| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wczoraj widziałem ufo/nol!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
ja pierdziele koło mojej chaty jakie pierdoły latały w ciemnym statku.no to zapiepszam po aparat żeby im zrobić fotosa.no i jak ich miałem w kadrze to spiepszyli w chmure i zdjęcia nie zrobiłem
|
|
|
To fajnie. Też raz widziałem. Z kolegom. Dziwne uczucie:P
[%sig%]
|
|
|
czesc
nie ciarki tylko adrenalina ale z tym ufo to troche przesada wielu widzialo a w sumie to lipa
|
|
|
Wcale nie! Jak by zobaczyl to co np. ja widziałem napewno by się przejoł. Wprawdzie ja spokojnie zasnolem i nie jarałem sie za mocno ale pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
[%sig%]
|
|
|
zdzich nie widział, więc to lipa
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja wierze, ponieważ sam kiedy wyjżałem pod wieczór (19.30 bodaj), nie pamietam którego dnia przez okno.i zobaczyłem co jakby niebieski samolot...i szystko byłoby w pożšdku, gdyby ... nie był prawie na poziomie mojego okna !!!!!
Widziałem go najprawdopodbniej sekunde, i zniknał. Dziwne... wyglšdam przez okno i bęc.....
|
|
|
Mój brat widział parę lat temu dziwny wiecšcy obiekt,gdy szedł sam ulicš.Leciał poziomo doć długo.Po przejciu kilkudziesięciu metrów spotkał dwóch kumpli i pokazał im ten obiekt.Mało się nie zesrali ze strachu .
|
|
|
ja raz szedlem ulica i cos zaczelo mi latac nad glowa pozniej bzyczec no to ja to pizd i patrze komar
|
|
|
Łal a mnie napastował chrabšszcz majowy. Niedoć że te dziady nie potrafiš latać to zawsze celujš w głowe...
[%sig%]
|
|
|
No też to przeżyłam. I to jeszcze w domu ! ! A mój ojciec przez takiego chrabšszcza o mało się nie zabiłł. Chrabšszcz majowy a występuje w lipcu. Dziwne... Może założyć nowy temat:)
|
|
|
Kiedy miałem szczura (biały samiec, 43 cm długoci wraz z ogonem). Nałapałem chrabšszczy (20 szt.) i mu wrzuciłem do klatki - zjadł wszystkie, a ile miał zabawy z łapaniem.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wczoraj na horyzoncie widziałem dziwne wiatło które na chwile zapalało się i gasło.
Moja siostra w tamtym roku jak jechała w pocišgu raniutko widziała UFO.Mój tata jak miał 11 lat.Babcia z dziadkiem jak się ekhm całowali koło bramy to owietliło ich strasznie jasne wiatło.Moja mama mówi że nie widziała.To tyle.
|
|
|
Wczoraj na horyzoncie widziałem dziwne wiatło które na chwile zapalało się i gasło.
Moja siostra w tamtym roku jak jechała w pocišgu raniutko widziała UFO.Mój tata jak miał 11 lat.Babcia z dziadkiem jak się ekhm całowali koło bramy to owietliło ich strasznie jasne wiatło.Moja mama mówi że nie widziała.To tyle.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |