Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Biała Magia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

HeYka...mam pewien problem...jesli ktos z was sie zajmuje biala magia to prosze podajcie swoje gadu...z gory dziekuje :*

No...prosze =*( albo chociaz maila ... Buu

http://www.wicca.pl/

Tu jest taka jedna wiedŸma wiccanka od 7 boleœci o nicku monika, ale teraz poleciała chyba na sabat i ma być od przyszlego tygodnia. Ona napewno ci pomoże.

:>

Znam ta stronke tylko ze ja mam taki jeden problem i potrzebuje pomocy kogos kto sie na tym zna...=( prosze pomocy...

to wal jesoli to jest kwestia poszperania w necie to pomoge bo jeœli chodzi o zaklęcia oraz temat dotyczšcy Białej magii to niewiele wiem ale probuj!

Kochana uciekaj stšd. A jeœli potrzebujesz pomocy udaj się w kolejnoœci: 1. Do rodziców 2. Do przyjaciela 3. Do psychologa/księdza 4. Zadzwoń pod jakikolwiek telefon zaufania 5. Wyœlij swój problem na e-mail psychologw, księży - jak nie znasz to chętnie podam Ci takich, którzy nie zapytajš o Twje dane personalne. 6. NIGDY nie przychodŸ po pomoc na forum internetowe, bo to Ÿle o Tobie i Twoim problemie œwiadczy. Pax :-) [%sig%]

hehehehehe dobre :)))))))))

Raczej smutne... wyobrazić sobie moge ile jest pdobnych forów internetowych na całym œwiecie i ilu ludzi szuka na nich czegokolwiek... [%sig%]

http://paganwheel.w.interia.pl/ksiega/milosne.html

Nawet jeœli na innych postach mam inne zdanie od Brata ,,to TU podzielam w pełni zdanie [radę ] Brata. Skoro Brat już powiedział Tobie KoCHana ,to ja nic juz nie dodam pozdrówka

Niee!! prosze pomozcie to bardzo wazne =(

KoChana-To co jest ważne dla jednej mrówki która się buntuje że musi iœć tak daleko po jednš kruszynke cukru .Nie jest problemem który musi rozwišzywać za niš całe mrowisko ! [%sig%]

Kochana ale o co chodzi? Niewiemy niepomozemy wiemy to pomozemy!

Napisz tu swój problem. To forum jest anonimowe i nie musisz się niczego obawiać. No jedynie tego że ktoœ może ci Ÿle poradzić.

Własnie, nie przedstawiłaœ dowodów wiec trochu trudno jest sie w tym polapac, ale Kochana, jetesm za radš Brata

chciałbym się nauczyć białej magi jeœli morzna poprosić jak tak to wyœlijcie mi na e mail swoje gg a ja odpisze

Brat mšdry milczy, głupi daje "dobre" rady.. Szukać odpowiedzi nie jest niczym złym, tym kto powinien stšd uciec jest osoba która nie ma nic do powiedzenia na dany temat. Jesteœ poprostu œmieszny, a o takich osobach jak Ty mam doœć niskie mniemanie.

to po co wogole jest ta stronka???????????????????????????????????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.