Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
obrzedy voodoo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Mysle ze ten temat bedzie dosyc ciekawy jezeli jeszcze takiego nie ma :p. Chodzi mi o to czy ktos wie jak uprawiac takie obrzedy zeby manipulowac zywa istota i czym to grozi? [%sig%]

Kolega mi pożyczył ksišżkę o voodoo i zaklęciach voodoo. Ciekawe rzeczy, ale wolałem nie praktykować. Czym to grozi? Nie wiem, ale pewnie jest go grzech ciężki oraz stosowanie magii. Słyszałem też, że można zostać opętanym...

ale przydać by się przydało...

Po co?

czytalem o tym i slyszalem ze opetanie trwa okolo pol roku a objawia sie w nocu podczas snu(czuje sie czyjas reke na twarzy i sciaganie koldry) niby nie straszne ale Ci co to przezyli maja inne zdanie na ten temat [%sig%]

nadal poszukuje instrukcji na temat manipulacji ludzmi... moze ktos mi w tym pomoze?? [%sig%]

dokładnej instrukcji nie znam, ale mniejwięcej trzeba mieć coœ (lalke, zdjecie, itp) co będzie przedstawiało ofiarę - powinno to coœ zawierać w sobie jakšœ rzecz tej osoby (np. ubierasz lalke w czyjšœ skarpetke :P). Potem trzeba to odzwierciedlenie jakiejœ osoby "ochrzcić" jej imieniem. Lalka jest ogólnie posrednikiem dla ducha (?) który opanowuje kogoœ i centrum sterowania dla nas. Jak przywołać tego ducha to niewiem, wiem za to że on też chce mieć coœ z tej zabawy i gdy ofiara przeœladowania nie zginie to duszek zabiera się za tego kto rozpoczšł całš zabawe i w efekcie zabija go. Jest jeszcze trutka w płynie która pozornie zabija, lecz tak na prawde wprowadza człowieka w inny stan gdzie jest podatny na sugestie. Tak zaprogramowany człowiek po przebudzeniu wykona wczeœniej zaprogramowane mu instrukcje. Ludzie tacy sa nazywani zoombi, gdyż trutka powoduje ze przez jakis czas ich ciœnienie krwi i tętno sš ledwo wyczuwalne i uznawani byli za zmarłych (co żeczywiœcie następowało tyle że puŸniej).

hehe...na ten temat wiem sporo bo próbowałam robić laleczke voodoo...ale nie będę się tu rozpisywać bo mi się nie chce:P [%sig%]

Zapytacje sie politykow. Oni najlepiej potrafia manipulowac ludzmi: Tak samo jednym czlowiekiem jak i calym ich stadem, bowiem czlowieczek jest ponoc zwierzeciem stadnym. Co taki Brujo czy Babalao czy jakis Pai do Santos lub Santero a moze nawet Palero moze wiedziec na tematy manipulacji. Od tego sa socjologowie i politycy. Voo-du, Santeria, Umbanda, Quimbanda, Paleros, Macumba, Kechunianu, itp, to nie sa szkoly manipulacji, ale sa to wierzenia i religie. Mozesz spytac ksiedza. Potrafi to samo. pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Jest pewien œrodek, po którym człowiek faktycznie wyglšda jak umarły-klinicznie. Był jeden taki przypadek gdzies opisany - nie pamiętam gdzie. niby zmarł chłopak, ale po jakimœ czasie "wstał z grobu". Œrodek przestał działać. Ale osoba poddana działaniu tego œrodka nie budzi się sobš. Co mam na myœli... Mam na myœli to, że taka osoba staje się upoœledzona psychicznie, nie "kontaktuje". Właœnie tak powstaje tzw. "zombi" - żyjšcy "umarlak". Nie polecam "zabaw" z voo-doo

To sie nazywa "zolty proszek"... Zabawa z voo- du to jest zabawa z wiara. Mozna sie takze zabawiac z Chrzescjanstwem, ja tez nie polecam zabaw z buddyzmem.... pozdro [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

ja wogole nie polecam tego typu zabaw

dziwny ktoœ temacik przesłał.... [%sig%]

Do:Haghi (82.160.97.---) ..."ja wogole nie polecam tego typu zabaw"... Bravo !!! ja tez nie. Moc pozdrowien Haghi, ale jesli ktos nie zamierza sie bawic ? [%sig%]

Temat fajny, ale zawartoœć tematu - mniej.

no bo mało wiedzy na ten temacik:) [%sig%]

Chodzi o to, że czystš głupotš jest chęć praktykowania voo-doo bez przygotowania. Nie można zostać kapłanem z dnia na dzień. Dlatego jak dla mnie takie nagłe zachcianki zrobienia czegoœ dużego sš po prostu - chore. Takie jest moje zdanie.

a ja cię popieram! gothica na prezydenta! no dobra...to może chociaż na premiera:) [%sig%]

Nie wiem jak i po co mozna manipulowac zywa istota...ale wiem jak i po co tego nie robic;)) hmmm ledwo nad soba panuje..a jeszcze mialabym nad kims -kims manipulowac;) hehe ale cos wiem.. co mozna zrobic..jak sie zachowac zeby inni nami nie manipulowali i zeby wiedziec co maja na mysli..mniej wiecej chocby...zeby znac ich intencje wzgledem nas:) nazywa sie to NLP..neurolingwistyczne programowanie... takie male voo doo..to nawet jest ale w pozytywniejszym odniesieniu.. i nie jest sie po tym takim gierojem...jakby sie mozna spodziewac..bo ciezko znalezc potem partnera:)..albo latwo stracic obecnego;)...hehe takie rzeczy zaczynamy dostrzegac:::))) papa Beata

Kaplanem sie nie zostaje. to nie jest religia chrzescjanska typu katolicyzm, gdzie to wlasnie (MY) mozemy postanowic, ze chcemy zostac kaplanem i juz. Wystarczy isc do seminarium i oswiadczyc, ze czujemy cos w rodzaju powolania i juz. Tutaj mozemy chciec lub nie chciec, tutaj decyduja "entidades" czyli nas wybieraja jakgdyby na to by sluzyc w obrzedach, a nie by byc obsluzonym. To sa dwie calkowicie rozne sprawy. pozdrowka [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.