Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PoMocy BłaGam!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37

Mam bardzo powazny problem :-( zakochalam sie w chlopaku na zabuj ;-( nie mysle o niczym inny- tylko o nim. placze przez niego. Znasz moze jakies sprawdzone miłosne zaklęcie?? zrobie wszystko zeby go zdobyc ;-( blagam odpiszcie mi na maila bo ja sie chyba zabije z rozpaczy =(

Mozecie tez pisac tutaj =( buuu

powiedz z emu zrobisz magicznego loda pod wplywem haarpu

baaardzo smieszne =/ ja pytam serio a zarty sobie rob gdzie indziej =/

ania szkoda lez, widocznie to nie ten i niewyplakuj swoich oczu

Aniu niewiem czy dobrze robie piszšc tu w twojej sprwie .Ale napewno niejesteœ pierwsza ani ostatniš której taka sytuacja nie pozwala myœleć o niczym innym. Chodz jestem męszczyznš wiem o takich sprawach doœć dużo a to z doœwiadczenia które tak a nie inaczej pokierowało moim życiem i którego splot przedziwnych zbiegów okolicznoœci sprawił że po latach dowiedziałem się acz nie do końca jaki był finał sprawy.To co napisze napewno niebędzie żadnym lekarstwem ani zaklęciem o które prosisz.I chodz wiem że to przeczytasz ale wštpie że zrozumiesz lub że zastosujesz się do tego chodzby w częœci.Ale zaczołem więc pisze. Kiedyœ jako młodzian zakochałem się w pielęgniarce która z racji kumpelstwa robiła mi zastrzyki dożylne poza oœrodkiem.A pechem było to że ONA była zakochana na zabój w moim najlepszym koledze i poza nim niewidziała œwiata .A żeby było œmieszniej pare tygodni wczeœniej ON jš żucił dla innej.I w trakcie szczerej rozmowy pytała mnie jak go może odzyskać.Ja chodz zakochany ale traktowałem jš tak jak wielu chłopaków traktuje dziewczyny w tym wieku oczym one niemajš nawet zielonego pojęcia ,a mnianowicie jak księżniczke której nawet niemożna dotknšć bo anuż się obrazi!! Teraz po latach to wiem że to był błšd ale wtedy ?hmm A chłopak czasami potrafi poœwięcić swojš miłoœć dla dobra dziewczyny no może nie każdy napewno ale ja tak zrobiłem.Powiedziałem JEJ co ma zrobić bo sš takie sposoby.I zostali małżeństwem i jak mnie zapewniała nawet po 17 latach DOBRYM.Od tego ostatniego zapewnienia mineło raptem dwa lata i przez przypadek spotkałem JĽ ,i dowiedziałem się że niesš już razem.Powiedziała mi ,a niewie do dziœ że ja też byłem w niej zakochany ,że no było dobrze do czasu ale potem zaczeła coœ podejżewać i niestety okazało się to co nieraz słyszała ale nigdy niedopuszczała tej myœli do siebie że i JĽ może to spotkać a mianowicie że Miłoœć jest Œlepa !! A dopiero Małżeństwo Przywraca WZROK!!Czemu akurat to pisze a nie jakšœ porade? Bo uważam że po pierwsze czas jest najlepszym lekarzem na te schorzenia a po drugie niebšdz naiwna że na œwiecie żyje tylko jeden męszczyzna!! A po trzecie to zdradze TOBIE i innym kobietom w twojej sytuacji tajemnice której spewnoœciš niedowiedziały byœcie się od innych męszczyzn która tylko w męskim gronie jest omawiana bo jest zbyt osobista żeby powiedzieć to kobiecie ale i zbyt banalna chodz najprawdziwsza aby w niš uwierzyła.A mianowicie - Najładniejsze kobiety zawsze dostajš Największych dópków.Czemu?!! Bo tylko oni w oczach kobiet chcšcych mieć przy sobie męszczyzne przy którym czuła by się bezpieczna- Zachowujš się w ten sposób że WY ich tak odbieracie .A męszczyzn którzy by dlawas potrafili w ogień skoczyć niedostrzegacie nawet,bo uważacie że sš zbyt nieœmiali zbyt cisi poprostu nie męscy!!Co niejest prawdš a po latach to tylko zostaje żalem nad musztardš po obiedzie i wylanym mlekiem.Zapytasz poco CI takie frazesy pisze? Bo człowiek się zawsze łudzi przekazujšc jakieœ życiowe doœwiadczenie że może chodz jedna osoba posłucha i niezechce się uczyć życia na własnej skórze,tylko przyjmie przestroge i postšpi rozważniej.A zapytasz to jak w twoim wypatku masz postšpić bo to co napiasłem niejest żadnym lekarstwem ?! Już pisze POCZEKAJ ŒWIAT SIĘ JUTRO NIE KOŃCZY!!! I chodz to już całkiem trywialnie zabrzmi zacznij od jutra żyć tak jakby się wczoraj ŒWIAT SKOŃCZYŁ A TY URODZIŁAŒ SIĘ PONOWNIE. Z poważaniem i powodzenia w życiu. [%sig%]

Kto nie był zakochany? Wyluzuj. Odczekaj. Samobójstwo z miłoœci jest bez sensu. Zakochałaœ się, a wiesz chociaż jaki on jest? Czy wart jest Twojej miłoœci? Jeœli ktoœ rzuci zaklęcie i zaczniesz z nim być, a on okaże się zwykłym chamem? Cierpliwoœć kruszy mury. Pomyœl

o jeju nie zrub kupki czasem widocznie za malo tapetki wkladas zna buske i ma cie gdzies :/

Chłopaki może weœcie luzu troche sami! Ja chciałbym was zobaczyć jak wy będziecie stać na parapecie w takiej sytuacji.Bo z tego co piszecie wnioskuje że jeszcze jesteœcie według mnie siuœmajtki i nie wiecie coto jest życie przez duże Ż.Ale nie myœlcie że was to minie a jak minie was coœ takiego co tu jest opisywane to wam współczuje.Bo to by œwiadczyło otym oczym wyżej napisałem że właœnie jesteœcie takimi DUPKAMI których kobiety uważajš za męskich. [%sig%]

Œwięta racja Edward

Zastanów się co znaczy ta miłoœć w ogromie wieloœwiata. Pestka, każdy przez takie rzeczy przechodzi.

=]

Hmmmm... Chlopaki, dajcie sobie spokoj....zrozpaczona zalamana Aniu....a moze jeszcze jakiejs magii chcesz sie nauczyc, czarodziejka/czarownica chcesz byc? Lub co lepsze, moze chcesz pobawic sie w pania Twardowska i sie spotkac z "diablem" i oddac mu dusze.... Majac te szesnascie lat chcesz polknac pigulki zwane, pierwsza "zycie" a druga "wszystkie madrosci swiata". Przemysl wszystko i dorosnij Aniu, w tych sprawach niestety ci nie pomoge...:o/

Żucać zakolęcia sobie możesz ale jestem na 1000000% pewnien że nie zadziała. Magia nie istnieje. Jest tylko iluzja. A do miłoœci niepotrzeba zaklęć. Make me bad:P [%sig%]

wkurwiacie mnie ludzie ja pierdole cwele jestescie wogole nie znacie sie na magi ani paranormaliach !!!!!!!! chcesz sie czegos dowiedziec pisz na gg:2100249

najpierw proponuje zebys sie zastanowila o co ci chodzi tak napawde..... i proponuje ci zebys jednak zostala przy jednym pseldonimie an nie ,, ania rozpaczona....'' ,,noolka'' ,,szatanka'' itd. nikt nie jest na tyle glupi zeby brac na powaznie twoje tematy bo dam sie zalozyc ze niemasz wiecej niz 16lat.

a ile masz lat?

Artek-Braaavoooooooooo [%sig%]

danuœka , co ci?? -boje sie -boje sie następnie ruszyła za nim skopyta -nie błšdzi....;p

=]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.