| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tajemnicza siła ,działanie boga,czy czary | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
gdy mój przyjaciel się zwierzał wyznał mi tajemniczš żecz.otuż pływal w basenie pod wodš przez bardzo długi okres czasu nie oddychajšc.stwierdził że bug się do tego przyczynił.to nie wszystko.gdy wrócił do domu i sprubował wykożystać nadprzyrodzonš siłę to mu się udało.spojżał w duł i okazało się że leciał jak ptak.
to samo przydarzyło się jego bratu i reszcie rodzeństwa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0
|
|
|
Sš ludzie i parapety. :P
Ta historyjka jest... hmm... mało precyzyjna... to raz... i po prostu... dziwna/ niedorzeczna. PRzepraszam, ale mnie to jako nie przekonało. I pytanie. Dużo jeszcze postów wymyslisz, w temacie których będzie zawarte to samo opowiadanie? :P
|
|
|
hahahahahahahahahaha....to się umiałam bracie.....stary! a może on co zażywał? bo to jest po prostu głupie co napisałe.....bez obrazy oczywicie....no jakim cudem mógłby to zrobić...a zresztš po co bóg miał to robić? bo mu się nudziło? chyba ten twój KOLEGA cosik z ciebie zadrwił....pozdro
dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie.....Wszędzie......WSZĘDZIE!!!
|
|
|
Jestem zaskoczony postami w tym temacie. Drwicie z kogo nie mogšc mu udowodnić kłamstwa, bo przecierz argument: "to jest niemożliwe" jest dobry dla każdego tematu na tym forum. Co wami powoduje że wierzycie w ufo, atlantyde, koniec wiata w 2012 i inne rzeczy a tego typu opowieć od razu przekrelacie. Co pewnie jak to było w polsce to od razu by było w teleexpresie, a jak nie to nieprawda, co?
Ja jestem w stanie prędzej uwierzyć w tš historię niż w opowieci o oobe i podróżach w astralu. Gothica czemu uważasz tš historię za niedorzecznš? Co miał się kole rozpisywać nad pięknem przyrody w czasie gdy latał?? Krótko i zwięle, jak dla mnie całkiem dorzeczy. Co jest nie do zaakceptowania? To że jest Bóg czy to że obdarował on na jaki czas jakiego człowieka darem?
Muszę przyznać że na poczštku zareagowałem podobnie do tych którzy się wypowiedzieli, jednak gdy popatrzyłem na wszystkie tematy i spojrzałem na wszystko z jednej perspektywy opamiętałem się.
|
|
|
jednak nie czytasz dobrze...tam było że reszcie rodzeństwa też dał dar...to co?? zachciało się bogu i sobie im dał tak? bóg nie daje siły ot tak sobie!
[%sig%]
|
|
|
No No Monika wzieła siem za zadawanie pytań ;-) Brawo !!
I jak widze nie proste te pytania a bardzo trafne.
[%sig%]
|
|
|
Szuineg... mam prawo wypowiedzieć się jak chce. Skoro mnie nie przekonała ta historia - to nie. Nie będe mu udowadniać kłamstwa, bo nie wiem czy kłamał. Nie muszę w niš wierzyć tylko dlatego, że jest zamieszczona na tym forum. Ty wierzysz? Ok. Przecież nie będe Twojego zdania zmieniała na siłę. Nawet nie mam takiego zamiaru. Każdy wierzy w co chce i wypowiada się jak chce. Powiedziałam to co ja mylę, więc to uszanuj. Ja Twoje zdanie szanuję. Mam nadzięję, że to rozumiesz.
Pozdrawiam.
|
|
|
nie mówię co o tym mylę bo jak powiem że nie wierze to wyskoczy taki szuineg i zacznie gadać o jaki teleexpresach i polsatach.Każdy ma własne zdanie i osoby które w to wierzš mogš starać się tylko wytłumaczyć swoje zdanie i odwrotnie.
[%sig%]
|
|
|
Wlanie to zrobiłem, najpierw co prawda zaatakowałem tych któży szydzš a nie wnoszš żadnych konkretów, czyli wszystkich którzy wpisali się przedemnš. Następnie napisałem czemu jestem w stanie w to uwierzyć. Byłem naiwny i wierzyłem że nawišże następnie konstruktywnš "debatę" z tymi co nie wierzš, wymieniajšc się argumentami za i przeciw.
Osobicie spotkałem się z rzeczami o których się nie niło filozofom i jeżeli duch boży (czy jak kto to nazwie) nawiedził tego kogo to on mógł przekazać ten dar innym. Przez podzielenie się ten kto pewnie stracił na "mocy" i czasie działania, dlatego pewnie nie widzielimy go w teleexpresie.
Gothica jeżeli nie będziemy się starali na wzajem przekonywać to staniemy w martwym punkcie, o to chodzi w istocie bycia człowiekiem że każdy z nas jest inny i stara się przekonać do swojego punku widzenia jak największš iloć osób, to jest podstawa do dyskusji. Chyba że se pogadamy o dupie maryny to oka, ale temat jaki inny.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |