Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne zjawiska w waszym życiu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, yœlałem że to zwykły zbieg okolicznoœci, dziœ sobie wszystko podliczyłem i doszedłem do wniosku że w moim i zapewnie waszym życiu dziejš się czasem dziewne rzeczy... oto moje: -prawie codzień rano, kilka sekund przed zadzwonieniem mojego budzika w komórce, budze się, gdzy otwieram oczy budzik zaczyna dzwonić, nie chodzi tu o przyzwyczajenie bo kłade się spać o rórznych godzinach i o rórznych nastawiam budzik -codziennie! jak siedze przed komputerem do godziny puzniejszej niz 00:00 dokładnie o północy patrze się na zegarek komputera, dosłownie przycišga mój zwrok... to dziwne bo patrze się na zegarek raz na około 3 godzine wcišgu dnia... -czasem gdy gdzies ide np. do szkołyi musze wstać, a gdy budzik zadzwoni, ja go zignoruje (np. wyłoncze i dalej bede spał) œni mi się że np. ktoœ uderza mnie w twarz, w tedy się budze i nie zaspypiam! czuje na policzku dziwne mrowienie -przewidywałem godziny, np. qumpel pya, która godzina, ja mówie np. 13,41 nie zastanawiajšc się nad tym, potem sprawdzam i... zgadza się! kilka razy dziennie, myle się bardzo rzadko (prawie nigdy nie patrze na zegr!) -czasem jestem pewien że to co dzieje się teraz kiedyœ już było (to mnie przeraża) -spontanicznie mam przed oczami zdarzenia które nidy nie miały miejsca w moim życiu, obraz jest bardzo dokładny i wystepujš w nich ludzie których nigdy nie widziałem, zazwyczaj taka wizja trwa kilka sekund (gdy zamykam oczy) i ostatnia najlepsza która potwierdza mojš wiare w Boga, zawsze gdy wpakuje się w coœ modle się i zawsze zostaje wysłuchiwany (qumple mówiom że nigdy nie mam przypałó:))

Ucz się dalej i wycišgaj wnioski Reksio. Poczytaj pare tematów np o tak zwanym (deża wu) to tak fonetycznie.Poczytaj tematy o Duszy itp.A to co CIĘ tak dziwi to poprostu tak zwany zegar wewnętrzny,który nie każdy ma. [%sig%]

W punkcie 5 tak jak pisze Edward miałeœ doczynienia z tak zwanym dea wu. A propo tego budzika, który zadzwoni i ty go wyłšczasz i idziesz spać dalej i potem we œnie się "brutalnie" budzisz ja też tak mam czasami. Pozdrawiam.

hmmm, to dea wu to chyba ma każdy a przynajmniej wikszoœć osób, bo jak mi qumple mówiom to też to majš....

a tak apropos to dzis w nocy miałem dziwnš faz, już zaspypiałem ale jeszcze nie byęłem w fazie snu, nagle w uszach usłyszałem wystrzał z pistoletu i bardzo mnie zabolał brzych, szczególnie z boku, ból trwał ułamek sekundy ale go czułem...

Hmm... Nie wiem co o tym myœleć ??? Może przeżywałeœ nieœwiadomie wejœcie w OOBE ??? Zapoznaj się z tym, co to jest OOBE ( jest taki temat na forum )i to przemyœl.

Z kilka tygodni temu spałem sobie smacznie. Było póŸno w nocy - godziny nie znam. Ktoœ z mojej rodzinki poszedł do WC i tym samym otwierane drzwi mnie wytršciły ze snu. Zaraz po przebudzeniu poczułem sie tak lekko i błogo. Wiedziałem, że oczy miałem zamknięte, ale zaczšłem widziec róg swojego łóżka tak jakby znad siebie..... niestety nic więcej nie pamiętam..... leżalem na wysokoœci z 30 - 20 cm nad sobš, i nie wiem, czy to był tylko taki sen, czy miałem OOBE

Człowieku, czemu piszesz tak koszmarnie? Ledwo można to odczytać..Trudno mi nie zasugerować się opiniš o Twojej osobie budowanš na podstawie pisowni. Dla mnie jesteœ niewiarygodny już na starcie. Popracuj proszę nad pisowniš. Bez urazy.

możesz powiedzieć czego nie rozumiesz ?

maciej -do zjebek za pisownie jest inne forum maciek -zapamietaj że TU na tych forach pisownia -jest mniej istotna pozdrófka fszystkim i maciejowi z bogdańca-tesz

Zgadzam sie w 100% s duhem.

w oobe to normalne że nic nie pamiętamy po przebudzeniu.żeby pamiętać to odrazu jak się obudzimy trzeba sobie wszystko przypomnieć.i jak bedzie sie przypominać to z pamięci w oobe przeleje sie pamięć ta do muzgu

czesc reksio ktos bardzo madry juz dawno temu powiedzial ze jestesmy odbiciem innego swiata wiec bardzo czesto nastapuje zaklucenia w wymiarach i odczowasz innego ty.

A ja w 50% ponieważ o wiele przyjemniej i łatwiej czyta się post napisany z zasadami ortografii i interpunkcji. Sam jej nie używam:P Dziwne zjawiska w moim życiu...No co wstaje rano jem œniadanie ide spać. Wstaje pisze na forum jem ide spać. Nic niezłykłego... [%sig%]

Ja często mam deja vu. Tylko ,,troche inaczej''. Najczęscie w œnie.i I zawsze pokazuje fragemnt czegoœ ważnego, co njaczęœciej pocišga konsekwencje (no cóż uczę się jeszcze wpodstawówce więć.... nie zjeżdżajcie mnie...) np. Kogoœ kopnałem dostałem uwage (lol), ja zanim kogoœ kopne to sobie to przypominami, ale...i tak jakoœ musze go kopnšć ! może to ,,przeznaczenie'' ? Próbowałe mkiedyœ zmienić TO ale się nie da...

Mike ja też właœnie skończyłam podstawówkę, więc jak coœ jest nas dwoje=)

Anita A Ty nie musisz nikogo kopać?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A właœnie Też mam deżawudu...ekhm znaczy deja vu. I to często.Głupie uczucie robisz coœ i nagle sobie uœwiadamiasz że już to robiłeœ...Mój kolega ma teorię na ten temat. Jeœli ktoœ chce żebym jš przedstawił niech pisze do mnie na jela. Jest dosyć dziwna i dlatego nie wywale jej ot tak na forum. [%sig%]

Oj, Dariuszu... Czasem chciałabym kogoœ kopnšć, ale najczęœciej brzydzę się tej osoby i nie mam zamiaru jej dotykać. No chyba że mam LD, to już inna sprawa.

Jak chcesz możesz użyć patyka. I walnšć kogoœ. Np. mnie. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.