Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Trujkąt Bermudzki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Na pewno każdy z was słyszał kiedyœ o Trujkšcie Bermudzkim. Jest to miejsce, w którym ginš w niewyjaœniony sposób łodzie, i w którym nie działa nic na pršd. Jak to się dzieje ??? I dlaczego można tam "wpłynšć" a nie można "wypłynšć" ???

ja nie słyszałem o takim Trujkacie,natomiast o Trójkšcie Bermudzkim i owszem.

i zapewniam Ciebie,że wpływajš tam statki i działa na pokładzie pršd i nawet dopływajš do portu,więc nie wiem,dlaczego piszesz ,jakoby te anomalie działy się tam zawsze w każdym przypadku?

he temat sie powtarza:)

j,mjh,kj

jebac trujkonty

bóblšfmje bjzsę zjem dluigond pęlnótsgj.

Może statki wypływajš. Ale sš przypatki zaginięcia. I sa liczniejsze od ocalenia. To nie może być przypadek. :/

http://lost.gwrota.com/ Serial, wprawdzie nie o trójkšcie, ale podobnej tematyce. Polecam:D [%sig%]

Przestrzeń wokół każdego obiektu o kształcie kuli(a może i nie tylko kuli) możemy podzielić na 12 stref odpowiadajacych znakom zodiaku.Tak samo można zrobić z kulš ziemskš :-) Punkt równonocy wiosennej na kuli ziemskiej wypada na południku, na którym leży piramida Cheopsa.Miejsce, w którym zdarzajš się częste katastrofy statków i nie tylko statków, czyli Trójkšt Bermudzki, leży o 90 stopni od miejsca równonocy wiosennej, czyli piramid. Jest to nieharmonijny układ, czyli kwadratura. Podobnie dużo wypadków zdarza się w rejonie wybrzeza Chin i Japonii. Ostatnio dwa statki zatonęły tam.To jest dokładnie po drugiej stronie, w punkcie o 180 stopni oddalonym od Trójkšta Bermudzkiego, 90 stopni od piramid. Zobaczcie na globusie .Ot, i cała tajemnica hehe

no i z mojej strony to ostatni up, wy róbcie co chcecie :-)

Popatrzcie na mape i dopiero piszcie. W trójkšcie bermudzkim panuje niesamowity ruch statków oraz samolotów. Nie jest możliwe ominięcie go kierujšc się z europy na florydę,kubę czy do meksyku...

ja mam w chacie taki romb że jak browar postawie to 10 min i znika.

A ja ma taka biala maszyne z ktorej te browary tez jakos tak szybko znikaja. Nie wiem dlaczego. Jest on w ksztalcie prostokata patrzac na wprost. Czepiacie sie rabow czy trojkatow,a to prostokaty odpowiedzialne sa za znikanie naszych brawcow. Ot i cala prawda. [%sig%]

Nie, nie to nawet nie prostokąty- to kółko jest winowajcą a krzyzyk mu w tym pomaga, potem odwrotnie jest dla zmyłki .

ten trujkšt ciekawe co się stało z tymi ludzmi którzy zgineli w tym trujkšcie

jestescie pojebani ja płynełem z ojcem kolo trujkata i nic nagle nie ''wcieło''takie jebniecia ze ufo istnieje to gupota unas tam gdzie wystepuja kola od ufa wielce to nieprawda wioska wieczorem sie zbiera t kolkami ugniataja a ludzie mysla ze to ufo ładny bajer

http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=29141&t=29141 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

zenek - to twoja argumentacja jest bez sensu. Trojkat to miejsce gdzie rzeczywiscie zdarza sie wiecej mniejszych badz wiekszych katastrof czy zaginiec. To ze plynoles raz i nic sie nie zdarzylo niczego nie dowodzi. A co do UFO w polsce to jezeli mowa o np Wylotowie gdzie ja z kolei bylem choc nie jestem entuzjasta UFO a raczej prowadze badania nad grawitacja to zastanawiajace jest to ze nad taka wiocha w czasie kiedy UFO mialo byc obserwowane latalo bardzo duzo sprzetu wojskowego, smiglowce, samoloty. To mogl zaobserwowac kazdy co dla mnie moze swiadczyc o tym ze moglo zainteresowac sie tym wojsko a to z kolei moze swiadczyc ze cos tam dziwnego rzeczywiscie sie pojawia.

hmm....ja tam nic nie napisze o Trujkacie Bermudzkim bo nic niewiem slyszalam tylko ze tam rozne zeczy sie dzieja.Ale mam pytanko jesli zeczywiscie nic tam takiego sie nie dzieje tylko to wszystko przypadki to dlaczego niema tam ani jednej ryby??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.