Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PORTAL 2012 - zbior informacji
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67

Moze zalozymy PORTAL 2012 ? Zapraszam WSZYSTKICH chetnych do wspolpracy. jesli ktos ma jakies ciekawe materialy, pomysly, publikacje, nazwiska autorow, zdjecia, fotki w ogole wszystko, prosze o linki i o maile. Dziekuje [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

jak tylko znajde tš ksiażke o przepowiedniach i jš przeczytam jeszcze raz to dam ci znać...na pewno jest coœ o roku 2012..na mnie możesz liczyć:) [%sig%]

O roku 2012 jest wszędzie...Wszędzie...WSZĘDZIE!!! I sporo informacji zaprzecza sobie nawzajem. To się zacznie wczeœniej i wiele osób nie doczeka.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

dariusz> czy to miała być aluzja? coœ nie doczekam raczej rozmowy w którym wreszcie na forum będę uważana jako swoja [%sig%]

Nie doczekasz, póki nie wyjaœnisz potrójnego prawa.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dobra, dziekuje. czekam wobec tego na info pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

dariusz>eee...sorry ale chyba nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi [%sig%]

Chciałem sprawdzić jakš wagę przywišzujesz do własnych słów. Nie pamiętasz własnych wypowiedzi? Twój dopisek nie ma żadnego głębszego znaczenia - nawet dla Ciebie. Tu masz odpowiedŸ o co mi chodziło: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=19494&p=5 Wskazówka: Twój post na końcu. Co do tematu: Przeczytałem "Znaki, wizje i przepowiednie" Edwarda J. Tomali. Jest tam wszystko - groch z kapustš. Dane sprzeczne, byle jak podane. Czy czekajš nas lata nędzy? Kto obejmie władze w Polsce? Kto zniszczy Nowy Jork? Wojna w Iraku i co dalej? Co nas czeka? Najbliższa przyszłoœć Polski i œwiata we współczesnych wizjach i przepowiedniach... Goršco polecam - można się od razu pochlastać. Lektura obowišzkowa to oczywiœcie "Proroctwo Oriona na rok 2012" Patrick Geryl, Gino Ratinckx. Nie ma tam nic o duchowych aspektach tej sprawy. W jednym wzišłem z Geryla przykład - skasowałem swój fundusz emerytalny (i tak mnie okradali). Teraz mam pienišdze i przed 2012 na pewno je wydam.

Dariusz ... czy ten post to o mnie.. <:)? Tak mi się wydaje ;)

on sam nie wie co chce napisać...zresztš mi chodziło o to że twoja wypowiedŸ wczeœniejsza o potrójnym prawie była bezsensowna, co zdanie o uważaniu się jako osobe swojš ma do potrójnewgo prawa?? jeœli nie znasz tego ruchu,tego wyznania to radze przeczytać (jest na każdej stronie jak wpiszesz w google wicca)

Moniko -Ucz się dziecko ucz bo nauka to potęgi klucz . Jak nazbierasz dużo kluczy to zostaniesz WOŻNĽ.:)))) [%sig%]

tiiaaaa....dlatego wole uczyć się œrednio:) [%sig%]

Moniczko -więc nie załbyœniesz wiedzš ani w pytaniachani odpowiedziach. [%sig%]

dziękuje edziu za tš jakże pięknš wypowiedŸ....ludzie w gimnazjach wolš być butami niż kujonami..koniec œwiata no nie?jednak ja jestem za buto-kujonami

zamiast budować zabawki ludzie powinnizaczšć budować jakšœ broń czy coœ żeby się od tego uchronić.wkońcu zostało jedynie 7 lat.

znam przepowiednie że:za siedem lat obudzi nas wszystkich potworny bul glowy.w radiach i tv tylko o tym będzie mowa.o tym bulu.z każdš minutš bul narasta aż w końcu umierajš małe dzieci a po chwili słabi doroœli.pojawiajš się samobujstwa.w tym momęcie bul można porównać do pieczenia czlowieka w mikrofalowce.ludzie zacznom wyć i chodzić jak zombi.ale niewielkš grupę osub głowa nie będzie bolala,ale wyobraœcie sobie jak się będš baly!niektóre osoby będš ewakuowane przes kosmitów.około 2.00.bul ustšpi,to już koniec.wylewajš oceany, sš trzęsienia ziemi,tornada, zanużajš się kontynęty elektronika wybucha.to koniec. to koniec a wszystko spowodowane przemagnetyzowaniem ziemi za sprawš meteorytu. awięc powiem jeszcze raz. budujmy statki kosmiczne promy i spiepszajmy na tytana tytan-księżyc pokryty lodem w naszym układzie słonecznym

aha no i zwierzęta powaiujš(zacznš żucać się na matki i właœcicieli)

Echhhh-głowš w œciane to za mało gdzie sęs gdzie logika? Jaka kometa?? Jakie przemagnesowanie? Czy widziałeœ przemagnesowany magnes? Ziemia jest stałym magnesem jak już i jeœli coœ jš może ruszyć to tylko większy magnes niż ona sama. Ale nie na zasadzie przemagnesowania a obrócenia się tego magnesu,i ustawianiu w stosunku do większego magnesu w sposób zgodny z polem które z jednej strony przycišga magnesy a zdrugiej odpycha.I magnesy w ten właœnie sposób działajš na siebie właœnie powodujšc dopasowanie się jednego do drugiego,zgodnie z polem przycišgania.A przemagnesowanie prawdo podobnie będzie miało miejsce na słońcu które cyklicznie się właœnie przeobraża prawdo podobne z powodu płynnoœci i częstych zmian powierzchniowych ,których ziemia niedoœwiadcza .Gdyż jest doœć wystygniętym jak można by to było nazwać ciałem jeœli chodzi o Wszechœwiat. A jeœli chodzi o ból głowy to w takiej sytuacji powodem będzie ciœnienie atmosferyczne. Dziękuje i pozdrawiam. [%sig%]

I znowu poniedziałek. O, czeœć Monika! I znowu 13:13 - ciekawe. Monika zaczyna czytać między wierszami i gubić nicolę. Zaprawdę powiadam Wam - koniec jest bliski. wiktor(wiki100) HAARP jest w stanie wytworzyć w atmosferze warstwę szybko poruszajšcych się jonów o bardzo dużych energiach, co stanowi niezłš osłonę przed różnymi "niespodziankami". Ziemia jest nie tyle magnesem, co elektromagnesem. To co ma nastšpić w 2012 roku spowoduje ogromnš zmianę nie tylko na planie fizycznym - nie zapominajcie o tym. Coœ na ten temat już pisałem, wklejam: 1. Dużo ludzi zginie. 2. Częœć zostanie ewakuowana przez kosmitów. 3. Inni przejdš w czwarty wymiar. Najważniejsze, to nie panikować, bo to blokuje dopływ energii Czystej Bezwarunkowej Miłoœci. Kiedyœ otworzyłem się całkowicie na przekaz ze ródła... i wytrzymałem tylko 3 sekundy. To była rozkosz nie do opisania. W moim przypadku dłuższy czas odbioru oznaczałby opuszczenie tego miejsca na zawsze. Do 2012 roku zostanie przekroczona "masa krytyczna" ludzi otwartych i pod wpływem stymulacji z zewnštrz nastšpi "reakcja łańcuchowa". Każdy otwarty człowiek jest bardzo potrzebny. Spoko, będzie bardzo ciekawie.

NIECH ŻYJE !!! i bedziemy żyli jak w bajce ja będe smerfem spiochem i rozbójnikiem w jednym :))) posdropysdro
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.