| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| dziwny pokój??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Może to głupie ale niepokoi mnie jedna rzecz, a właciwie jeden pokój w moim domu......
Pokój mojego brata.Mój brat budzi się w nocy z płaczem gada rózne rzeczy ajkby chcial co komu przekazać a rano nic nie pamięta.... Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ,że wczoraj w nocy moja ciocia obudziła się z płaczem, pobiwgła do łaznienki i płakala tam przez pół godziny a rano nic nie pamiętała....
Czy to możliwe ze spanie w tym pokoju uwalnia jakie emocje???? Albo że kto chce co nam przekazać????
PISZCIE PROSZE!!!!!!!!!
|
|
|
Od razu zastrzegam, że to nie mój temat!!! :)
U mnie jest
---.neoplus.adsl.tpnet.pl
nie
---.ipartners.pl
Jak to człowiek musi chronić swój Image :)
|
|
|
A tak wogóle,
czas pożegnać się z tym Forum.
Co miało być to już było.
„Chmurkš drobnš nadcišgnę do Ciebie,
deszczem spłynę za oknem – na bruk,
i kropelkš zastukam w szybę,
i księżycem padnę do Twych nóg.
A więc, proszę, już nie smuć się więcej,
łzy z pobladłych policzków otrzyj,
tylko, kiedy przyjdzie mi odejć,
obróć na mnie Twoje dobre oczy.”
(Stanisław Dobrowolski)
Miło było Was poznać :)
Dużo umiechu życzę Wam Forumowicze :)
|
|
|
Czesc Agnieszka:)
Tak na "zupelnie" forever nie odchodz;)
ipamietaj, ze coby Cie nie spotkalo
tam gdzie sie w zyciu znajdziesz
nie poddawaj sie
wzmacniaj tym co przygniata
wyluskuj siebie
iiiiiiiii... awkors:
niczego nie zaluj;)
papapapaa
Beata:)
|
|
|
No tak zupełnie to nie :)
A w życiu:
Je ne regrette rien...
Pozdrawiam
Trzymajcie się ciepło :)
|
|
|
Tak wlasnie dziala HAARP !!!! Sama przezywalam podobne rzeczy. Tylko, ze ja klelam tych operatorow w zywy kamien i wreszcie dali mi spokoj.
Moim zdaniem jestescie manipulowani i dreczeni przez HAARP.
Bardzo to przykre.
|
|
|
UWAGA !!!
Wszystko jest HAARP-em.
A Goska jest agentem HAARP i nawet o tym nie wie.
Polecam film pt. "Impostor" na podstawie ksišżki Philipa Dicka.
A Goska powinna zaczšć się leczyć.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Goka wštpie, żeby haarp był tak precyzyjny i namierzał 1 osobę, sš całe wioski, miasta na których możnaby było testować oddziaływanie.
Jak już Ci napisałem wpadła w lekkš paranoje, lub masz jakš nerwice natręctw tak jak niektórzy widzš wszędzie brud Ty widzisz wszędzie haarpa.
Niestety to co napisałem spotka się jedynie z twoim oburzeniem i więtym przekonaniem że nie mam racji.
|
|
|
he znowu ten haarp:) wracajac do pokoju to moze sie tam znajdowac 'punkt kumulacji' zlej energii (negatywnej) Co z tym zrobic to nie wiem;)
|
|
|
Aga: Haghi chyba ma rację. Powinna udać się do jakiego speca od Feng-Shui. On pokaże ci co powinna zmienić w pokoju, aby nie dręczył cię ten problem. To na pewno powinna zrobić. A co jeszcze ??? Tego nie wiem.
|
|
|
mozna np zamowic sobie ksiedza by odpeawil egzorcyzmy:) gdzies tam czytalem, ze to moze pomoc, ale nie zawsze jest to efektywne
|
|
|
Widziałem "Impostora". Kozacki film:-) Fajne zwroty fabuły i dosyć fajne zakończenie.
[%sig%]
|
|
|
Moim zdaniem to jaka dusza niewie że nieżyje i się po tym pokoju przemieszcza. Radze wezwać egzorcyste albo wzišć wode więconš i wywięcić wszystkie kšty odmawiajšc ojcze nasz itp. ( przesadzam?) ;)))))))))
|
|
|
Ja tam chętnie bym się pisał na pobyt w tym pokoju. Ze mnš nawet byty niematerialne zbyt długo nie wytrzymujš.
|
|
|
Feng Shui to dobry pomysł, mam kilka ksišżek o tym i właciwie znam kilka osób, którym ta sztuka pomogła. Chociażby sama myl o tym, że co może trzymać nad nami pieczę i zapewniać bezpieczestwo jest pokrzepiajšca.
Był taki film, trochę głupi i nacišgany, a jednak co w nim było, że cela więzienna odtwarza ła najgorsze wspomnienia z życia, mogła nawet doprowadzić do mierci. Wišżšc to z tym przypadkiem, może faktycznie sš takie miejsca, gdzie za sprawš jakich nieznanych mocy, pól siłowych <to wszystko ma różne nazwy, jak by nie patrzeć> z człowiekiem dziejš się złe rzeczy-trafna jest stwierdzenie, że to może być kuliminacja złej energi. Może modlitwa, woda więcona i te sprawy pomogš :)
Pozdrówka :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |