| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Blair znowu zabija swoich | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
|
chyba nikt nie ma watpliwoci po co potzrebne były te wybuchy w Londynie
jawna konspiracja i spisek
teraz wojsko rzšdzi w Londynie i w ten sposób Tony Skurwielony realizuje program czystki przed olimpiadš .....jak mu poradził Bush
|
|
|
Czystki przed olimpiadš??? Nierozumiem. Wojsko rzšdzi w Londynie hmmm, porzšdzi jeden dzień i wróci do jednostki.
Tym razem to był jawny atak terrorystyczny, a nie tam żaden spisek.
|
|
|
Może nie aż tak jak to opisał dariuss, ale żeczywicie zamachy terrorystyczne w dobie dzisiejszej tv, zmnieniajš mylenie ludzi. Ludzie za cenę swojego bezpieczeństwa zgodzš się na kontrolowanie ich życia - podsłuchy, inwigilacja, totalna kontrola - powoli coraz bardziej i bardziej, tak to jest terror. Tylko kto kogo terroryzuje? Dlaczego to zawsze jest osama bin laden i jego al kaida, oni muszš być debciaki jak tak sie wszędzie umiejš zorganizować. A ja mylałem że to CIA jest najlepsze, a może jest?
|
|
|
Jak to ..."nie aż tak jak to opisał dariuss"... ?
Oczywiscie, ze dokladnie tak. Dariuss opisal te sprawe w dosc lagodny sposob. Tak jak zamach na WTC, to (wlasna) robota , to wlasniew tym momencie atak w Londynie, to tym razem nie jest IRA ?
Ludzie myslcie czasem i pamietajcie, ze media to narzedzie manipulacji. Jasne, ze atak byl, ale czy sprawcami tego sa ewlasnie terrorysci arabscy, czy oplaceni przez Londyn i terrorysci z panstw Terroru.
pozdrowka
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
WTC - nie trzeba chyba wymieniać gigantycznych profitów z każdej strony jakie osišgnęło usa +extra dwa państwa do kieszeni , a dowodów jak nie ma tak nie ma
a samoloty pasazerskie leża na dnie atlantyku
kobieta która niby dzwoniła u (przez komórkę !!!) do męża z samolot który udeżył w Pentagon (tylko nikt nie znalazł jego częci a zniszczenia jakby się kto po grochówce zesrał...) , żyje !!!
polecam strony o WTC , do których linki dodam za moment
Następnie kolega Putin (niech mu ziemia piekłem ) zadymił w teatrze by sprawdzic czy metody rzšdu cienia sprawdzaja się i w matuszce R.
cha ano sprawdziły sie - napadamy na Czeczenię !!!
póniej szkoła w Biesłanie , ale tu juz dzieci , ktos sie wkórwił i powołał komisję
i oto komisja wewnetrzna matuszki stwierdza w oficjalnym protokole , że kwestia współpracy spec słuzb rosyjskich z terrorystami znana jest od kilkunastu lat....
Wczoraj koleszka Angol pojechał na spotkanko z bracmi imperialistami ( razem do kupy dokopali indiom i innym koloniom na kilkanacie milionów ojców , matek i dzieci)
spotkali sie by rozmawiać o trudnej dla nich sprawie (trzeba 'wywalić 'miliony dla głodujacych w Afryce - a ginie tam setki tysiecy ludzi rocznie !!!!)
az tu nagle peszek ....super zorganizowana , grupa komandosów z ''potężnej '' grupy alkaidy (szkoda ze nigdy ich nikt nie widział ) rozwala pół metra londyńskiego
zabijajšc kilkadziesišt osób ....
Teraz kolej na ciebie stary mówił mu pewnie Bush ( szkoda tylko ze głowy państwa z zasady , bezwzglednie nie sa informowani o setkach działań bo mieli by sraczkę 24H , a taka osoba musi byc zawsze w pełni sił i duzo sie umiechać na setakch spotkań )
teraz ty !! i nie przejmuj się porażka rosjan , wasi ludzie to najlepsze skurwiele w agenturach -nikt ich nie wytropi
a zobaczysz ile korzyci , niedługo tak jak planowalimy UE będzie w twoich rękach , trzeba wzmocnic twoja pozycję lidera , tak jak wzmocniono mojš!!
Nie będzie bajdurzenia o jakiej tam afryce , tylko będziemy dalej kontynuować nasz plan globalny .
Jeszcze kilka bombek w Europie , wszyscy się zesrajš (zrobimy troszkę zamieszania w innych miastach na wiecie z okazji Londynu ) a potem zcentralizujemy cały wiat , jedna waluta jedno konsorcjum władzy .Po wolutku wszędzie wprowadzimy naszych ludzi poprzez FBI i DEA ( w Polsce też )i będzie cacy
super co nie ?
teoria ??
nadeszły ciężkie czasy dla teorii ....kiedy oczy szeroko otwarte
|
|
|
Tak sie zastanawiam, czy tym obecnym rzadom jeszcze ktos wierzy ???
|
|
|
A ja polecam film 911 In Plane Sight bardzo ciekwy i ukazuje sporo zaskakujšcych faktów dotyczšcych ataków z 11 wrzenia na WTC
|
|
|
I co macie zamiar co z tym zrobić??? Jestecie przecież tylko nic nie wartymi pionkami, co z tego że napiszecie wielkiego posta na forum na, którym lecš w parze tematy poważne i totalne bzdury.
Ci na górze sobie mylš, a niech sobie piszš, niech sobie gadajš i tak gówno nam mogš zrobić.
Jestemy zwykłymi robakami. Nie zrobimy żadnego przewrotu itd. Jedyne co można zrobi to siedzieć i wyczekiwać końca.
nara
|
|
|
Scotland Yard informował Izrael o możliwych zamachach
PAP 12:40
Na ten temat
» Zamachy terrorystyczne w Londynie
Wyższy przedstawiciel Izraela powiedział, że Scotland Yard na kilka minut przed londyńskimi eksplozjami informował Izrael o możliwym zagrożeniu atakiem terrorystycznym.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,7579939,wiadomosc.html
Przeczytajcie komentarze pod artykulem.
|
|
|
Simie ,
chodzi o przekroczenie masy krytycznej mysli wszystkich ludzi
a krócej o wiadomoć , która jest energiš ....
łapiesz ziššš mal oo so hosi??
acha - nic nie warci sa ci którzy ignorujš -może to ty ???
|
|
|
Simonus mów za siebie,jak chcesz to połóż się i umieraj a niewmawiaj innym,że sš pionkami i nic niemogš zrobić w jednoci siła czym więcej osób pozna prawde(fakty) tym większa będzie presja na rzšd aby ujawnił prawde!może się zdarzyć,że w wyborach zostanš w końcu wybrane osoby odpowiednie,które będš chciały ujawnić manipulację takie osoby powinnimy zachęcać do ukazania prawdy gdy zobaczš,że majš duże poparcie społeczne wtedy stanš się bardziej odważniejsi w swoich poczynaniach i poruszš dany temat na scenie politycznej.
|
|
|
Darrius ! ! Swoim postem dałe nie tylko do mylenia mi ale na pewno innym którzy go przeczytali. I im bardziej się ta wiadomoć rozpłynie po internecie tym lepiej. Trzeba o tym napisać na innych forach itp. Mylę że od takich "pionków" może wiele zależeć. Bo w końcu kogo jest więcej ??? Tych frajerów z branży politycznej, czy ludzi którzy chcš i MOGĽ szerzyć prawdę ??? wietne posunięcie Dariuss na prawdę. Oby tak dalej !!!
|
|
|
Heh ja najchętniej bym się przyłšczył do tej całej wity zamiast z nimi walczyć :D.
Chyba, że co mam zrobić jaki ruch oporu czy co, chodzić i wołać po ulicach, że jestemy manipulowani?
Może zaczne rozklejać plakaty, albo założe radio internetowe manipulator.pl?
Trzeba napisać na forach. Tak ludzie przeczytajš i po tygodniu temat pójdzie gdzie w zapomnienie. Nie tędy droga. Temu musicie powięcić życie, ale nie 1 post na forum. Czy jestecie na to gotowi?
|
|
|
Bravo Dariuss, w koncu o to biega i idzie. Im wiecej swiadomych tym mniejsze szanse amoralnych.
Bravo !
|
|
|
A może założymy jakš partię i wemiemy udział w wyborach?
Podpisy będziemy zbierać przez internet.
A, zapomniałem, nie wprowadzili jeszcze podpisu elektronicznego.
Ciekawe dlaczego?
Można by przecież szybko i tanio organizować różne referenda, wybory itp.
Np. pobranie arkusza-programu do głosowania po uwierzytelnieniu, a wysyłka wypełnionego anonimowa (bez logowania).
Nie każdy ma komputer, to wystarczy trochę "podrasować" budki telefoniczne, albo wystawić stałe terminale do głosowań.
Mylę, że politycy wręcz marzš o czym takim ;)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Jesli jeden czlowiek wierzy najmocniej, z pasja , z calej duszy w Prawdę
moze ja przeniesc na caly swiat..."
Dalajlama
....
... skoro jedna osoba potrafila przewrocic swiat do gory nogami i przejac wladze, to czemu wielu podobnie pozytywnie nastrojonych ludkow nie daje rady? Przeforsowac zgubne, pazerne idee jest latwo..bo stoja za nimi pieniazki (dla kazdego skapnie...podobno "wszystko" nawet dusze mozna odsprzedac za nie)...forsowanie "porzadku spolecznego" za friko nie jest takie proste...
pewnie "slaba mobilizacja"... trzeba byc zapalencem...miec charyzme, wtedy moze sie ktos przylaczy... samym nie bardzo sie nam chce...nie wiadomo od ktorej strony sie zabrac...i zawsze jest jakies "ale" ...
choc wlasciwie drazenie tego co nam podaja, szukanie wlasnych zrodel informacji (czytanie poza nawiasem) czym nas faszeruja tez jest juz pewnym przejawem oporu... -"nie lykam tego co mi dajecie...chwileczke...cos mi tu nie gra... co sie za tym kryje??
----
jesli poszczegolne odrebne jednostki zaczna przynajmniej myslec o tym samym, polacza sie we wspolnej energii...ona sie rozprzestrzenia...
to tak jak w medytacji zbiorowej...wizualizacji zmiany ... to jest to cos...alternatywa...
|
|
|
o tak alternatywa
moze kiedys jak to powiedzial zalozyciel Aikido
wszyscy bedziemy jedna wielka rodzina
to chyba jedyne wyjscie na pokoj na ziemi
ale niedlugo cos sie zmieni juz tylko 7 latek i pirdyknie jasnosc ktora oczysci ciemnote zadufana w sobie w pieniadzu ropie naftowej i wplywow swiatowych to wszystko bedzie smiechu warte
back to the primitive
in 2012
pozrdo odro codro lodro modro
hehehe
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |