Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Głąbom dziękujemy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYŒLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ COŒ REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD! Jak można zaœmiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić doœwiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!

Witaj Arweno, nic dodac nic ujac....poza tym ciebie tez brakowalo ;o)) Pozdrawiam!!

No Arwenko akurat te 2+2=4 nie wyszlo bo chyba jest tu jakis limit na nowe posty i zabraklo jednej dwojki. Szkoda ale prosze ludzi dobrej woli o pomoc i zalozenie tematu "2" a ja to sprubuje jakos poukladac bo sie wszystko pomieszalo.

Do moderatora. Proszę usunšć debilne tematy Kto mnie poprze?

ja popieram

Lady Arwen Undomiel jestes strasznie sexy jak sie zloscisz ;)

TOM, moderator kladzie lache na wszystko, nasze starania na nic niestety :o/

Oooo! Cóż za inteligencja! Zapewne wizualno-przestrzenna... A cóż za ortografia! Niestety, widzisz kochanie, ludzie dobrej woli pomagajš dobrym ludziom, nie idiotom! Więc Arwenka Cię prosi, kotku, przestań się wygłupiać, a ktoœ napewno Ci pomoże! Biedaczysko! Aż mi się płakusiać chce! :/ AdamS nie ukrywam, że wpadłam tu na chwilkę, bo szkoła wzywa... Ale w weekend usišde i zrobię tu porzšdek ;) Pozdrawiam ludzi inteligentnych, dobrze wychowanych i AdamS'a ! :) No i Lolka!

Dzięki Lolek za sexowne komplementy, schlebiasz mi! ;)

JA TEŻ POPIERAM POMYSŁ USUNIĘCIA GŁUPAWYCH TEMATÓW! Ojej, Haghi witaj chłopie! Jakos dawno Cię nie "widziłam" :)

Hehe, pa Arwenko, do weekendu :o)))

No mi też się coœ takiego nie podoba. Ale tu niestety każdy może się wypowiedzieć, tak samo jak każdy może wystawić dupę na ulicy lub biegać na golasa, dopóki straż albo policja go nie złapie :) tu też tak powinno być. Jakiœ moderator lub kilku, najlepiej człowiek, który często tu przesiaduje. Może wogóle powinniœmy zmienić to forum na bardziej nowoczesne? To jest troszkę już archaiczne, czy mylę się?

No tu Umma sie z toba zgadzam, szczegolnie o tej dupie ;o) W koncu demokracja....:o)

Nowoczesne? Brzmi nieŸle, ale... mnie się podaba takie jakie jest! Miło wrócić do tego starego, dobrego forum, do ludzi, którzy sš Z REGUŁY mili i ciepli i jeżeli masz dobre intencje, to Cię przyjmš z przyjemnoœciš. To forum jest trochę jak dom rodzinny :) Dlaego próbuję walczyć z debilizmem. Więc Lolku, mój najdroższy, jeżeli chcesz mi sprawić przyjemnoœć, ogranicz się do wykorzystania tego, co jak sšdzę masz w główce-mózgu! :*

Ależ ludzie pozostanš Ci sami. Chodzi mi tylko o skasowanie tego a zrobienie nowego forum jakie jest teraz typow w innych serwisach. Wystarczy popatrzeć...

Ale taki powiedzmy "wystrój" się sweet. ANo ale zależy oczywiœcie od punktu widzenia :)

Taaa..... demokracja jak strach na wróble..... popieram wywalenie "debilnych" tematów i pogrupowanie ich w jakieœ kategorie... podobnie jak jest na forum Bodynet....

Arwenko to Ciebie tu einfach dlugo nie było:-) pozdrawiam Cie goršco, AdamS'a i innych również

Ja, einfach! Ich habe nicht viele Zeit! Schule... Aber Schule ist ode! Abre, ich bin kluge, danke sie <sorki za błędy, jestem poczštkujšca... Ale 4 godz w tyg sprawiajš, że jestem przesišknięta niemieckim!> Pozdro!

Ta moja akcja to byl taki smieszny impuls. Wchodze tu i co widze? "Blagam pomocie" "jak odac dusze diablu" "zaklecia" - porady dobrej cioci igorka w sprawach milosnych zakompleksionym 12 latkom, magia, wahadelka - tematy sie przewijaja od kilku miesiecy a rzeczy ciekawe schodza gdzies na margines. Kto nie zauwazyl ironii w tym co sie dzisiaj stalo to jego sprawa. Jutro zobaczycie wszystkie swoje "milosne temaciki" i inne bzdety w naturalnym ładzie, a ci co dzisiaj nie wchodzi nawet nie zauwaza ze cos sie wydazylo. Przy okazji mozna sie dowiedziec paru ciekawych cech charakteru paru tu obecnych forumowiczow (AdamS naprawde ciekaaaawe zachowanie - czekam na ta imprezke)...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.