Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dziwny pokój???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

Może to głupie ale niepokoi mnie jedna rzecz, a właœciwie jeden pokój w moim domu...... Pokój mojego brata.Mój brat budzi się w nocy z płaczem gada rózne rzeczy ajkby chcial coœ komuœ przekazać a rano nic nie pamięta.... Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ,że wczoraj w nocy moja ciocia obudziła się z płaczem, pobiwgła do łaznienki i płakala tam przez pół godziny a rano nic nie pamiętała.... Czy to możliwe ze spanie w tym pokoju uwalnia jakieœ emocje???? Albo że ktoœ chce coœ nam przekazać???? PISZCIE PROSZE!!!!!!!!!

Od razu zastrzegam, że to nie mój temat!!! :) U mnie jest ---.neoplus.adsl.tpnet.pl nie ---.ipartners.pl Jak to człowiek musi chronić swój Image :)

A tak wogóle, czas pożegnać się z tym Forum. Co miało być to już było. „Chmurkš drobnš nadcišgnę do Ciebie, deszczem spłynę za oknem – na bruk, i kropelkš zastukam w szybę, i księżycem padnę do Twych nóg. A więc, proszę, już nie smuć się więcej, łzy z pobladłych policzków otrzyj, tylko, kiedy przyjdzie mi odejœć, obróć na mnie Twoje dobre oczy.” (Stanisław Dobrowolski) Miło było Was poznać :) Dużo uœmiechu życzę Wam Forumowicze :)

może ten pokuj je zaklęty czy co???????

Czesc Agnieszka:) Tak na "zupelnie" forever nie odchodz;) ipamietaj, ze coby Cie nie spotkalo tam gdzie sie w zyciu znajdziesz nie poddawaj sie wzmacniaj tym co przygniata wyluskuj siebie iiiiiiiii... awkors: niczego nie zaluj;) papapapaa Beata:)

może wróżka by coœ wiedziała

No tak zupełnie to nie :) A w życiu: Je ne regrette rien... Pozdrawiam Trzymajcie się ciepło :)

Tak wlasnie dziala HAARP !!!! Sama przezywalam podobne rzeczy. Tylko, ze ja klelam tych operatorow w zywy kamien i wreszcie dali mi spokoj. Moim zdaniem jestescie manipulowani i dreczeni przez HAARP. Bardzo to przykre.

UWAGA !!! Wszystko jest HAARP-em. A Goska jest agentem HAARP i nawet o tym nie wie. Polecam film pt. "Impostor" na podstawie ksišżki Philipa Dicka. A Goska powinna zaczšć się leczyć.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Goœka wštpie, żeby haarp był tak precyzyjny i namierzał 1 osobę, sš całe wioski, miasta na których możnaby było testować oddziaływanie. Jak już Ci napisałem wpadłaœ w lekkš paranoje, lub masz jakšœ nerwice natręctw tak jak niektórzy widzš wszędzie brud Ty widzisz wszędzie haarpa. Niestety to co napisałem spotka się jedynie z twoim oburzeniem i œwiętym przekonaniem że nie mam racji.

he znowu ten haarp:) wracajac do pokoju to moze sie tam znajdowac 'punkt kumulacji' zlej energii (negatywnej) Co z tym zrobic to nie wiem;)

Aga: Haghi chyba ma rację. Powinnaœ udać się do jakiegoœ speca od Feng-Shui. On pokaże ci co powinnaœ zmienić w pokoju, aby nie dręczył cię ten problem. To na pewno powinnaœ zrobić. A co jeszcze ??? Tego nie wiem.

mozna np zamowic sobie ksiedza by odpeawil egzorcyzmy:) gdzies tam czytalem, ze to moze pomoc, ale nie zawsze jest to efektywne

Widziałem "Impostora". Kozacki film:-) Fajne zwroty fabuły i dosyć fajne zakończenie. [%sig%]

Moim zdaniem to jakaœ dusza niewie że nieżyje i się po tym pokoju przemieszcza. Radze wezwać egzorcyste albo wzišœć wode œwięconš i wyœwięcić wszystkie kšty odmawiajšc ojcze nasz itp. ( przesadzam?) ;)))))))))

Może trochę...

Może trzeba przewietrzyć ten tajemniczy pokuj...? [%sig%]

pokój* jezu ale jestem... [%sig%]

Ja tam chętnie bym się pisał na pobyt w tym pokoju. Ze mnš nawet byty niematerialne zbyt długo nie wytrzymujš.

Feng Shui to dobry pomysł, mam kilka ksišżek o tym i właœciwie znam kilka osób, którym ta sztuka pomogła. Chociażby sama myœl o tym, że coœ może trzymać nad nami pieczę i zapewniać bezpieczestwo jest pokrzepiajšca. Był taki film, trochę głupi i nacišgany, a jednak coœ w nim było, że cela więzienna odtwarza ła najgorsze wspomnienia z życia, mogła nawet doprowadzić do œmierci. Wišżšc to z tym przypadkiem, może faktycznie sš takie miejsca, gdzie za sprawš jakichœ nieznanych mocy, pól siłowych <to wszystko ma różne nazwy, jak by nie patrzeć> z człowiekiem dziejš się złe rzeczy-trafna jest stwierdzenie, że to może być kuliminacja złej energi. Może modlitwa, woda œwięcona i te sprawy pomogš :) Pozdrówka :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.