| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Platni prowokatorzy na forach | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
|
Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działajš spece od rozmów kontrolowanych. Jeli wštek schodzi na manowce, wkraczajš prowokatorzy i podkręcajš rozmowę
To specjalici od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniajš rolę prowodyrów sieciowych internauci. Znajš ich dobrze, bo pojawiajš się w stałych miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentujš wypowiedzi innych, dogryzajš, dolewajš oliwy do ognia, kiedy ten ganie. - Oni piszš specjalnie takie bzdury, żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze sš gotowi ludziom za co dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wštku na forum.
Wielu użytkowników sieci nie wie o istnieniu grupy prowokatorów portalowych i dajš się nabrać.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html#dalej
|
|
|
LOL ale sie usmialem. Nie jestem zadnym specem od rozmow kontrolowanych ale nie ukrywam ze sam lubie czasem skrobnac prowokacje (zwlaszcza na onecie :))) ) tam jest czasem tak smiesznie ze hoho.
|
|
|
Goska to ty, przyznaj się. Założyła ten temat aby rozkręcić forum. Ile Ci dali?
|
|
|
Płacisz KUrwqqqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Czy NHie ???????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja należę do grupy zwanej prowokatorami.
NA zlecenie różnych firm i osób prywatnych robimy rzeczy, które w mniemaniu innych uchodzš za niezbyt smaczne. Działamy już od 6 lat, jest nas 4 dziewczyny i 2 facetów. W szczególnoci mamy za zadanie zrobienie jakiego happeningu, ale jestemy zdolni do niemalże wszystkiego (w granicach rozsšdku).
Ceny za usługę nie sš niskie, ale jeli o naszym "wyczynie" napiszš w prasie, czy powiedzš w tv, to oznacza, że zleceniodawca dzięki nam odniól sukces.
Pozdrawiam
|
|
|
Tak,zgadzam się!!! A prowokatorzy to przecież broń HAARP!!! :/
|
|
|
Ciekawe spostrzezenie. Byc moze istnieja takie osoby. Jednak czy nie mozna w zgodzie przedyskutowac tematu, bez nagatywnej intencji do drugiej osoby, w spokoju i ciszy myslowej wypowiedziec sie? Tak tez jestem na tym forum dluzszy czas i nie dostrzeglem prowokatorow, tyle co mlodziedz oraz doroslych buntownikow swiata, ktora chce sie pokazac przez wulagaryzmy lub negatywne opinie, krytycyzm. Dlaczego nie otworzymy swoich horyzontow myslowych? Gdzie spojrzenie calosciowe na swiat?
Byl to swojego czasu czlowiek, ktory potrafil przedstawic swoje zdanie, doswiadczenie, mysli, poglady, idee, koncepcje itp. Mam nadzieje, ze jeszcze tu wypowie sie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |