Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gośka ma rację...jesteśmy kontrolowani...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

Goœka ma rację...jesteœmy kontrolowani...przyrzyjcie się uważnie na wasz cały dzień jak się czujecie....kogo spotykacie...i czy aby napewno wszystko dzieje się przypadkiem...

ja osobiœcie co jakiœ czas mam telefony niby z"Petor"-u itp.pytajš mnie o jakiœ dziwne rzeczy i jedno pytanie które zawsze mi zadajš..."czy w najbliżym czasie wybieram się gdzieœ na dłużej..." tak się składa że dzieje się to zawsze przed wyjazdami;/ służbowymi... komaentarze mi zwisajš....kto chce niech wierzy kto nie niech nie wierzy... Viva Wolnoœć;-)))))))

Może ktoœ ci chce ogolić chate... [%sig%]

jestescie posrani chyba ehehehe kazdy z nas jest w takim truman show ahahaah fajnie masz :))) pozdrawiam

Nie rozumiem twojego podejœcia do sytułacji. Możesz sprostować swoje przemyœlenia? [%sig%]

Dzisiaj mi się kibel zapchał. Hmmm ciekawe czyja to sprawka??? :D

Moje całe życie opiera się na "przypadkach". W sytuacjach przełomowych "przypadki" pomagajš mi wybrać właœciwš drogę. Trzeba tylko umieć odczytywać znaki, a póŸniej... życie staje się coraz piękniejsze i daje dużo satysfakcji. I nie mówi się "przypadek", tylko - "synchronicznoœć zdarzeń".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.mareno.pl/rezultat.php?tytul=niebia%F1ska koniecznie zakupcie te ksišżke , oraz następne dwie częœci , tam zanjdziecie odpowiedzi i wskazówki ciao bella

Ja tez Wam polecam ksiazke : http://ogrodymilosci.pl/ksiegarnia/Kontrola-umyslu,b18347.html

Jesli spolecznstwo jest kontrolowane, to tylko dlatego, ze samo wybralo system kontrolowania! To temat bardzo obszerny, gdyz zwiazany jest w ewolucja swiadomosci i ciala grup jednostek tworzacych spolecznosc planety. W takim temacie trzeba brac wszystko po uwage, aby wysunac wniosek na temat kontrolowania przez pewna grupe, inna grupe wiekszosci. Nie nazwalbym tego kontrolowaniem w aktualnym czasie/przestrzeni lecz zaklamaniem, ktore przyslonilo oczy tej spolecznej wiekszosci. Uspieniem zmyslow, rozumu i ducha! Takie podejscie do zycia na tej planecie bedzie utrzymywac sie do czasu, az czlowiek nie uswiadomi sobie, ze istnienie kazdej jednostki na planecie jest uzaleznione od drugiej i tak analogicznie otrzymujac koncowy wynik jako = jednosc istnienia wszystkich jednostek droga do zrozumienia zycia! Pozdrawiam!

A mi kiedyœ laskę podglšdali z bloku na przeciw lornetkš :)))))

Totalna Inwigilacja :)))))))

to bardzo ciekawy temacik:) przy okazji chce wam wszystkim powiedzieć czeœć bo już wróciłam(koolman pewnie zachwycony nie będzie)nic nie dzieje się przypadkiem wszystko jest zapisane tam na górze.... [%sig%]

a tak przy okazji to nara...chce się z wami pożegnać....nie mam co tu szukać na tym forum bo wszyscy się na mnie wkurzajš albo się ze mnie œmiejš nara churchloki(to nie do wszystkich) [%sig%]

wszystkich ktoœ œledzi.np mnie nęka haarp i istoty pozaziemskie aha no i szatan

monika nie załamuj się mi tez nie wierzš i mnie wyœmiewaja

:D Na œwiecie nie ma przypadków, a kontrlowani i ograniczani jesteœmy tylko przez samych siebie, co jest rzeczš smutnš... Pax :-) [%sig%]

jaaasne lepiej żeby inni nas ograniczali co nie? [%sig%]

Jezu co ja plote...czas iœć spać...przepraszam za tš bzdure co walnołem. [%sig%]

uhh.. to fakt, ja rowniez to wyczuwam.. ale mysle ze to tylko nasilajace sie obawy przed wizja Orwella.. wyobrazcie sobie, ze wszystkie wasze rozmowy telefoniczne sa podsluchiwane, smsy czytane.. cala zawartosc dysku twardego oraz Wasze/nasze poczynania na komputerze monitorowane ;) .. zeby jeszcze podsycic to, to spojrzcie na rosnaca ilosc otaczajacych nas kamer video (monitoring oczywiscie).. dodajmy do tego nowej generacji telefony komorkowe ktore byc moze wciaz przesylaja obraz z obiektywu do "centrali" a wszelkie zdjecia, filmiki nimi robione sa dolanczane do naszej "teczki" ... hehehe.. i jak tu nie dostac paranoi ;P ... Arkadiusz ma racje mowiac, ze sami na to pozwalamy.. ale czy sluszne jest podejscie do sprawy takie, zeby chowac sie przed wszelkimi obiektywami? ;D no mam nadzieje ze was nie przerazila moja wizja, ktora jest raczej zlepkiem spostrzezen oraz otaczajacych nas faktow z odrobina fantazji.. nie mowie ze jest to niemozliwe, aczkolwiek, gdyby cos takiego mialo miejsce, to ciekawe kto bylby tym, ktory ma wladze nad wszystkimi =) no .. na koniec dla pocieszenia dodam, ze uwazam, iz gdyby cos takiego mialo miejsce, bylibysmy pod taka kontrola, ze nie sposob byloby podzielenie sie takimi spostrzezeniami z szerszym gronem ;) pozdrawiam w oczekiwaniu na 2012 :]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.