaku

Nazwajem wazeliniarzu nadzwyczajne to cię zrobiło!!!

fajnie masz œmieciażu !!! stary jak ten temat cie nie obchodzi to nie wchodz na niego proste a jakie mšdre . Ty będziesz zadowolony,ja i inni :))=] widzisz nie problemu pappaap na twoje chore wypowiedzi nie odpowiadam

Posłuchaj po prostu denerwuje mnie to,że zamiast tematów które traktujš poważnie o zjawiskach nadprzyrodzonych pojawia się temat o kobietach,może jakaœ dziewczyna umieœci,że męszczyzni sš wyjštkowi i jest w nich magia! jak jeden temat się taki pojawi to zaraz pojawiš się następne tematy całkowicie odbiegajšce od tematu zjawisk nadprzyrodzonych,może porozmawiamy na temat hodowli kwiatów albo o samochodach:-( P.s udam,ze niewidze tego zdania na mój temat bo mogę odpowiedzieć ci w taki sam sposób(o tobie) a wtedy z twojego tematu zrobi się temat wyzwisk.

Re-ligo a niby co masz przeciwko???? Ten [post jest owiele mšdrzejszy np o poscie o paleonautyce, czemu tam nie pisałeœ że głupi temat? Mnie np zaimponował taki temat, bo jest bardzo miły. Więc z łaski swojej się nie wtršcaj :)

Nie wštpliwie Ona majš to coœ w sobie. Ale nie zapominaj, że my mężczyŸni też Je przycišgamy. Wg mnie nie ma w tym nic paranormalnego, bo tłumaczšć to na chłopski rozum co ty napisałeœ, to jeœli sie zakochasz w kobiecie to wpisujesz to pod tematem niewyjaœnione ??? Fakt, sš magiczne, ale słowo MAGICZNE to metafora i jakby nie patrzeć to twoje MAGICZNE w tym forum można by podpisać pod tym, że kobiety nas czarujš (hokus pokus). Ja w tym nic paranormalnego nie zauważyłem.

Bo jesteœ za bardzo cool :) Ja w Was też widzę paranormalnoœć :) Och, jakš wielkš!

Arwena wyjaœniłem powyżej o co mi chodzi co do paleonautystyki niemoge być wszędzie:-),zaimponował ci ten temat bo jesteœ kobietš więc się niedziwie.Pozdrawiam

Popieram Koolmana zgadzam się z nim w 100%

A Ty jesteœ facetem, w takim razie ucieszył byœ się, gdybym ja coœ takiego napisšła?

Nie, bo byœ rozwalała temat ;))

Ja mogę napisać w oddzielnym temacie :) Specjalnie dla mężczyzn :)

To by było miłe:-) Ale na poważnie niepotrzebuje postów po,których będe się czół wartoœciowym człowiekiem.Każdy jest wartoœciowy niema osób gorszych i lepszych sš poprostu osoby inne,każdy różni się czymœ jedni sš lepsi w tym a inni w tamtym,każdy jest wartoœciowy trzeba tylko umieć się docenić(niemylić z zarozumialstwem)i doceniać innych.Więc dziękuję Arwena ale niemusisz pisać specjalnie dla męszczyzn w oddzielnym temacie:-)

Oki :) Ale i tak napiszę, że Was wszystkich kocham :) Papatki :)

Wy to byscie wszędzie pisały tylko o uwielbianiu, miłoœci, seksie, pigułakch i ciuchach ;)) .....i o seksie ;)) (te tygodniki dla 13-15 latek) Oż Wy Kobietki..... jakież nudne bez Was by było to życie.... w ramach podziękowań nie zakładaj nowego tematu, jacy my facecie nie jesteœmy to piękni, inteligentni i najlepsi ;))

:-):-):-):-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.