| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pozegnanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
|
Moi kochani!!!
Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-)
Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata.
Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM.
Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-)
Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami.
3majcie sie
|
|
|
Oczywiscie blad nie ma tu zadnego znaczenia;)...w obliczu niechybnego rozstania z kolega;)... nie zostalismy sobie przedstawieni..nie mniej jednak przyjemnie bylo czytac posty sz. kolegi:) oraz obserwowac przebieg mysli wytaczanych w te czy inna strone;)... szkoda naprawde...bo zrobi sie smutniej i zostanie "pusty fotel"...
jednak mozna do niego po uplywie wakacyjnego czasu powrocic...i z nowa energia i doswiadczeniami..na nowo nadawac barw powyzszemu forum;)...
kazdy kulturalny uczestnik dyskusji - cenny na wage zlota;) ...jesli ta jednostka przetargowa nie jest zdezaktualizowana (czasy "wypadow" do ZSRR dawno przeminely z wiatrem:) )hehe i zloto juz nie takie jak dawniej;;)
(osobiscie wole sreberka...zwlaszcza jak swistaczek zawija:)
...pozdrawiam..zycze milych chwil...i konstruktywnego wypoczynku:)
Dziekuje..to mowilem ja...Jarzabek..lubu dubu lubu dubu niech nam zyje prezes naszego klubu..nieeeech zyje nam:)..
dziekuje...
tym lekkim zartem wiadomo skad;) koncze i pozdrawiam
Beata
|
|
|
acha..jeszcze raz Jarzabek...moim marzeniem jest rowniez zeby na tym forum nie bylo klotni...zamiast tego moznaby ubarwic utarczki slowne nuta humoru...potraktowac z mignieciem oka;)... nie "niesnaskujmy" sie:)
dyskutujmy "z pazurem"..ale nie drapmy;)
|
|
|
no spoko
nie pij za duzo :ppp
ps.
mila pani z :)))tej Beaty
|
|
|
Jeli to wypoczynek, a moze połaczony z pracš, to zycze zdrowia i ładnej pogody:):):)
Zwiedzaj, obserwuj i po powrocie podziel sie z nami swoimi przemysleniami......
Pozdrawiam i..... szerokiej drogi!!!! :):):)
|
|
|
Haghi- Miłego wypoczynku a tym bardziej jeżeli będzie pod gwiazdami,i oczywicie z osobš która umożliwi nie tylko spędzenie miłych chwil ale umożliwi schowanie niektórych odstajšcych częći męskiego ciała ;-) ups :x.
Nio ale BAW SIEM NA CAŁEGO i nie spal siem zabardzo bo to ponoć szkodliwe.Hmm no ale jak wszystko nawet jedzenie na głodny żołšdek tez jest szkodliwe a prawie nikt prucz plagi anorektyczek tego nie przestrzega:((. nio Bywaj do znowu.
[%sig%]
|
|
|
Wszystkie chłopaki z Parady Równoci też cie pozdrawiajš ;))
|
|
|
Już się żegnasz?! Yeyku :( Będzie nam i mi przede wszystkim smutno :( Taki wspaniłay intelekt. Ale za to będzę/dziemy czekać z niecierpliwociš! Wracaj szybko, baw się dobrze, poznawaj nowe osoby i... nie zapomnij o nas!
Pozdrawiam i całuję!
|
|
|
zegnam sie teraz, bo wole to miec juz za soba i nie robic tego na ostatnia chwile:-)
dziekuje za te cieplutkie slowka i caluski:-)
|
|
|
Miłego wypocynku itp. Postaraj sie nie zabic i napisz kiedys co jeszcze.:P
mnie tez moze niedługo nie być.
[%sig%]
|
|
|
aż mi się łezka w oku zakręciła....ledwo tu przyszłam i już pożegnania..nie znam tu nikogo...kto pomoże poczštkujšcemu:(ale pozdrawiam oczywicie,przesyłam buziaków 102 i życzę miłych,wspaniałych i przede wszystkim udanych wakacji:)
dusza nicoli cię znajdzie.....wszędzie....Wszędzie.....WSZĘDZIE!!!
|
|
|
dzieki, obiecuje ze tu wroce. Bo to moj wirtualny dom i swiat
|
|
|
Haghi - wracaj pelny zdrowia, wyposazony w bagaz nowych doswiadczen i spostrzezen!
W jednosci sila wiecznosci, w jednosci moc milosci, w jednosci prawo Boskoci, w jednosci wszystkich rownosci, w jednosci tylko wolnosci!
|
|
|
Haghi.. nie powinnes pisac "pozegnanie" lecz raczej "dozobaczenia" Czy Ty musisz nas tu straszyc :P ? Życze udanej podróży, nowych doswiadczen i pieeeknej pogody :] Pozdrawiam...
|
|
|
samo slowo "pozegnanie" ma w sobie trochu grozy:-) nie chcialem Was przestraszyc:) to tylko info, ze za jakis czas, na jakis czas uciekne:-(
Obiecuje, ze nic zlego mi sie nie stanie, bo bardzo chce do Was wrocic. Jeszcze raz dziekoowa za mile slowa
|
|
|
będziemy na ciebie czekać! z utęsknieniem! a tymczasem życzę ci udanych i wspaniałych wakacji
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |