| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| :) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
|
PODOBNO NAPRAWDE TE ZAKLĘCIA DZIAŁAJĽ! SAMA DZI JEDNO Z NICH WYPRÓBUJE!
[%sig%]
|
|
|
ale które? bo jeli moje to mówiłam przecież że miałam racje:)
[%sig%]
|
|
|
hehe..dzięki.Znam mnóstwo ale w tej chwili nie mam za dużo czasu żeby je wszystkie wymieniać:)
[%sig%]
|
|
|
do moniki i magdy! hej a czy mogłybycie podesłać mi cos skutecznego bardzo proszę szukam już ponad rok i bezskutecznie :)))pozdrawiam...
|
|
|
no to co pisałam na miłoć....to włanie o tym serduszku..poszukaj sobie tego postu w temacie o czarach....nie chce się robić monotonna...:)
[%sig%]
|
|
|
Popieram Lolcia i Gothice, :) Ale, dziewczyny!!! Jeżeli chcemy kogo rozkochać, to sami musimy się postarać :) Po co nam zaklęcia?
|
|
|
trzeba cmoknšć pompkę w tršbkę
stuknšć butle , pucić bombkę
stuku puku bim bam bom
tak się buduje miłoci dom
bzzzzzzz
|
|
|
arwena>no żeby szybciej zadziałało...a jeli wybranek którego baaaardzo kochamy nie chce się ugišć bo cię nie lubi?to może złamać serce a wiele z was tego na bank nie chce...po co starać się przez conajmniej dwa lata o jego względy...to męczšce i wyczerpujšce(chociaż mi twój sposób pasuje...moja sprawa jest bardzo szybka i łatwa)
[%sig%]
|
|
|
Tak Moniu, ale skoro facet nie chce, to nie możemy robić co wbrew jego woli i wbrew przeznaczeniu...
|
|
|
Arwena - popieram.
Jak mozna zmuszać do czego drugiego człowieka! To jest nie ludzkie! Nie można tak robić! Powiem szczerze... denerwujš mnie osoby, które chcš na siłę kogo w sobie rozkochać przy pomocy magii. Czy uczucia drugiej osoby się nie liczš?! A co jeli póniej nie odkręcisz wszystkiego. Ty przestaniesz go kochać, a czar na nim nadal będzie działał? Nim co się zrobi trzeba pomyleć wczesniej o konsekwencjach. Monika... jeste inteligentnš dziewczynš... I mam nadzieję, że rozumiesz co chcę powiedzieć i zarówno Ty jak i inne dziewczyny odpucicie sobie tego rodzaju "zaklęcia".
|
|
|
Czytałycie "Przeminęlo z wiatrem"? Scarlett też dšżyła do ideału, a okazało się, że ideał ma pod nosem, ale było już za póno... Wy też możecie tak skończyć. Należy docenić to co się posiada i to, co jest osišgalne... Sprawdzone i posiada atest Arwenki :)
|
|
|
Hmm jak mi jakas dziewczyna pwoie ze jestem nie trwaly w uczuciach to powiem ze codziennie inna mnie zaczarowywuje (oczarowuje :P )
[%sig%]
|
|
|
Nie, nie matki i dziecka, bo nie mam dziecka i nie chcę mieć jeszcze przez 11 lat :)
A Atest Arwenki, to atest który daje pewnoć, że sprawa jest sprawdzona :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |