Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
chipy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

sprawdzał ktoœ z was czy nie ma czasem wszczepionego chipa? Podobno ufole wszczepiajš takie zabawki ludziom których porywajš. Choć według mnie to amerykany i dzięki tym chipom kontrolujš ludzi harpem.

Może i masz rację że Amerykanie wszczepiajš ludziom chipy żeby kontrolować ich HAARPEM ale to że UFO wszczepia je ludziom też jest prawdopodobne. A czy ty masz chipa ( nie ważne przez kogo wszczepionego ) ???

ja mam chipa w d... i ciezko srac czasami bo uwiera

aahahahah o kurwa

Ja nie mam, ale pare lat temu budowałem z kuplem cewke tesli, no i jak już działała kumpel podszedł bo chciał sobie piorunka złapać i zanim nastšpiło wyładowanie koleœ fiknšł i sie nie rusza. Przyjechało pogotowie, wszyscy wieszali na nas psy że jesteœmy nierozsšdni (w trochę mocniejszych słowach) no bo to przecierz wysokie napięcie itd. Ja im próbowałem udowodnić że to nie ma zwišzku - dałem się popieœcić przez jakies pare milionów voltów - ale ich to nie przekonało. Koleœ się ocknšł w szpitalu dopiero, wysłali go na tomografię mózgu. No i po badaniu lekarz się pyta o wypadki, koleœ że nie miał nigdy, lekarz pokazuje mu fote czachy, a tam przy zwieńczeniu kręgosłupa wewnštrz splotu nerwowego jest jakieœ obce ciało. Lekarz powiedział że to jakiœ drobny odłamek metalowy, który był za wszystko odpowiedzialny - w polu magnetycznym zindukował się w nim pršd i poraził jego układ nerwowy doprowadzajšc do omdlenia (na szczęœcie tylko). Lekarz powiedział że nie będš próbowali go usunšć ponieważ mogš zrobić z kumpla kaleke, a na pytanie skšd się to tam mogło wzišœć stwierdził że pewnie w dzieciństwie wbił mu się a on nawet tego nie poczuł no ma teraz metalowš drobinkę. Oczywiœcie jest to wytłumaczenia dla racjonalistów, ja wolę wierzyć w to że on ma po prostu wszczepiony chip, który unieruchomiliœmy (spalił się pewnie), bo potem pomimo przebywania w silnym polu magnetycznym nic mu już nie było.

Zajrzyjcie do proroctwa Sybili, napisanego przed nasza era. Jest tam troche o wszczepianiu czypów przed koncem swiata i braku mozliwosci wykonania jakich kolwiek bez niego zakupów jeli ktos go nie bedzie miec.

TeraŸniejszoœć się liczy a nie majaki jakiejœ baby. Więc magnesy o dużej sile w dłoń i robić oględziny, bo nigdy nie wiadomo.

Kryminalista z czipem PAP 11:30 W Wielkiej Brytanii rozpoczęto testowanie satelitarnego systemu nadzoru nad kryminalistami zwolnionymi z więzienia. System ten, przypominajšcy prorocze wizje pisarza George'a Orwella, ma ułatwiać policji œledzenie poczynań najniebezpieczniejszych przestępców i zmniejszenie w ten sposób ryzyko popełnienia przez nich kolejnych zbrodni. Jak oœwiadczył rzecznik Home Office (ministerstwa spraw wewnętrznych) Paul Goggins, pilotażowy program realizowany będzie w rejonie Manchesteru, w hrabstwie Hampshire i rejonie West Midlands. Skazani za przestępstwa na tle seksualnym, włamywacze-recydywiœci oraz osoby skazane za stosowanie tzw. przemocy domowej, którzy wychodzš na wolnoœć, będš nosić specjalny elektroniczny czip umożliwiajšcy łšcznoœć satelitarnš. Goggins ocenił, że programem objętych zostanie ok. 5 tys. osób. To będzie bardzo, bardzo jasne przypomnienie im, że ich obserwujemy, wiemy, gdzie sš, co robiš, a jeœli dopuszczš się naruszenia prawa, będziemy interweniować - podkreœlił. Satelitarny system nadzoru, jeœli okaże się skuteczny, ma być rozszerzony na całš Anglię i Walię. Organizacje obrony praw obywatelskich nie widzš w tym niczego niewłaœciwego, bowiem władze brytyjskie już obecnie stosujš "elektroniczne znakowanie" niektórych skazanych za przestępstwa kryminalne. (iza) więcej w kategorii »

ja mam takiego w głowie.grupa czegoœ wbiegła do mojego pokoju nie zdšżyłem otwożyć nawet oczu.nie mogłem sie ruszyć i słyszałem jakby maszynę przy głowie czułem wibracje trwało to nie długo.wybiegli i mnie zostawili .gdy paraliż ustał zaczšłem krzyczeć.całe zdażenie miało miejsce nad ranem w południe zatkałem uszy i słyszałem szybkie tykanie.to ta maszyna wewnštrz mojej głowy(przynajmniej tak przypuszczam).zawsze rano budze sie wczeœnie i w strachu czuwam i œniš mi się cišgle koszmary

wiktor IdŸ na przeœwietlenie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ja mam takiego w głowie.grupa czegoœ wbiegła do mojego pokoju .nie zdšżyłem otwożyć nawet oczu.nie mogłem sie ruszyć i słyszałem jakby maszynę przy głowie czułem wibracje trwało to nie długo.wybiegli i mnie zostawili .gdy paraliż ustał zaczšłem krzyczeć.całe zdażenie miało miejsce nad ranem .w południe zatkałem uszy i słyszałem szybkie tykanie.to ta maszyna wewnštrz mojej głowy(przynajmniej tak przypuszczam).zawsze rano budze sie wczeœnie i w strachu czuwam i œniš mi się cišgle koszmary

ja kiedyœ cis miałem pod skórš ale potem znikło..!!! można było wyczuć palcami...!!

komar cie dziabnal

Majaki starej baby Szuineg??? To wpisz sobie w wyszukiwarce internetowej hasł: VeriChip. a jak go zmodyfikować aby wlywać na człowieka to sam się już domyœ. Oto zamieszczam fragmęt z jakiej kolwiek strony na ten temat. Chipy sš już powszechnie dostępne za poœrednictwem m.in. FDA (dla niedowiarków oficjalne Ÿródła: FDA, EPIC) . Sš wszczepiane u ludzi dla monitoringu ich stanu zdrowia (podobno u pacjentów o szczególnym ryzyku chorobowym), stosuje się je na farmach u zwierzšt, znane sš coraz częœciej z zastosowania komercyjnego - zamiast kart kredytowych, jako systemy identyfikacyjne. Amerykański urzšd FDA przez przyjęcie VeriChip dał zielone œwiatło dla rozwoju technologii mikrochipów. Z jednej strony pozwoli ona na jeszcze lepsze kontrolowanie stanu zdrowia pacjentów, z drugiej jednak stwarza możliwoœci niekontrolowanej manipulacji człowiekiem, albowiem VeriChip nie jest strzeżony co do zastosowania przez FDA. Czym jest? Mikrotransponder VeriChip (VeriChip Health Information Microtransponder System) stosowany u ludzi ma wielkoœć ziarnka ryżu, wszczepiony pod skórę jest niewidoczny dla oczu. Zawiera 16-cyfrowy numer identyfikacyjny, którego znajomoœć daje możliwoœć dostępu do bazy danych obejmujšcej stan zdrowotny pacjenta przez Internet.

Tak, taaaaaaaaaak, a teraz po zamachach w Londynie indentyfikacja ofiar odbywa się przy pomocy metod tzw. koronerskich czyli krótko oględzin organoleptycznych zwłok lub ich fragmentów albo częœci ubrań, biżuterii, zegarków itp. Anglicy już teraz protestujš przciwko takim metodom skoro można używać już bardziej zaawansowanych. Dlaczego tak jest? Myœlę że pomalutku przygotowujš nas na koniecznoœć zachipowania (znakowanie), z dwóch powodów : 1. identyfikacja osobnika przy pomocy wszczepionego chipa w celu odróżnienia od potencjalnego terrorysty (teraz jest dobry moment na wciœnięcie takiego kitu). 2. przykre ale pragmatyczne, identyfikacja ofiar przez skanowanie chipów, gdybyœmy byli już teraz oznakowani w miejscu zamachu wystarczyłby jeden goœć ze skanerem żeby stwierdzić kto zginšł, lub jest ranny i gdzie się znajduje (również teraz jest dobry moment na wciœnięcie takiego kitu).. Myœlę że zdarzenia takie jak w Londynie będš pretekstem do tego żeby przekonać ludzi do koniecznoœci oznakowania się chipem, a potem to już wszystko będzie "mlekiem i miodem płynšce" zapłacimy w hipermarkecie bez sięgania do portfela wystarczy że przejdziemy przez bramkę ze skanerem która potwierdzi stan naszego konta i przepuœci nas dziękujšc za udane zakupy, albo zatrzyma i wezwie ochronę jak na koncie będzie mało dudków. Lekarz podczas wizyty nie będzie sięgał do kartoteki tylko poprosi o przyłożenie ršczki do skanera i już wszystko będzie wiedział podobnie z szukaniem pracy u nowego pracodawcy też przyłożymy ršczkę a on popatrzy w komputerek i powie - nu, nu, palimy w pracy papieroski, proszę przyjœć jak pan rzuci... Najgorzej będzie w domu jak głoœniczek w kuchni powie - Panie Kowalski to już 6 browarek dzisiaj, zamykamy lodówkę bo jutro trzeba iœć do pracy na 6 rano. Generalnie spoko taki chip to jak wszywa zawsze można wydrapać ;-/ Tylko co potem?????????

w dziurkę pochipowš można "wstawić" nowszy model:)...albo zrobić sobie body piercing...wokół:)...będzie "oryginal;) ...a potem nas zlapie policja do spraw dywersacji chipowej.... i "porozmawia"..dluugo...i wstawi nowy chip, ktory zatrze nam wszystkie "niemšdre" pomysly i wspomnienia...

Tak,tak ja chcę żeby mi wymazali wspomnienia z dzieciństwa jak musiałem chodzić w skórzanych spodzienkach bo jajczštka bolały ojjjj.

Jak zobaczyłem ten temat to pierwsze co mi wpadło w oczy to nie "chipy" tylko "cipy" ;D:D:D

lolipop moze być. Ja tam nigdy nie miałem azjatki a słyszałem ze one majš w poprzek? Czy ktoœ może potwierdzić lub zaprzeczyć? W orginalnym temacie nie ma za bardzo nic do dodania, większoœć nie neguje istnienia chipów, nikt chyba też nie sprawdza bo może znalazłby się ktoœ z chipem i moglibyœmy mu zrobić dokładne oględziny - zaleca się aby to był osobnik płci żeńskiej o dobrze rozwiniętej....trójwymiarowej struktórze, najlepiej pochodzenia azjatyckiego - mógłbym sprawdzić jeszcze coœ. Jusz wiecej lepiej nie napisze bo mogłoby się to odbić złym echem na tym jakże porzšdnym forum.

Może spytamy Stana Tymińskiego. O ile wiem to lubuje sie w Azjatkach. Mi się nie podoba ten rodzaj urody, od Azjatek wolę Polki - ładniejsze i majš normalnie a nie jakoœ w poprzek - œwintuchy ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.