| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PoMocy BłaGam!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Mam bardzo powazny problem :-( zakochalam sie w chlopaku na zabuj ;-( nie mysle o niczym inny- tylko o nim. placze przez niego. Znasz moze jakies sprawdzone miłosne zaklęcie?? zrobie wszystko zeby go zdobyc ;-( blagam odpiszcie mi na maila bo ja sie chyba zabije z rozpaczy =(
|
|
|
baaardzo smieszne =/ ja pytam serio a zarty sobie rob gdzie indziej =/
|
|
|
ania szkoda lez, widocznie to nie ten i niewyplakuj swoich oczu
|
|
|
Aniu niewiem czy dobrze robie piszšc tu w twojej sprwie .Ale napewno niejeste pierwsza ani ostatniš której taka sytuacja nie pozwala myleć o niczym innym.
Chodz jestem męszczyznš wiem o takich sprawach doć dużo a to z dowiadczenia które tak a nie inaczej pokierowało moim życiem i którego splot przedziwnych zbiegów okolicznoci sprawił że po latach dowiedziałem się acz nie do końca jaki był finał sprawy.To co napisze napewno niebędzie żadnym lekarstwem ani zaklęciem o które prosisz.I chodz wiem że to przeczytasz ale wštpie że zrozumiesz lub że zastosujesz się do tego chodzby w częci.Ale zaczołem więc pisze.
Kiedy jako młodzian zakochałem się w pielęgniarce która z racji kumpelstwa robiła mi zastrzyki dożylne poza orodkiem.A pechem było to że ONA była zakochana na zabój w moim najlepszym koledze i poza nim niewidziała wiata .A żeby było mieszniej pare tygodni wczeniej ON jš żucił dla innej.I w trakcie szczerej rozmowy pytała mnie jak go może odzyskać.Ja chodz zakochany ale traktowałem jš tak jak wielu chłopaków traktuje dziewczyny w tym wieku oczym one niemajš nawet zielonego pojęcia ,a mnianowicie jak księżniczke której nawet niemożna dotknšć bo anuż się obrazi!! Teraz po latach to wiem że to był błšd ale wtedy ?hmm A chłopak czasami potrafi powięcić swojš miłoć dla dobra dziewczyny no może nie każdy napewno ale ja tak zrobiłem.Powiedziałem JEJ co ma zrobić bo sš takie sposoby.I zostali małżeństwem i jak mnie zapewniała nawet po 17 latach DOBRYM.Od tego ostatniego zapewnienia mineło raptem dwa lata i przez przypadek spotkałem JĽ ,i dowiedziałem się że niesš już razem.Powiedziała mi ,a niewie do dzi że ja też byłem w niej zakochany ,że no było dobrze do czasu ale potem zaczeła co podejżewać i niestety okazało się to co nieraz słyszała ale nigdy niedopuszczała tej myli do siebie że i JĽ może to spotkać a mianowicie że Miłoć jest lepa !! A dopiero Małżeństwo Przywraca WZROK!!Czemu akurat to pisze a nie jakš porade? Bo uważam że po pierwsze czas jest najlepszym lekarzem na te schorzenia a po drugie niebšdz naiwna że na wiecie żyje tylko jeden męszczyzna!!
A po trzecie to zdradze TOBIE i innym kobietom w twojej sytuacji tajemnice której spewnociš niedowiedziały bycie się od innych męszczyzn która tylko w męskim gronie jest omawiana bo jest zbyt osobista żeby powiedzieć to kobiecie ale i zbyt banalna chodz najprawdziwsza aby w niš uwierzyła.A mianowicie - Najładniejsze kobiety zawsze dostajš Największych dópków.Czemu?!! Bo tylko oni w oczach kobiet chcšcych mieć przy sobie męszczyzne przy którym czuła by się bezpieczna-
Zachowujš się w ten sposób że WY ich tak odbieracie .A męszczyzn którzy by dlawas potrafili w ogień skoczyć niedostrzegacie nawet,bo uważacie że sš zbyt niemiali zbyt cisi poprostu nie męscy!!Co niejest prawdš a po latach to tylko zostaje żalem nad musztardš po obiedzie i wylanym mlekiem.Zapytasz poco CI takie frazesy pisze? Bo człowiek się zawsze łudzi przekazujšc jakie życiowe dowiadczenie że może chodz jedna osoba posłucha i niezechce się uczyć życia na własnej skórze,tylko przyjmie przestroge i postšpi rozważniej.A zapytasz to jak w twoim wypatku masz postšpić bo to co napiasłem niejest żadnym lekarstwem ?! Już pisze POCZEKAJ WIAT SIĘ JUTRO NIE KOŃCZY!!! I chodz to już całkiem trywialnie zabrzmi zacznij od jutra żyć tak jakby się wczoraj WIAT SKOŃCZYŁ A TY URODZIŁA SIĘ PONOWNIE.
Z poważaniem i powodzenia w życiu.
[%sig%]
|
|
|
Kto nie był zakochany? Wyluzuj. Odczekaj. Samobójstwo z miłoci jest bez sensu. Zakochała się, a wiesz chociaż jaki on jest? Czy wart jest Twojej miłoci? Jeli kto rzuci zaklęcie i zaczniesz z nim być, a on okaże się zwykłym chamem?
Cierpliwoć kruszy mury.
Pomyl
|
|
|
o jeju nie zrub kupki czasem widocznie za malo tapetki wkladas zna buske i ma cie gdzies :/
|
|
|
Chłopaki może wecie luzu troche sami! Ja chciałbym was zobaczyć jak wy będziecie stać na parapecie w takiej sytuacji.Bo z tego co piszecie wnioskuje że jeszcze jestecie według mnie siumajtki i nie wiecie coto jest życie przez duże Ż.Ale nie mylcie że was to minie a jak minie was co takiego co tu jest opisywane to wam współczuje.Bo to by wiadczyło otym oczym wyżej napisałem że włanie jestecie takimi DUPKAMI których kobiety uważajš za męskich.
[%sig%]
|
|
|
Zastanów się co znaczy ta miłoć w ogromie wielowiata. Pestka, każdy przez takie rzeczy przechodzi.
|
|
|
Hmmmm...
Chlopaki, dajcie sobie spokoj....zrozpaczona zalamana Aniu....a moze jeszcze jakiejs magii chcesz sie nauczyc, czarodziejka/czarownica chcesz byc? Lub co lepsze, moze chcesz pobawic sie w pania Twardowska i sie spotkac z "diablem" i oddac mu dusze.... Majac te szesnascie lat chcesz polknac pigulki zwane, pierwsza "zycie" a druga "wszystkie madrosci swiata". Przemysl wszystko i dorosnij Aniu, w tych sprawach niestety ci nie pomoge...:o/
|
|
|
Żucać zakolęcia sobie możesz ale jestem na 1000000% pewnien że nie zadziała.
Magia nie istnieje. Jest tylko iluzja. A do miłoci niepotrzeba zaklęć.
Make me bad:P
[%sig%]
|
|
|
wkurwiacie mnie ludzie ja pierdole cwele jestescie wogole nie znacie sie na magi ani paranormaliach !!!!!!!!
chcesz sie czegos dowiedziec pisz na gg:2100249
|
|
|
najpierw proponuje zebys sie zastanowila o co ci chodzi tak napawde..... i proponuje ci zebys jednak zostala przy jednym pseldonimie an nie ,, ania rozpaczona....'' ,,noolka'' ,,szatanka'' itd. nikt nie jest na tyle glupi zeby brac na powaznie twoje tematy bo dam sie zalozyc ze niemasz wiecej niz 16lat.
|
|
|
danuka , co ci??
-boje sie
-boje sie
następnie ruszyła za nim skopyta -nie błšdzi....;p
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |