| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tylko zaklęcia! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
|
Wpisujcie tutaj tylko zaklęcia! Ja znam takie:
ZAKLĘCIA MIŁOSNE
1) Słowa Mocy dla osišgnięcia doskonałego zwišzku miłosnego Istnieje tylko Jedna Siła, Która jest doskonałš miłociš. I ja (wstaw imię) całkowitš indywidualizacjš tej Siły, Tym sposobem zapewniam sobie najstosowniejszy dla mnie, najbardziej satysfakcjonujšcy, doskonały zwišzek miłosny. Który dokonuje się poprzez wzajemne obdarzanie się miłociš z właciwš osobš, Dla dobra wszystkich, Zgodnie z wolnš wolš wszystkich, I niech tak się stanie.
2) Podarunek za miłoć Daj swemu lubemu w prezencie jakš rzecz, którš na pewno będzie przy sobie nosił lub używał (np. woda toaletowa, skarpetki, koszula). Wręczajšc dar wypowiedz w myli zaklęcie: Podarunek ode mnie bierzesz, spokój mi swój oddajesz. Ani w dzień, ani w nocy nie będziesz miał beze mnie spokoju ani mocy
3) Woskowe serca na wzmocnienie miłoci Praktyka dla osób będšcych w stałych zwišzkach. Kiedy czujesz, że co się psuje, wygasa namiętnoć, narastajš nieporozumienia, przygotuj: różany olejek różane kadzidełko dwie czerwone wiece płatki czerwonej róży różowš wstšżeczkę folię aluminiowš naczynie do topienia wosku co należšcego do twego ukochanego/ej w celu wzmocnienia energii co należšcego do ciebie (np. skrawek materiału z ubrania, włos etc.) Zaklęcie odpraw dnia Wenus, czyli w pištek. Mężczyzna o wschodzie słońca, kobieta o wschodzie księżyca. Namać wiece olejkiem i stop je w naczyniu, dodaj płatki róży i rzecz należšcš do ciebie i twojego ukochanego. Zapal kadzidełko i wyobrażajšc sobie was jako szczęliwych przelej wosk na folię. Uformuj dwa serduszka i zlep je ze sobš mówišc trzykrotnie: Co złšczone, niech takie pozostanie. Co zjednoczone, oddzielnym niech się nie stanie. Niech zwycięży siła miłoci, a nasze serca zaznajš radoci. Niech tak się stanie.
4) Zaczarowana wieca Postaw czerwonš lub różowš wiecę na kawałku folii aluminiowej o wymiarach: 61 na 61 cm w pištkowš noc. Na spodzie wiecy wpisz imię osoby, która ma odwzajemnić twojš miłoć. Skrop wiecę różanym, piżmowym lub paczulowym olejkiem. Zapal jš i wypowiedz trzy razy poniższe zaklęcie: wieco czarownicy, wieco czarownicy Płoń jasno i zaklinaj duchy, Żeby moje pragnienie zostało wysłuchane. Codziennie wypalaj ok. 2,5 cm wiecy. Po wypaleniu się wiecy, owiń resztki mocno foliš aluminiowš i połóż pod swoim łóżkiem. Po upływie siedmiu dni i nocy, wyrzuć jš do rzeki, mówišc: wieco czarownicy, wieco czarownicy, Spraw, żeby twój czar podziałał... wieco czarownicy, wieco czarownicy Spraw, żeby (imię) był mój. Niech tak się stanie!
5) Jak odzyskać byłego kochanka (tylko jeli nie jest zwišzany z kim innym) Należy dwiema szpilkami lub igłami przebić knot palšcej się wiecy, wypowiadajšc przy tym z mocš imię osoby, której względy pragnie się odzyskać.
[%sig%]
|
|
|
Rozpal miłoć goršcš jak Słońce
Rytuały te pochodzš z czasów, kiedy ludzie żyli w zgodzie z siłami natury i wszechwiata. Dlatego pamiętajcie o rzšdzšcych nimi zasadach czterech żywiołów:
woda jest siłš oczyszczajšcš, życiodajnš;
wiece symbolizujš oczyszczajšcy ogień;
oleje rolinne i zmielone ziarna zbóż symbolizujš wysłanników Ziemi;
zapach rolin i ziół symbolizuje powietrze.
Magia czerwonych wiec
Do wykonania tego zaklęcia przygotuj: dwie białe i dwie czerwone wiece, czerwony kordonek, białš lilię, czerwone serce z kartonu, tiul, zdjęcia ukochanego i Twoje, płatki róży, kadzidło z trociczkš i wodę różanš. Wodę tę kupisz w drogerii, możesz też wlać do zwykłej wody kilka kropli olejku różanego (kupisz go w sklepach ze zdrowš żywnociš).
Rytuał należy wykonać trzy razy: w pištek, niedzielę i rodę, pomiędzy godzinš 22 a 23 (czasu letniego) lub 23 a 24 (teraz).
Serce z kartonu udekoruj tiulem, zdjęciami ukochanego i swoimi oraz płatkami róży, po czym wypisz na nim imię ukochanego i swoje.
Z czerwonego kordonka utwórz okršg o rednicy około metra. W rodku ustaw białe i czerwone wiece, białš lilię, trociczkę i czerwone serce z kartonu.
Kiedy już wszystko przygotujesz, umyj ręce wodš różanš, zapal wiece i kadzidło, a następnie wypowiedz dziewięć razy następujšce zaklęcie:
"Moje serce czeka z niecierpliwociš! Jestem z tobš (podaj imię ukochanego) na wieki zwišzana, na wieki do ciebie przywišzana."
Gdy wypowiesz zaklęcie już po raz dziewišty, zakop resztki wiec (nie ga ich, poczekaj, aż same się spalš) i serce pod drzewem, które owocuje.
Krople miłosne w nagłej potrzebie
We: 30 ml spirytusu, 1 łyżkę naturalnego miodu kwiatowego i po trzy krople olejków eterycznych - różanego, jaminowego, pieprzowego i dzięgielowego.
Wymieszaj wszystkie składniki, a następnie przelej je do małej, poręcznej buteleczki, którš będziesz mogła nosić ze sobš.
Swojego księcia z bajki możesz spotkać wszędzie i w każdej chwili, bšd więc na to przygotowana - nieustannie no przy sobie magiczny olejek. Nie zawsze się zdarza, że jego serce przy pierwszym spotkaniu mocniej zabije na Twój widok. Wtedy na pomoc pospieszy napój miłosny. Wlej kilka kropli do jego napoju, a jeli akurat nic nie pije, skrop jego koszulę. Siebie też skrop delikatnie. Jeli istnieje szansa, że wzbudzona magiš miłoć będzie dla Was obojga korzystna, oszałamiajšcy eliksir sprawi, że Twój wybranek już nie odstšpi Cię ani na krok.
Wyczaruj swego księcia z bajki
Do przeprowadzenia tego rytuału potrzebujesz: piekarnika, papieru pergaminowego, 25 dag kruchego ciasta, czerwonego lukru, czasu na krótki spacer.
Tym razem większa częć magicznych zabiegów odbywa się w kuchni, ponieważ wymarzonego księcia z bajki musisz sobie upiec.
Blachę do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym i w czterech rogach narysuj pentagram. Po lewej stronie wypisz imię ukochanego, po prawej stronie swoje. Jeli jeszcze nie masz na myli nikogo konkretnego, napisz: "wymarzony mężczyzna".
Z kruchego ciasta uformuj kobiecš i męskš postać, igłš wyryj na nich imiona i ułóż na blasze obok siebie. Upiecz ciasto, a kiedy będzie już gotowe, udekoruj je siedmioma paskami z czerwonego lukru. Wypowiadaj przy tym zaklęcie (po jednym razie na jeden pasek):
"Tkam sieć wiecznej miłoci, mój ukochany, przybšd w nieskończonej rzece najwyższych uczuć. Niech tak się stanie!"
Figury zawiń w papier pergaminowy, obwišż je czerwonš nitkš. Paczuszkę wrzuć do rzeki lub strumienia.
Na rozbudzenie miłoci sposób pierwszy
Stół przykryj obrusem, zapal wiecę, połóż na obrusie gałšzkę lawendy lub też postaw naczynko z olejkiem lawendowym czy przygotowanš przez siebie mieszankš zapachowš, przygotuj lusterko. Rozbierz się do naga, rozpuć włosy. Do prawej ręki we kubek mleka, do lewej - łyżkę miodu. Miód zjedz, przeczytaj zaklęcie: "Matka mnie urodziła. Pszczoła miód przyniosła. Krowa mleko dała. Jak miód jest słodki, tak niech stanę się słudze Bożemu (imię) słodka. Jak człowiek nie może żyć bez mleka, tak niech sługa Boży (imię) nie może beze mnie ani żyć, ani być. Słowo - zamek, klucz - język. Amen."
Wypij mleko, patrzšc przy tym w lustro. Następnie wypowiedz to samo zaklęcie jeszcze raz.
Sposób drugi
Stół przykryj obrusem. Przygotuj lawendę lub mieszankę zapachowš. O północy postaw na stole fotografię ukochanego, za niš umieć cienkš wiecę cerkiewnš. Na białej kartce papieru, przy wietle wiecy, napisz atramentem słowa: "Położę się ja, służebnica Boża (imię), pomodliwszy się, na cztery strony wiata przeżegnawszy się. Nie będę spać do witu, do ranka nie zmrużę oczu, a będę smucić się i tęsknić za sługš Bożym (imię). Ty, smutku mój, id ku mojemu wybrańcowi, stań u jego wezgłowia, wyszepcz mu słowa miłosne, aby mylał tylko o mnie i we nie, i na jawie. Podsuń mu tylko jedno marzenie - jak piecić i obejmować służebnicę Bożš (imię), jak myleć o niej w nocy - północy, podczas dnia - południa, w każdej godzinie i każdej minucie!" Kartkę zapal od płomienia wiecy, przesuń jš nad fotografiš i powiedz głono:
"Co nad głowš przejdzie - niech w głowę wejdzie. Jak za plecami się zapali - tak serce goršce sługi Bożego (imię) się rozpali."
Popiół ze spalonej kartki rozsyp na wietrze. Fotografię włóż pod poduszkę, wizerunkiem do dołu, a rano sprzštnij jš tak, żeby nikt nie widział, i nie patrz na niš przez siedem dni. (Ten ostatni warunek może być trudny do spełnienia - jest jednak konieczny!)
Na umocnienie miłoci sposób pierwszy
A jeli walentynkowy wieczór zamierzasz spędzić wraz z ukochanym? Cóż, oznacza to, że magia miłosna nie jest już Wam do niczego potrzebna. Chyba że chcesz umocnić uczucie ukochanego do Ciebie. Możesz wówczas spróbować zrobić to w następujšcy sposób.
Podczas tańca przytul się do swojego partnera i patrzšc mu głęboko w oczy, wypowiedz trzykrotnie słowa: "Adam i Ewa zgrzeszyli, dzieci spłodzili, bo nawzajem się kochali. Tak i ty będziesz mnie kochał. Amen".
Sposób drugi
Możesz też zaczarować wino lub koktajl, którym poczęstujesz lubego. Nad trunkiem wypowiedz zaklęcie: "Anioły niebieskie, siły nieziemskie. Przywołuję was na pomoc, proszę was o siłę nieludzkš, czary nieziemskie, żebym mogła ja, służebnica Boża (imię), tak zwišzać swoimi więzami sługę Bożego (imię), aby nie mógł ich zerwać na wieki wieków, ni nocš, ni dniem, ni cichym wieczorem, ni jasnym rankiem. A jak ten trunek rozleje się po wszystkich jego żyłach, rozpali całš jego krew, tak niech się rozleje po wszystkich żyłach i tętnicach sługi Bożego (imię) namiętnoć jego ku służebnicy Bożej (imię), aby rozpalała się miłoć jego ku mnie z każdym dniem coraz silniej, coraz goręcej, aby upajała go namiętnoć ku mnie, jak upaja go to wino". Podajšc ukochanemu kieliszek, patrz mu głęboko i uważnie w oczy, starajšc się też dotykać rękami jego ršk. Przekaż mu wzrokiem, dotykiem i głosem siłę swojego uczucia, całš moc swojej namiętnoci. Niech goršca fala Twoich uczuć poruszy go, zaczaruje i zauroczy.
[%sig%]
|
|
|
I bieżesz to na serio? To ma niby działać? Powiem tak:Do miłoci nie trzeba zaklęć.
Zakochanie się samo w sobie jest sztukš a te czary to e możecie żucać i tak nic nie dzdzš. A może macie zalęcie na bubble @!#$ bo mam ostatnio problem:P
[%sig%]
|
|
|
Podobno palšce się swiece maja moc.. ten magiczny rytuał wzmacnia sile zaklec i czarow. Pomaga osiagnac zamierzony cel,odegnac zle moce, odzyskac witalnosc, przyczynic sie do zapoczatkowania nowej miłosci. Potrzebne do tego jest swieca w odpowiedniej barwie,silne pragnienie i koncentracja.Rozmiar i kształt swiecy nie jest istotny. Pamietaj jednak,ze musi ona byc zupełnie nowa. Wibracje, ktore ktore powstaja a raz uzytym przedmiocie moga tylko przeszkodzic. Przed zapaleniem potrzymaj ja troche w rekach aby naladowala sie twoja energia...
KOLORY:
BIAŁY- symbolizuje rownowage wszystkich kolorow, duchowe oczyszczenie i oswieceni. Oznacza wewnetrzny spokoj,koji nkłótnie i spory. BIel odwołuje sie do magii ksiezyca.
CZERWONY- miłoć, żyznosc, sila woli, odwaga, namietnosc i pasja. ODpowiada za wszelkie skrajne uczucia. wieca w tym kolorze pomaga wzbudzic zazdrosc lub przeciwnie płomienna miłoć. Odwołuje sie do wpływów Barana i Skorpiona.
ZIELONY- dobra aura i sposob na szczesliwa rodzine. Wzbudza tez ambicje i przypływ energii.
SZARY- otwiera umysł. Przydatny podczas medytacji. Pomaga pozbyc sie zlych mocy i oczyszcza aure.
GRANATOWY- kolor lojalnosci i przyjazni. Odpowiada za szczescie i harmonie. Polecany skłóconym małużeństwom i rodzinom. Pozwala odzyskac przyjazn. Przyciaga energie Jupitera.
RÓŻ- odpowiada za przyjaznie,flirty i zauroczenia. Pomaga uwodzic i oczarowywac. Szczególniemocno oddzialowywuje na kobietach.
PURPURA- kolor sukcesu. Pomaga zdobyc prace,slawe i majatek. Pomaga odzyskiwas rownowage. Kolor ten ułatwia kontakt z duchami. Korzysta z energii Neptuna.
By Marzenia sie spełniły:
Napisz życzenie lub zaklecie na kawałku papieru (najlepiej tego samego koloru co swieca) SKoncentruj sie na swoim pragnieniu i bardo wyraznie wyobraz sobie to czego oczekuesz. Zegnij papier i i włóż jego koniec w srodek siecy. Jeszczew raz skoncenruj sie.Gdy skonczysz pozwol aby swieca calkowice sie spalila. Jezeli zyczenie nie dotyczy CIebie zapal druga swiece. Bedzie ona symbolizowala ta druga osobe. JEzeli to Baran lub skorpion to swieca powinna byc czerwona. DLa Byka -zielony, bliznieta,Panna- żółty, RAk-srebrny, LEW-pomarancz, Waga i ryby- roż, Strzelec- purpura, Wodnik- dowolny kolor-bez znaczenia
|
|
|
Wyckret.....jeste taki krytyczny...ja kiedy rzuciłam zaklęcie i po jakim czasie facio normalnie pisał do mnie na gg itd...a wczeniej to pisał witaj i żegnaj!^_^
więc czemu to ma nie zadziałać...a próbowałe kiedy zrobić eliksir nienawici? bo ja tak....wyszło niesamowicie....facetka już na drugi dzień ze mnš nie gadała i odczepiłasię(wreszcie) ode mnie!! więc nie gadaj że to nie pomaga
|
|
|
daj mi przepis na eliksir miłoci!! duch nicli plss :) ufam ci że mi kitu z Tesco nie wciniesz!! na poczte możesz dac mi sładniki i przepis i prosze nie mówcie że najleprzym eliksirem jest rozkochanie kogo Bo ja jestem bardzo niemiały a strach mnš kieruje jestem niewolnikiem samego siebie!!
moja poczta to Anemuron@wp.pl
Narka @ll
|
|
|
Masz jakie urojenia. Magiczne mixy nie działajš. To stek bzdur. A ja wypiłem herbatke i miałem tymczasowš lewitacje. Ludzie bez przesady. Nie mozna pod wpływem jakiego płynu zmienić nastawienia do kogo. Chyba że to trucizna:P Taaak kocham cię tylko błagam daj mi antidotum!!
Widoznie poprawnie do gocia i facetki zagadała i po saprawie. Nawt nie zdajesz sobie sprawy ile można załatwic prostš konwersacjš. A co do mojej krytycznoci:Taki już będę. I Jak widze co jakieć wymysły przesšdnych staram się ich uwiadomić że nie maja racji. Ale się chwale:P No nic to na tyle. A od tych mixturek to można się sraki nabawić.
[%sig%]
|
|
|
dam zaklęcie tutaj....
składniki:jedna kartka,czerwony pisak,długopis,wieczka i dobre myli:)
przygotowanie:z jednej kartki wytnij serduszko.Zamaluj je czerwonym pisakiem żeby nie zostało żadne białe miejsce.Na samym rodku serduszka napisz JEJ/JEGO imię.Zapal wieczkę i podpal serduszko, przez cały czas wymawiajšc jej/jego imię aż się nie wypali serducho do końca!
Życze miłego czarowania!
[%sig%]
|
|
|
Na otrzymanie pracy:
We zielonš chusteczkę lub kawałek zielonej tkaniny i połóż jš przed sobš tak, żeby jeden z rogów wskazywał na ciebie. Połóż na niej bazylię, rozmaryn i licie laurowe.
Zwišż rogi chustki kawałkiem sznurka. Przed staraniem się o pracę trzymaj zawiništko w ręce i wyobrażaj sobie jak bez problemu dostajesz upragnionš posadę. Potem miej je przy sobie idšc na rozmowę.
[%sig%]
|
|
|
Chcesz dostać pracę ???
Najlepsze i zawsze skuteczne zaklęcie !!!
Warunek - musisz być kobietš, bo inaczej zaklęcie nie zadziała !!
Jak wejdziesz do gabinetu szefa, to powiedz Abrakadabra i zacznij się rozbierać, potem usišd swojemu przyszłemu szefowi na kolanach, a wszystko się już dalej samo potoczy ;))
|
|
|
Hehe na me by podziałało. Aaa i czasem niekoniecznie trzeba być kobietš....niestety.
A jeli twój szef jest kobietš prosze całe zajcie nagrać na video i wysłać MI! :P
[%sig%]
|
|
|
Bałówany!!!!!jak was to nie intersuje albo macie cos przeciwko to po co tu wchodzicie:))) wyckret to to widze nie masz nic lepszego do roboty...???? zloz sobie inne forum i tam sie wyzywaj....:)))pozdrawim twoja wilbicielka:))
|
|
|
Znacie jakies inne zaklecia niż miłosne ???? to jest forum o miłosci czy k.... Tajemnic??
|
|
|
Hehe mam wielbicielke:P Kulowo. Mam kilka rzeczy jakie mógłbym zrobić w najbliższej przyszłoci (Np: Sesja w UT2004) Ale że akurat jestem tu...:P A co do własnego forum: NIE potrafie i nie chce wymylać takich hitów.
Też pozdrawiam wielbicielke albo siebie w wersji female:-)
[%sig%]
|
|
|
Nie, skšdżesz znowuuu. Mnie nikt nie jest w stanie wyprowadzić z równowagi $#@^%@$#^%
|
|
|
Hmm... też mam jedno zaklęcie.
Do jego wykoannia potrzebujemy: litr mleka, 3 banany, cukru do woli ( jak kto lubi ) i troszkę czekolady.
Mleko gotujemy. Do miksera ( sokowirówki ) wrzucamy obrane z łupy banany i wsypujemy cukier. Miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Potem dlewamy przegotowane, schłodzone mleko i posypujemy startš czekoladš. Razem wszystko mieszamy i otrzymumey icie magicznym sposobem:KOKTAJL BANANOWY!!! Polecam :-)
Nie przyznawajcie się ze wierzycie w takie brednie, bo tylko się omieszacie... ... ... w sumie to dobrze dla niektórych że internet to całkowicie zakryte miejsce...
Pax :-) I smacznego!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |