| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| JAk oddaC dusze diaBłu? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Moze znacie sposob na oddanie duszy diablu? chce cos w zamian ... prosze pomozcie...
|
|
|
Naprawde trzeba zrobić porzšdek na tym forum jak czytam takie posty to mam dosyć:-( Te forum chyba jest jakie dla dzieci raczej tu poważnie porozmawiać o rzeczach nieznanych się nieda bo jak tagie głupoty niektórzy wypisujš to wiadomo jaki jest poziom tego forum!
|
|
|
nie wywoluj wilka z lasu....... bo co jesli naprawde sie zjawi hihi:D
|
|
|
Najlepiej zapakować w siateczke zawišzać czerwonš kokardkš i wysłać gołębiem pocztowym z pozdrowieniami. Ale wštpie czy ci się ude te 28 gramów. Czy ile tam:P
[%sig%]
|
|
|
Ja pierdziele :/ niewidze tu nikogo inteligetnego ... procz wyckreta po pierwsze chcesz oddac dusze diablku idz na najnizszy poziom stralny ale widze ze niewiesz o czym piszesz - jezeli oddasz dusze diablu zostaniesz potempiona na wieki, zginiesz przy zejsciu na najnizszy poziom astralny i odrazu "pojdziesz do piekla" tlumaczac na chlopski rozum.
|
|
|
Spec od Paranormali-no no ja na twoim miejscu nie ferował bym za natto takich wyroków.Moim zdaniem nawet nie przypuszczasz bo chyba sam jeszcze niewiesz jak zresztš większoć ludzi którzy zawierzyli wierze w tego najwyższego z BIBLI komu się tak naprawde zawierzyli i jak brzmiš pozostałe imiona i epitety którymi został obdarzony bšć to przez ludzi bšć przez pozostałych ELOHIM!
Z poważaniem.
[%sig%]
|
|
|
Ładnie. Tylko po co to robić? A ja oddam moje drugie niadanie mieciarzom. Alee zara tez chce cos w zamian. Poza tym nie wierzę w Boga i szatana. mieciarze to co innego:P
[%sig%]
|
|
|
Jak ja widze twojego meila smarkulo, to mnie ciarki przechodzš, że taka dzieciarnia jak ty Szatanko nie robi zamków w piaskownicy, tylko takie farmazowny wypisuje na poważnym forum .........
|
|
|
przepis na oddanie dupy diabłu :
1.rano 06:00 AM , kafka , potem blancik sczyciochy i jajecznica z samych żółtek -iloć dowolna
2.prysznic plus dwa exy -najlepiej te rózowe
3.mocny drink (09:00) 100 ml wódy , sok z graphruta zółtego , 25ml ammaretto i lód
-wypic w dwa chausty + relanium i kreska z koki -może być 72%
4.zrobić dwa kółka szybkim truchtem wkoło bloku
5.blanicik z kawałkiem słońca z maroko(odp do wagi )
6.dwa exy i tocik z grzybkami
7.masturbacja przy włšczonym kanale fox kids
8.leżakowanie
ok.godz 17 twoja dupa należy do diabła i każdego kto się nawinie po winie :))))
Powodzenia
|
|
|
Ciekawe Edward na jakiej podstawie wnioskujesz,ze Jehowa to Szatan(Lub ten zły)? Co prawda jest troche niecisłoci między Starym a Nowym Testamentem ale na takie rewelacje to ja niewpadłem.A dziwi mnie różnica np.taka,że w Nowym jest Jezus jego miłoć itp.a mimo tego wypowiada się o Mojżeszu(więc Nowy testament jest połšczony ze Starym) a co zrobił Mojżesz.........kazał wymordować setki tysięcy osób! Pisze to wyraznie w Biblii jak w imie Boga wybili inne nacje.
|
|
|
Re-ligio- rozumie twoje zaskoczenie moim postem a właciwie treciš jego.Cóż mogę CI powiedzieć spewnociš brakło by tonera na serwerze gdybym zechciał opisać całoć tego czego wiadom nie jeste TY i inni .Wywód TWÓJ opisany w sposób jaki to zrobiłe ,jest po piewsze nieprawdziwy .po drógie nie logiczny .Bo twierdzšc że jeli co jest razem napisane to jest to jednoć.Otuż już CI udowodnie na prostym przykładzie że to niedorzeczne.Weżmy na przykład TO FORUM jest jednociš? TAK ! ale czy to to samo??Karzdy wpis jest inny ,lecz nadal tworzy jednoć.Ale każdy pisze to dla ogółu ,ale razem poszczególne wypowiedzi sš sprzeczne,ale nie tylko to.TY piszesz ,że stary i nowy testament jest połšczony ale podkrelaż też że sš niecisłoci no a jak ma ich niebyć, jeli te pisma dzieli przepać wieków to że Jezus wspomina o Mojżeszu to o niczym nie wiadczy .To tak jakby chciał udowodnić że ,ksišżka napisana przez pierwszego lepszego Historyka Który wspomni o Hitlerze BĘDZIE CZĘCIĽ (Mein Kampf) przyznasz że żaden zdrowo mylšcy człowiek się na takš wykładnie nie zgodzi.Ale ogranicze się do podania rudła z którego zaczerpnoł swš wiedze autor Zecharia Sitchin były to teksty z ocalałych płytek glinianych z biblioteki NIPPURYJSKIEJ ale też wielu innych żrudeł które zostały przetłumaczone na nowo a które posłużyły do ustalenia faktów dotej pory wštpliwych a czasami niepotwierdzonych między innymi przez niemożnoć połšczenia różnych tekstów gdyż niegyło brane pod uwage pochodzenie nazw które nie tyle były inne co wepisane w innym języku a przetłumaczone przez piszšcych co sprawiało dodatkowš trudnoć .Chodzi mi na przykład dla uzmysłowienie że słowo znane w Egipcie pisane RA to wiatło lub wiatłoć co tłumaczono jako Słońce bo porównywano do tego co znane.A słowo to przez piszšcego w innym języku zostało inaczej sklasyfikowane nie jako naprzykład słońce ale np Blask więdz lingwinista niedoć obeznany z etymologiš obu języków miał problem aby dojć do prawidłowego odczytania takich skojażeń.Ale natyle starczy podam jescze że ta ksišżka nosi tytół ZAGINIONA KSIĘGA ENKI.
Dziękuje ale jak masz jakie pytania jeszcze to chętnie odpowiem.
[%sig%]
|
|
|
A tak apropos to odsyłam do innego tematu na którym ustosunkowałem się właciwie do kwesti wiary.http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=8122&t=8122
[%sig%]
|
|
|
Ja już naisałem jak. T najlepszy sposób. Zawsze się sprawdza. Ja już oddałem jš 34 razy. Robie tak dwa razy dziennie.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |