| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Oto jest pytanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 52 |
|
Co było pierwsze ? Kura czy jajko ? Oto jest pytanie. Kura- nie, bo żeby była kura musi być jajko. Jajko- też nie bo żeby było jajko musi być kura. O co w tym wszystkim może chodzić ???
|
|
|
Arwenko nie wierze ze dopiero teraz to uslyszalas...:)))
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Serio :) Ale mi się podoba :) Muszę to sprzedać :) Pozdrawiam Lolusia :)
|
|
|
lepiej tego nie sprzedawaj bo nie ma na to takiego popytu :]
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
'No bo kotek najedzony, no to kotek szczęliwy...'- to walnšłe :) Podoba mi się to :)
Spadam, do suchych lasów Polski rodkowej ;)
|
|
|
papa (nie zgub sie :))
[%sig%]
|
|
|
... oczywicie babcię, ciocię i na dodatek kogo rodzaju męskiego ... 8 letniego brata :)
|
|
|
Buahahaha :)) Masz rację :) Nie powiem, że go tam brakuje :P ;)
|
|
|
Arwenko, to dobrze, że nie jeste w południowej polsce w lasach witkowickich
Gorzej jakby nie daj Boże była tam...... uwšzaj na mgiełki, bo monika mowiła, ze mgielki porywajš, na skrzaty uważaj, a jak zobaczysz przypadkiem smerfa czy muminka to myl o dupie nicoli ;)) ona cie zawsze i wszedzie znajdzie, wiec bedziesz z niš zawsze bezpieczna ;))
Udanych i paranormalncyh wakacji
|
|
|
:D :D :D :D Buahahahahahahahahaha... Matko to się umiałam ... :D :D
Smerfy to smerfy, ale muminki... Buuu! Ich się boję :)
Boshe,. może faktycznie nie pojadę, bo jeszcze zobaczę Misia Uszatka!!!...
Pozdro, teraz spradam na serio <tak to jest, jak się ma uzależnienie od Neta :) Słaba silna wola :P ;)>
|
|
|
Nie ma to jak popatrzec jak ktos zaklada temat o "x" a rozmowa zbacza na "y" :DD
[%sig%]
|
|
|
Widzę że moje pytanko dotyczšce drobiu zmieniło się w las i smerfy=(
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 52 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |