| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| lasy witkowice i rozłogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
|
ostatnio zaczęłam interesować tym zjawiskiem...jest strasznie mało stron na ten temat bo nie sš wogóle rozpowszechnione.Jak wiadomo lasy witkowice sš w okolicach krakowa....resztę przeczytacie sobie szukajšc tej strony....wiem tylko tyle że przed tym lasem było takie miasteczko w którym wszyscy żyli szczęliwie do czasu kiedy nie przyszli jacy strażnicy! osiedlili się w lesie i odprawiali uczty i czary...w lesie powstała tajemnicza siła która zabijała każdego kto wejdzie do lasu! miasteczko spalono a na jego miejscu powstało nowe o nazwie witkowice! reszty nie moge wyjawić!co powiecie na ten temat?
|
|
|
temat zostanie usuniety, gdyż to forum stalo sie zgroza, jest juz temat o lesie w Witkowicach!!!!
|
|
|
a mógłby pan moderator mi powiedzieć gdzie jest ten temat? bo ja jako nie zauważyłam:)
[%sig%]
|
|
|
Mieszkam w Witkowicach. Tak to jest jaknajbardziej prawda. Głosno było o tym w lokalnej prasie i w lokalnej telewizji, ale co mieli to nagłasniać szerzej. Takich zaginięć sš dziesištki. Do mojej rodziny należš 2 pola pod tymi borami. Las z wyglšdu - nic nadzwyczajnego, ale gdy się wejdzie dalej, np na grzybach, to nie wiadomo skšd i dlaczego wychodzi się kilaknacie kilometrów dalej i zupełnie w innym kierunku niż się zmierzało. To nie jest osobna historia z tym lasem zwišzana, po okolicznych wsiach mnożš się ich dziesištki, czy nawet setki. Do niedawna przy drodze biegnšcej obok lasu, było słychac płacz niemowlęcia, ksišdzx był, egzorcysta i dalej to samo. Dopiero przestało, jak postawili kapliczkę przy drodze. Z daleka od tego lasu !!!!!!!
|
|
|
Mieszkalem kiedys w Witkowicach i powiem wam ze bardzo sie ciesze ze juz tam nie mieszkam. Jak sie poslucha tych historii od mieszkancow to az sie wlos na glowie jezy. Sam kiedys sie tam wybralem z wujaszkiem na grzyby...na wszelki wypadek wzielismy ze soba kompas (a ponadto wuja swego czasu byl wicemistrzem polski w grupowym biegu na orientacje). Po przejsciu jakis 500 m wujaszek stwierdzil zebysmy sie wrocili i jeszcze raz ustalili punkt odniesienia bo cos mu sie nie zgadzalo. No to wracamy sobie dokladnie w odwrotnym kierunku i normalnie po tych 500 m las ciagnal sie dalej w sinš dal. Wujek malo co nie osiwal ze zdziwienia. Totalnie sie zgubilismy i nie mielismy pojecia jak wyjsc z lasu. Zaczynalo juz sie robic ciemno i powoli zaczalem sie niepokoic. Wuja zreszta tez. Nie mielismy zadnych swiatel a zasiegu w komorkach nie bylo w ogole. I wlasnie wtedy uslyszelismy kolo siebie jakis dziwny szmer i pisk. Malo co sie nie pos***my w gacie ze strachu. Zaczelismy biec na oslep byle z dala od tego dzwieku. To cos za nami bieglo i co chwile krzyczalo cos jakby "oły! oły!" Potknalem sie o jakies chaszcze i zanim sie pozbieralem cos chwycilo mnie za wlosy i podnioslo do gory. Wtedy sie obudzilem i zobaczylem ze to mama targa mnie za leb i mowi ze trzeba wstawac i isc do szkoły.
|
|
|
Koolman znowu się powtażasz a póniej powiesz że sę jaja z nas robisz był podoby temat już i Koolman się nabijał z wszystkich!!!
|
|
|
jest głupi...nie potrafi niczego brać poważnie...powinno się go usunšć szczerze mówišc,bo to jest poważne forum a nie do szydzenia z wiary
[%sig%]
|
|
|
Autor: TOM (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 29-05-2005 22:36
Zapewne niewielu z Was słyszało o wydarzeniach , które miały miejsce w Lesie Witkowice , położonym na obrzeżach Krakowa , w padzierniku 2001 roku . Zaginęła wtedy grupa młodych ludzi , którzy najprawdopodobniej urzšdzili sobie tam imprezę ( w każdym razie tak mieli zaplanowane ) ... Po zamieszczeniu drobnego artykułu w Gazecie Krakowskiej , opisujšcego tš historie , cała sprawa nagle ucichła ...
Pełny opis jest na tych stronach.
Ja o tym nie słyszałem a Wy?
http://forumzn.katalogi.pl/temat1825_strona1/
http://www.laswitkowice.prv.pl/
Czy to ciema czy co w tym jest.
Podobno w przyrodzie nic nie ginie.
9 podstrona Moniko
|
|
|
moniko
Twoj cyt.: "bo to jest poważne forum a nie do szydzenia z wiary"
Napisz mi droga monisiu, gdzie szydzę z wiary??? Nie wiem, jak Twoja, ale moja wiara opiera się na Bogu, a nie na chochlikach, skrzatach i krasnoludkach.
Jak tak bardzo chcecie, to możecie sobie wierzyć w ten lasek.
Pozdrawiam
|
|
|
człowieku zrozum...wiara w co że istnieje a wiara w boga to dwa odległe tematy.Wiem tak samo brzmiš ale majš inne znaczenie.Wiara w Boga to duchowe stwierdzenie nie widzimy go i wierzymy że nas wybawi itd.A wiara w co że istnieje, to tylko nadzieja którš mamy że co istnieje,a nie że go wychwalamy bo wierzymy w co! porównaj to sobie.A co do szydzenia to chyba co bierzesz skoro nie widzisz tu szydzenia z kogo!
moderator:słyszałam o tym zdarzeniu.Nawet widziałam zdjęcia z kliszy tej grupy studentów! tylko nie wiem gdzie....:)
[%sig%]
|
|
|
nie reklamujemy tylko ostrzegamy wiare....www.laswitkowice.prv.pl wejd tam i przeczytaj calutkš legende i wydarzenia które tam miały miejsce, potem obejrzyj zdjęcia...szokujšce prawda? jeli nadal nie wierzysz to możesz pogadać o tym z facetem od tej strony....zginšł tam jego kumpel.On ci na pewno powie prawde:)
[%sig%]
|
|
|
bylem na tej stronie! i niebardzo wierze w to co tam wypisuja! policjia szukala.... detektyw szukal...... nic! a dwoch kolegow znalazlo aparat! dziwne! przypomina m to blair witch -polska wersjie! jak dlamnie dardzo malo prawdopodobne jest ze te dowody co oni maja nie zabezpieczyla policja! pozatym takie opowiadania i legedy sa prawie o kazdej wiosce. ktos sie przestraszy pijany w lesie a potem idzie plotka latami bo na wsi to prawie jak tradycjia chodzic z domu do domu i plotkowac. (bez urazy nie mam na mysli wszystkich). pozatym jak latwo zauwazyc to pisze tam ze oni pili alkochol, grzybiarze pili alkochol.... a po alkocholu sa urojenia. ja sam osobiscie jak wchodze do jakiego kolwiek lasu to wkrecam sobie filmy ze ktos zamna jest i ze cos slysze..... to moj normalny odruch po naczytaniu sie tych wszystkich bredni.
|
|
|
a oglšdałe zdjęcia? bo tam raczej aparat się nie mógł upić! no chyba że ja rzeczywicie czego nie wiem...
do moderatora:ale to skasujcie tamten temat..bo on już jest strasznie stary: z góry dziękuje
[%sig%]
|
|
|
skoro ktos napisal ze te zdjecie takie wyszly to musi tak byc??????????????? a moze jednak sa rozmazane komputerowo?????????????????????
|
|
|
pogadaj sobie z tym gociem co stracił kumpla...sam widzisz że mieli ubogš tš stronke!
[%sig%]
|
|
|
a ty z nim rozmawialas? jesli moge wyrazic swoje zdanie to poprostu w to nie wierze. wierze w inne historie ale w ta nie. czemu nie bylo o tym glosno w telewizji ani w gazetach? przeciesz teraz tylko szukaja takich sensacji!
|
|
|
no niby tak, ale pomylałe o rzšdach? teraz nie tylko wiara szuka sensacji ale rzšd zasłania sobš całš sprawę...co do chłopaka to nie gdałam ale po jego pimie widać że to jest prawda to co pisze
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 65 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |