| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| KRĘGI - CZYLI KTO Z KIM ROZMAWIA ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
http://www.trufax.org/general/cropcircles.html
w okolicach kręgów , jak to mam miejsce takze w Wylatowie , znajdowane sa dziury , czy kanały wypalone w ziemii....
same kręgi sš raczej rozmowš , ale otwory mogłyby stanowić o czym w rodzaju wentylacji ?? tylko dla kogo?
kto z kim rozmawia ?
fajny temat ?
|
|
|
Dzień dobry wszyscy!
To bardzo interesujšcy temat.NIkt temu nie zaprzeczy.Ja mam zamiar wybrać sie do Wylotowa poobserwować te cudne kręgi,ale sama nie wiem jeszce co i jak,,jutro wyjazd.może..
|
|
|
Czy obecnoć kręgów zbożowych jest formš dialogu?? Jak się dobrze zastanowić to jak najbardziej. Te kręgi nie mogš być li tylko formš zabawy istot pozaziemskich. No i do tego - zboże, nie trawa, nie mak, a włanie zboże. Mylę sobie, że to także ma znaczenie. Przecież na innych uprawach można z takim samym powodzeniem się "wyżywać", więc to zboże musi (moim zdaniem) mieć znaczenie. A gdyby tak dodać do tego teorię, że owe istoty pozaziemskie to nikt inny tylko my - ludzie przyszłoci podróżujšcy w czasie, to można by było znaleć jaki wspólny mianownik. Ludzie z przeszłoci - zboże - przekaz. Pomóżcie, sam nie dam rady :)
Serdecznie pozdrawiam. MareM
|
|
|
najlepiej byłoby, gdyby znakami zajšl sie ktos, od ikonografii. Nie wiem, czy kto pokusil sie o porównanie i analizę symboliki "sladów"......
Jak wiecie co na ten temat, to piszcie...... :)
|
|
|
A moze zboze?? symbol ciala?? chleba?? ukazujacy nam ze od wlasnych cial za ktorymi gonimy szukajac partnerek etc wazniejszy jest umysl
????? hehe nie wiem sam tak mi sie skojarzylo
!!!
|
|
|
Dialog? Hmmm to raczej monolog, chyba że kto przetłumaczy te kręgi i zdoła odpowiedzieć.
|
|
|
dlaczego zboże ?-może dlatego że ludzie muszš dostrzec owe przekazy,,muszš wiedzieć nadawcy że ludzie doglšdajš [tablic] skoro je tworzš-[zasiewy]
tak mi przez myl to przelaciało ,że niby w zbożu
|
|
|
Zboże bo z zboża robi sie wódke, a bez wódki rozum krotki. Do piero pewnej ilosci tego napoju zrozumiemy owe przekazy. :D
|
|
|
Sš też kręgi w piasku, lub w lodzie, tylko tyle, że to przeważnie kółka :D
|
|
|
Zakładajšć ze te kręgi sš robione przez KOSMITÓW to Ci kosmici zostawiajš sobie jakie informacje na ziemi. Prezciez częste jest cos takiego ze koło jednego kręgu po pewnym czasie pojawiaja sie nastepne prawda??
To jest poprostu rozmowa, a ziemia słuzy za ,,czata'' bo przeciez mozliwe ze na takim ,,czacie'' rozmawiajš kosmici zróznych cyliwizacji czy tam ploanet czyz nie??
|
|
|
http://www.trufax.org/ teraz powinno wpuszczać , potem na >>cropcircles<>w menu
>>nic bardziej mylnego , kręgi to nazwa troszę nie tego w sumie lepszš jest piktogramy
a występuja na trawie , rzepaku (zazwyczaj pierwsze w roku) , kukurydzy , zbożach , skałach , lodzie itd
piktogramy to wieloć znaczeń - jeli ktos ogólnie zna się na piktogramach , wie że prostymi symbolami da siuę w nich umiecić matematycznie wiele informacji
sa oczywicie kodowane i nie każdy moze je prawidłowo odczytac , jak np slang czy kminę (teraz juz szeroko uzywana przez młodzież )
z tego co czytałem słuzš tez do''znaczenia terenu '' , jako wiadomoc dla negatywnych cywilizacji , iż ten obszar jest chroniony i lepiej żeby trzymali się z daleka.
a otworów wypalonych w ziemii jest na wiecie bardzio wiele
|
|
|
Moze powinnismy sie zastanowic jak tu do tego sie dostroic ?
To chyba chodzi o namiary, tak jak dostrajamy telewizor czy radio. Musmimy sie zsynchronizowac. najpierw pomiedzy nami, bo to chodzi chyba glownie o kolektyw.
WSZYSCY MUSIMY BYC ODPOWIEDNIO ZSYNCHRONIZOWANI
i powinnismy "nadawac" na tej samej czestotliwosci, czyli byc wyczulenie na te same "WAZNE" tematy....
Moc pozdrowien !!!!
Juz wkrotce. Mam nadzieje. Dostrajajmy sie !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
przypuszczam iż eskalacja zjawisk nadprzyrodzonych w postaci regularnego pojawiania się kręgów zbożowych bedšcych przekazami z innych wymiarów czasoprzestrzennych w Wylatowie koło Inowrocławia i Gniezna ,zwišzana jest ze szczególnš rolš Polski i Słowiańszczyzny w przyszłym wszechstronnym superrozwoju ludzkiej cywilizacji, a przede wszystkim z uaktywnieniem się centralnego, chyba obecnie najważniejszego "błękitnego" czakramu Ziemi ,wiedzy trans-komunikacyjnej "Ery Wodnika" ,( czakramu wszystkich człowieczych "nadzmysłów") w Sobótce (Zobten) na terenie Dolnego lšska.
|
|
|
No jeżeli to kosmity robiš te wszystkie kółka, to zapewne jest to włanie zakodowana informacja, która jest testem dla nas. Rozszyfrujemy te informacje i być może oni wtedy uznajš nas za na tyle inteligentnych że pokuszš się o kontakt bezporedni.
Ale z drugiej strony może to rolnik któremu zboże słabo wzeszło, postanowił jednak jako je jeszcze spożytkować, liczšc na jaki zarobek na ciekawskich.
|
|
|
a może by do tych kręgów wystartować z rendgenem podfioletem i innymi kamerami może wtedy nam się ukaże jaki lucki napis
|
|
|
Witam o ile mnie pamięć nie myli Romek podał na zdięciach pare przykładów porównawczych do kręgów zborzowych .Ja też kiedy podawałem strone gdzie takie porównania można znaleć -popatrzcie czasem warto oto ona-http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.htm
Nieznam angola ale trzynasty rzšd zdięć jest z porównaniem (kręgi-zdięcia)niewiem czy trafnym oceńcie sami,reszta też daje do mylenia.
[%sig%]
|
|
|
Ja potrafie je odczytywac ale co z tego ze wam powiem jak wysmiejecie sie z tego a brak mi srodkow zeby odpowiedziec,,,, czekajcie juz nie dlugo
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |