Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69

http://info.onet.pl/1114543,12,1,0,120,686,item.html Brazylia: Ataki nietoperzy - wampirów Ataki nietoperzy - wampirów w brazylijskim stanie Para, położonym w odległoœci 2.400 km na północny wschód od Rio de Janeiro, spowodowały już 11 ofiar œmiertelnych - podały miejscowe władze. Ostatniš ofiarš jest 11 letni chłopiec, który zmarł na przenoszonš przez te zwierzęta wœciekliznę. W szpitalu przebywajš dwie dalsze ofiary ukšszeń nietoperzy: 25-letni mężczyzna i 50-letnia kobieta. Stan Para położony jest w rejonie dorzecza Amazonki. Większoœć jego terytorium pokrywa dżungla. Nietoperze - wampiry zazwyczaj atakujš bydło, wysysajšc krew zwierzšt. Pierwsze przypadki ukšszeń ludzi zanotowano 16 maja. Od tego czasu władze rozpoczęły akcję szczepień ludzi a także psów, kotów i bydła przeciwko wœciekliŸnie. Zaczęto też odławiać nietoperze przy pomocy specjalnych siatek.

NIETOPERZ TO TYLKO NIETOPERZ CABRA WYSYSA KREW DO SUCHA TO TYLE NARA

Temat powinien brzmieć " Nietoperze uœmiercajš ludzi" a nie jakaœ kupakabra coœ tam hehe

przecież to jest oczywiste, że władze musiały wymyœlec tš bajke o nietoperzu wampirze, bo co miały obwiescic całemu œwiatu że złowrodzy obcy zabijajš ludzi?? W regionie o którym mowa jest jeden z większych portasli czasoprzestrzennych na Ziemi (podobny jak w Wylatowie) dlatego różne rasy od czasu do czasu wpadaja przez okienko robiš swoje i spadajš...

moby a ty masz pewnosc ze to byla chupacabra?

to mógłbyć haarp albo jego stara:ppp

Mimo wszystko to dziwne, że nietoperze atakujš ludzi. Przecież człowiek jest trudniejszym celem niż bydło (np. lepiej się ogania). "Ostatniš ofiarš jest 11 letni chłopiec, który zmarł na przenoszonš przez te zwierzęta wœciekliznę" - a reszta ofiar też zmarła na wœciekliznę?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

przeliteruje h-u-p-a-c-a-b-r-a

Przykro mi, lecz sa to (jedynie?) nietoperze. To nie ma nic wspolnego z chupacabra, z obcymi czy z jakakolwiek sensacja. Dla: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl) - Wszystkie ofiary sa ofiarami wscieklizny, a nie nietoperzy, czy chupacabra. To tak jaby w Polsce zmarl chlopiec pogryziony przez szczura i byl zarazony wscieklizna. Czy to duzo ofiar ? Brazylia jest ogromna, a biorac pod uwage jeszcze terytorium, to tak jakby robic straszny rozglos, ze w Polsce auta atakuja juz ludzi. Tylko w tym roku pod kolami tych mechanicznych i morderczych stworow zginelo tyyle a tyle osob. Nawet w Polsce gina ludzie od ukaszen wezy czy zmij. Tutaj natura ma wiecej do zaoferowania. W Polsce tgez i swinie atakuja dzieci. Nawet koguty... A o chupacabra napisalem cos wiecej w innym temacie. Pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

"Nietoperze - wampiry zazwyczaj atakujš bydło, wysysajšc krew zwierzšt." Nietoperze wysysajš krew z bydła? ROTFL

Nie. Gryzš, a potem zlizujš.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Eeeee no sam naj[pier piszesz o tej chupie apóxniej o nietopierzach?? Moze podejzewasz że to tak naprawde była chupa tylko w takim razie dlaczego o tym nigdzie nie napiszesz??

Coœ musiało spowodowac fakt ze stworzenia te zaczely atakowac ludzi.. jakis czynnik zewnetrzny.. Moze w ich srodowisku pojawil sie jakis nowy drapieznik albo zaczely atakowac ludzi w obronie wlasnej ..moze maja akurat jakis okres rozrodu..albo w ich ewolucji dzieje sie cos waznego. JEst to dosc niepokojaca objawa.. trudno mi cokolwiek wiecej powiedziec poniewaz nie znam szczegółow... =Pozdrawiam= :D

Ale coz to moze byc ? No, a jak pies, lis, czy kot, albo kogut czy strus, lub pszczola, osa, szerszen, komar, krowa, koza, owca itp. itd, etc, zaatakuje kogos to znaczy od razu jest to jakas niepokojaca objawa ? No a ja czytalem, ze ludzi to nawet grypa atakuje. Czyli nadchodzi na pewno koniec swiata, lub obcy sie za nas biora pod przebraniem szczura, wiewiorki, lisa itp. A moze to wynik HAARP, lub oznacza, ze tajni agenci juz sa wsrod nas, lub, ze zwierzeta maja juz dosc hegemonii czlowieczka... Moze zarazki to tez jakas straszna bron lub konsekwencje rozwiazlosci i upadku moralnego. pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ja nie moge co za beznadzieja. I w taki oto spsób tworzš się ploty. Hmmm nitoperze pijš krew? NIE TO CHUPACABRAAAAA! Literki się zmieniaja nieznacznie ale wszystko jedno byle na siebie zwrócić uwage i zrobić jedno wielkie nic nie warte jajo nie? [%sig%]

ZGADZAM SIĘ Z WYCKRETEM! no przestańcie do jasnej cholery! jak można myœleć że małe nietoperze gryzš i wysysajš krew do nieprzytomnoœci! no zmiłuj się boże!TO chupa! niby co miałoby to być innego!A co do postu darius to masz racje ale przecież człowiek ma ok. pięciu litrów krwi! jakby chupa wypiła wszystko to by chyba się rozdęła! no pomyœl choć raz w życiu darius!!!myœlisz zę chupa nie ma spustu? dusza nicoli cię znajdzie....wszędzie.....Wszędzie....WSZĘDZIE!!!

może chupa jak gliny , chodzš trójkami jedna dobrze ssie , druga hiper dobrze ssie , a trzecia ssie jak pompa wodna albo MMonroe:))))

moze smierc tych ludzi spowodowana byla jakas choroba lub zakazeniem...

w tym stwierdzeniu raczej nie wytrwam...nie mogła być żadna choroba...bo pewnie znaleŸli œlady ukšszeń...w końcu jakoœ musieli do tego dojœć...a co do stwierdzenia dariussa to to jest niemożliwe...ostatnio czytałam że w puerto rico sš tylko pojedyńcze ataki...a zresztš chupy sš drapieżnikami i jak sš bardzo głodne to by mogły przecież siebie nawzajem powyżerać [%sig%]

Po pierwsze NIGDY ale to NIGDY nie słyszałem żeby chupa chodził lub chodziła w grupach. Po drugie chupa podobono jest zdolan wypić 5 l krw a nawet więcej. Po trzecie sš GIGANTYCZNE różnice między ukšszeniem chupy a nietoperka... I tylko stary œlepy beznogi dziad mógł by pomylic chupe z nietoperkiem. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.