| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| miejsce na skutecze i sprawdzone zaklęcia | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Witam! czytałam to forum i wpadłam na pomysł aby umieszczac tutaj zaklęcia, któych sami wybróbowalici i zadziałały, przepisy, sposoby.... dobrze by było mieć wszysko w jednym miejscu:)) to jak macie ochote to wpisuujcie:)) ja też coss poszukam....:)
|
|
|
Hmm to ja Ci podam zaklęcie na irytację, rzucasz je na siebie. Najpierw wypowiadasz słowa "Hokus pokus" potem wyłšczasz kompa i strzelasz do siebie z procy...
Ludzie, jeli się spodziewacie tego typu postów to wróćcie do czytania harego Pottera czy jak to tam sie zwie. Proponuję zapoznać siędogłębnie z tematem a potem dyskutować. Bez urazy, z Szacunkiem do wszystkich.
Cleric pozdrawia!
|
|
|
wiesz clericu ja raczej nie przepadam za tym twoim POZDRO! po to się chyba zakłada takie tematy! czy ja co przegapiłam czy to nie jest forum parapsychologiczne? napisałe"bez urazy" a niby jak? wyszydziłe powiedziałe bez obrazy i tyle? wiesz jako chyba nikt nie przyjmie tego twojego bez obrazy! oczywicie bez obrazy:>
[%sig%]
|
|
|
Fakt, trochę przesadziłem, wybaczcie jeli kogo uraził ton mojej wypowiedzi. Napiszę to normalnie, bez emocji :) Magia w rozumieniu większoci ludzi jest jak cudowna wróżka albo złota rybka: wypowiedz magiczne słowo a spełnię Twe życzenie...otóż nic bardziej mylnego, z własnego dowiadczenia wiem, że to bardzo ciężki trening umysłu. Jełi kto się tym naprawdę intersuje radzę poszukać nauczyciela. Chciałbym jednoczenie ustrzec wszystkich, którzy mylš, że to zabawa. Do tego naprawdę trzeba mieć "smykałkę" i bardzo silnš wolę. Niektóre "Zaklęcia", ja wolę nazywać to rytuałami, mogš trwać miesišc, i więcej i nie zawsze przynieć oczekiwany rezultat.
Tyle tytułem wyjanienia. Chciałbym jeszcze stanowczo podkrelić, że to NAPRAWDĘ nie jest zabawa...ja zaprzestałem praktyk "magicznych" keidy w moim otoczeniu zaczęły dziać się naprawdę dziwne rzeczy...jeli kto z Was na poważnie zajmuje się magiš proszę, bšdzcie bardzo ostrożni. Jeli nie umiesz nad tym panować wkońcu przywitasz się z psychiatrš i księdzem, możecie mi wierzyć na słowo...Swojš drogš to dziwne, ale niektórzy księża wyczuwajš takich ludzi...
Jeszcze raz przepraszam za poprzedni post.
|
|
|
no i takich postów pisz więcej cleric! ale nawišzujšc do tematu....jeli kto naprawdew nie jest douczony co do magii to prosze a nawet nalegam zebycie jej nie praktykowali nie majšc dowiadczenia! ponieważ czasem magia potrafi się niele zemcić lub potargać komu (nie tylko osobie praktykujšcej) życie.
[%sig%]
|
|
|
Ludzieee to już chyba 10 temat o magii...Może zróbcie tak: Będš 2 tematy o magii. Tak dla pożšdku.
1-Prowadzi go Igor (Tarot itp)
2-Te wasze i tak nieskuteczne zaklęcia
A nie 10 tematów naraz i reszta do piachu. Ludzie co z wami nie tak?
Zaklęcia. Może mnie kto przekonać że magia istnieje?
[%sig%]
|
|
|
ja z chęciš....otóż magia to nic innego jak wykorzystywanie swoich sił i koncentracji no i oczywicie daru lub talentu danej osoby.Nie można czarować ot tak i jak to niektórzy mówiš na odpieprz
[%sig%]
|
|
|
Na powrót ukochanego (ukochanej)
Zapal wiecę i kadzidło. Połóż na stole zdjęcia swoje i jego (jej). Medytuj przez chwilę w ciszy i wyobrażaj sobie jego (jej) powrót do ciebie. Zwróć się w mylach do Anioła Stróża i popro o wsparcie. Następnie złóż obydwa zdjęcia twarzami do siebie i przewišż czerwonš wstšżkš oraz swoim włosem. Jeli masz jaki fragment jego (jej) bielizny, zawiń w niš zdjęcia i włóż pod poduszkę, na której pisz. Zasypiajšc, wyobrażaj sobie jego (jej) powrót do domu, jego (jej) czułoć i miłoć. Zdjęcia powinny leżeć pod poduszkš przez 9 nocy, a ty przez 9 wieczorów rób wyciszajšce medytacje, połšczone z wyobrażeniem spełniajšcego się życzenia
|
|
|
Węzeł przeciwko niewiernoci
- zdjęcie osoby, której dedykujesz zabieg
- twoje zdjęcie
- szpilki
- l metr czerwonej wstšżki
Podczas księżyca w nowiu, w południe, ułóż zdjęcia twarzš do siebie, połšcz je wstšżkš, tworzšc krzyż i powtórz
|
|
|
Węzeł przeciwko niewiernoci
- zdjęcie osoby, której dedykujesz zabieg
- twoje zdjęcie
- szpilki
- l metr czerwonej wstšżki
Podczas księżyca w nowiu, w południe, ułóż zdjęcia twarzš do siebie, połšcz je wstšżkš, tworzšc krzyż i powtórz:
...*, ja cię niepokoję
...*, ja nad tobš dominuję,
...*, nigdy mi nie będziesz niewierny
Powtarzaj zabieg przez trzy dni. Zdjęcia powinny być z ostatnich tygodni, aby lepiej uchwycić ducha twojego ukochanego. Zawiništko możesz schować pod materac albo w jakie miejsce, gdzie nikt go nie zobaczy.
* W miejsce kropek wstaw imię danej osoby.
|
|
|
Nie ma skutecznych i sprawdzonych zaklęć :) Tzn tak mnie się zdaję :) Mam nadzieję, że nie popsuję Wam zabawy... eee... weny :P
Pozdrówka i trzymajcie się dziewczyny cieplutko! No i kombinujcie dalej :)
|
|
|
Witam czytałem wasze wypowiedzi i innych oraz ksišżki i wszystko kieruje tylko do jednego do wiary tak obojętne, do kogo kierujesz słowa, jakie wypowiadasz zaklęcia odprawiasz rytuały to i tak musisz w co wierzyć najlepiej wierzyć podwiadomie wtedy ma magia największš siłę koncentracja i wyobrażenia sobie czego to krok by uwierzyć w to, co się stanie to nic innego jak dzięki wierze ludzkiej cuda się zdarzajš.Jestem katolikiem raczej bez wyboru, ale to bez znaczenia obojętnie, w co wierzysz i w kogo, masz moc zależy tylko jak bardzo wierzysz mój katolicyzm nie jest przeze mnie praktykowany raczej jestem sceptycznie nastawiony do całego kocioła a raczej do księży, ale z tego, co teoretycznie bóg mówił to wszystko chodzi o wiarę wiara morze przenosić góry, leczyć ludzi i zmieniać całe życie w zależnoci, w co wierzymy. Religia, zaklęcia, szamanizm, rytuały, to nic innego jak pomoce dla samych nas by uwierzyć w to, co ma się stać, ale jeli nie będziemy w to wierzyć to nic się nie stanie bóg to nic innego jak wiara to na nim mamy ćwiczyć naszš wiarę mamy wierzyć w niego i wierzyć, że jest wszędzie i we wszystkim nam pomaga, bo tak jest i to chodzi o obojętnie, jakiego boga zawsze chodzi o wiarę,wiara to magia, magia to wiara my ludzie nawet nie zdajemy sobie sprawy, jakš mocš dysponujemy pewnie jestemy za mało rozwinięci albo za bardzo i technika ma Też w tym udział, choć nie mam nic przeciwko niej nauczyć się prawdziwie wierzyć jest i nie jest trudno zależy tylko, w co wierzymy.
|
|
|
Oko pajška,trzy odnóża stonogi czwarte,28,97,płetwa grzbietowa szczupaka,odchody szczura 2gr,stara kużajka 85 letniej babci oraz sok z5 żuków zebranych w lesie o wicie.Wszystko wysusz w dniach między 6.08 a 14.08 ,zmiel na proszek koniecznie o godz.23.54.Jakie ma działanie? Dmóchnij to w oczy swojemu wrogowi a się przekonasz!!!!!!!!!!!!
|
|
|
A po co te szpilki??????? Nie opisałas tego rytualu dokładnie!
A masz może jaki rytuał aby facet na którym mi zależy zakochał się we mnie?
|
|
|
To jest prastary rytuał.Znajdż włos łon.....swojego wybranka.Obwiń dookoła szpilki i wbij w poduszkę od drugiej strony na której pisz.Jak zdobędziesz ten włos to nie moja sprawa!Dopóki szpilka będzie wbita on będzie szalał za tobš.
|
|
|
Rytuał?
Może być np. co takiego.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Panie Darku niespodziewałem się tego po panu,to poważny rytuał.Dziewczyna jest załamana,chcę jej pomóc.
|
|
|
Pamiętajcie ludziska - nic na siłę.
Musi co między wami zagrać w naturalny sposób.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A Pan Panie Darku to woli Blondynki czy Brunetki, bo to już 2 filmik tego typu jaki widze perzesłany przez Pana i tamta dziewczyna to też była blondynka ;P
|
|
|
Niestety jestem zboczony i podobajš mi się prawie wyłšcznie blondynki.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |