Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
POSZUKIWANI !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Jezeli jestes zdania, ze mozna kontrolowac ludzi dzieki falom elektromagnetycznym, lub namierzyc dowolna osobe bez najmniejszego problemu, odezwij sie ! Poszukujemy osob do nowego programu w TVN ! Kontakt : j.gruszczynska@tvn.pl

A czy to przypadkiem nie jest kolejny odcinek "Ciao Darwin" ??? ;)

Oczywiscie, ze jestem tego zdania. Ale w zadnym programie tv nie mam zamiaru brac udzialu.... pozdro [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

A to jest właœnie to HAARP? Bo nie jestem zorientowana :)

jak Goska to pisze to na pewno:-) Arwenko dzieki:-) wiesz za co

Proszę serdecznie :) Teraz Twoja kolej-czekam!

Spox musze poszukac

Ja i tak czekałam, czekam i czekać będę nieustannie :P

I tak bedziesz czekac do us***ej smierci :) ups...wybacz elfy sa niesmiertelne wiec chyba sobie jeszcze poczekasz dluzej :P

lolus nie wtracaj sie ok

A co? zazdrosny jestes? lol

Goska, czyj to ten adres j.gruszczynska@tvn.pl twoj?

Hehe :) Haghi, Loluœ-jacy jesteœcie słodziutcy :) Po prostu was uwielbiam!

lol a jak myslisz:-) Arwenka caluje Cie

A jaki tytuł ma nosić program?!?

Ja to ogloszenie znalazlam na forum "Top Secret".

nio, tez je tam widzialem

Gosiu- Ten program jest chyba typu Oszołomy zgłoœcie się.:D:D:D Bo jeszcze nie widziałem w TVN programu który by chodz częœć z Tematu jakiegokolwiek Tematu Tytułu czy filmu czy audycji WYJAŒNIŁ!!! [%sig%]

sensownym posunienciem byla wczoraj tj 18.06.05 emisja "Zielonej Mili" wg. S.Kinga:-) tvn to chlam, ale czasami maja przeblyski Eddi dobrze napisane

Tak, ale po co to komu. Sš pewne subtelne zjawiska, których nie powinno się upubiczniać. Ktoœ ucieka sobie od tego złego œwiata to dajmy mu spokój.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.