Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wczoraj widziałem ufo/nol!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33

ja pierdziele koło mojej chaty jakieœ pierdoły latały w ciemnym statku.no to zapiepszam po aparat żeby im zrobić fotosa.no i jak ich miałem w kadrze to spiepszyli w chmure i zdjęcia nie zrobiłem

całom noc nie spałem i o nich myœlałem.poprostu szok

pierwszy raz ztykam sie z ufo

To fajnie. Też raz widziałem. Z kolegom. Dziwne uczucie:P [%sig%]

ciarki łażš po plecach nie?

czesc nie ciarki tylko adrenalina ale z tym ufo to troche przesada wielu widzialo a w sumie to lipa

Wcale nie! Jak byœ zobaczyl to co np. ja widziałem napewno byœ się przejoł. Wprawdzie ja spokojnie zasnolem i nie jarałem sie za mocno ale pierwsze wrażenie jest najważniejsze. [%sig%]

zdzich nie widział, więc to lipa

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No właœnie nie pmyœlałem. [%sig%]

Ja wierze, ponieważ sam kiedyœ wyjżałem pod wieczór (19.30 bodaj), nie pamietam którego dnia przez okno.i zobaczyłem coœ jakby niebieski samolot...i szystko byłoby w pożšdku, gdyby ... nie był prawie na poziomie mojego okna !!!!! Widziałem go najprawdopodbniej sekunde, i zniknał. Dziwne... wyglšdam przez okno i bęc.....

Mój brat widział parę lat temu dziwny œwiecšcy obiekt,gdy szedł sam ulicš.Leciał poziomo doœć długo.Po przejœciu kilkudziesięciu metrów spotkał dwóch kumpli i pokazał im ten obiekt.Mało się nie zesrali ze strachu .

A czego tu siš bać?? GŁUPTA! [%sig%]

ja raz szedlem ulica i cos zaczelo mi latac nad glowa pozniej bzyczec no to ja to pizd i patrze komar

super

Łal a mnie napastował chrabšszcz majowy. Niedoœć że te dziady nie potrafiš latać to zawsze celujš w głowe... [%sig%]

No też to przeżyłam. I to jeszcze w domu ! ! A mój ojciec przez takiego chrabšszcza o mało się nie zabiłł. Chrabšszcz majowy a występuje w lipcu. Dziwne... Może założyć nowy temat:)

Kiedyœ miałem szczura (biały samiec, 43 cm długoœci wraz z ogonem). Nałapałem chrabšszczy (20 szt.) i mu wrzuciłem do klatki - zjadł wszystkie, a ile miał zabawy z łapaniem.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehehehehehehehehehehe ;))))))))))

Wczoraj na horyzoncie widziałem dziwne œwiatło które na chwile zapalało się i gasło. Moja siostra w tamtym roku jak jechała w pocišgu raniutko widziała UFO.Mój tata jak miał 11 lat.Babcia z dziadkiem jak się ekhm całowali koło bramy to oœwietliło ich strasznie jasne œwiatło.Moja mama mówi że nie widziała.To tyle.

Wczoraj na horyzoncie widziałem dziwne œwiatło które na chwile zapalało się i gasło. Moja siostra w tamtym roku jak jechała w pocišgu raniutko widziała UFO.Mój tata jak miał 11 lat.Babcia z dziadkiem jak się ekhm całowali koło bramy to oœwietliło ich strasznie jasne œwiatło.Moja mama mówi że nie widziała.To tyle.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.