| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy jest ktos kto w to wierz? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
witam! moze to glupi temat.. ale czy ktos wierzy w to co pokazuja w programie tvn ,, niedowiary"" ? ja osobiscie uwazam ze wiele rzeczy jest zmyslonych.
|
|
|
Wypowiedział bym się ale z powodu mojej TU obecnoci:((
Nici z wypowiedzi:(((
[%sig%]
|
|
|
Tam same bzdury lecš jakie syfy pozmylane i biedne jak cholera. Widać że prezenter nawet umiera się tak samo jak w wesji angielskiej. Wiocha do kwadratu.
I te tematy...O jaki duszkach kacperkach itp no wiejeee od tego programu lamerstwem.
[%sig%]
|
|
|
najlepsze jest jak szukaja skarbu i robia przerwe na reklamy stawiajac pytanie "czy uda sie odnalezc skarb? dowiecie sie juz za chwile" , a po reklamie jak zwykle nic nie znajduja
|
|
|
no raczej glupoty pokazuja ale ostatnio w niedziele bylo o Matce Boskiej jak jej lzy lecialy i kiedys mowili o tym w wiadomosciach. Co wy na to ??
[%sig%]
|
|
|
moja pani od religi mówi że to jest bujda.ja to potwierdzam
|
|
|
Dokladnie :)
i jeszcze te gadki w stylu "To co za chwile ujrzycie stanowi dowod...", "Czy mozna to jakos racjonalnie wytlumaczyc?", "wiele krytykow ma swoje zdanie jednak niezaprzeczalnym jest ze (tutaj zdanie ktore popiera cudaczna teorie w 100%)
koles udaje takiego obiektywnego a wiadomo ze wystarczy mu powiedziec ze sie widzialo latajaca niebieska swinie to on zrobi z tego program...
|
|
|
Gotowalam obiad. Nagle spod garnka stojacego na plycie kuchennej zaczela wylatywac jakas oleista ciecz. Zdjelam garnek z plyty. Przelalam do innego garnka cala zawartosc. Nalalam wody i nic nie cieklo. Garnek jest metalowy ze specjalnym dnem. Przelalam do niego znowu zawartosc i postawilam na plycie. Teraz na kuchence pokazala sie oleista ciecz. Wycieralam ja gabka, a ona znowu sie pokazywala w tym samym miejscu. Wreszcie zaczelam sie smiac i glosno powiedzialam, ze HAARP sie bawi. Wtedy zjawisko ustalo.
Trzysta kilometrow na poludnie od mojego miasta, w jednym z kosciolow plakala Matka Boska olejowymi lzami. Badaly ta figurke rozne uniwersytety i nic nie stwierdzili, a ludzie tam jezdzili na pielgrzymki.
|
|
|
Gosiu- a jak zapatrujesz się na podstawowe prawa fizyki ,która mówi że ciecze i gazy się rozszeżajš podczas ogrzewania nie wspomne o metalach?
[%sig%]
|
|
|
Tam sš opisywane prawdziwe zdazenia tylko że ,,troszke'' ubarwnione :P
|
|
|
Ten program mnie czasmi przeraża, poza tym odnoszę wrażenie, że "fachowcy" z TVN podniecajš się, że mówiš o czym wyjštkowym, tymczasem trochę filozofujš... Głupawy programik, bez wnikliwszej analizy... :)
Pozdrawiam!
|
|
|
Bzdury tam walš i nic dobrego. Jak już mówiłem albo nie ten gociu wręcz parodiuje angielskš wersje.Nawet ma taka samš muche zamiast krawatu. ŻĽŁŁŁŁ0SNEE. Takie szity tam sš...szkoda gadać.
[%sig%]
|
|
|
Jak już pisałem Głupich nie siejš sami rosnš :P a kasa z reklam leci HIHIHI
[%sig%]
|
|
|
Arwenko -ja:((( przyznaje siem bez bicia.:((((
że nie:P
|
|
|
Och, rozumiem ... :) Super, ale już wiem, kto wysłał mi maila :P
|
|
|
No to jedna ZAGADKA ROZWIĽZANA :))))))) Nareszcie jakie postępy na tym forum:))
[%sig%]
|
|
|
nie do wiary to program bardzo widocznie podrobiony.jak już podrabiać to dobrze
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |