Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Seks przed ślubem za i przeciw
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Seks przed œlubem za i przeciw. Czy ktoœ jeszcze z tym czeka? No może czeka na tę jedynš osobę ale i tak to robiš przed w 99%

ja nie czekałem:-) i nie zaluje

do buœki :)))) only

Ludzie zlitujce sie!!!! Co to za temat na takie forum?????

WSZYSKO CO Z MILOSCI I PRAWDY JEST TWORZONE, CZYNIONE, MOWIONE, MYSLANE, PISANE I ZAPIECZETOWANE, NA MOCY WIARY I NADZIEI JEST DOBREM I SWIATLEM!

Moim zdaniem, nie nalezy czekac !!! Przeciez w noc poslubna moze sie okazac, ze zupelnie w lozku do siebie nie pasuja !!!!

A Ty, Goska, swoj pierwszy raz tez mialas z HAARPEM? :>

a co:-) haarp itp

A chodzi o seks z osobniczkš płci pięknej z obcej cywilizacji, czy o ziemiankę ??

Kawał Spotykaja sie 2 koleżanki. Jedna się puta drugiej. W jakiej pozycji robisz to najchętniej Po bożemu A ja na rodeo A jak to jest na rodeo Ano. Wchodzę na faceta dosiadam go i za pół minuty mówię mu że mam HIV I co i co I staram się na nim utrzymać

a my z kolezankš na to hehehe http://i.joemonster.org/i/g/kibel_5.jpg

tylko przed œlubem !!! potem itak nie ma czasu na pierdoły :ppppp

lol co to za temat... to nie forum bravo.pl albo 13 czy innego glupiego czasopisma

A Po co czekac:)

Mozna przed, mozna i po, ale : Najlepszy sex jest w czasie slubu ! No i jeszcze jezeli to wlasnie my udzielamy komus tego slubu... pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

taaa Człowiek się "Stuka" na Ziemi - mięso o mięso nawala i to jest Jeaaa Super! Fakt przed œlubem czy po , lepiej przed , bo jak po œlubie i się okaże że parterka nie jest Happy bo mšż "wkładajšc" pomach pupš parę razy i się splumka hehe albo inny bajer , nie pasuje jej Penis bo wczeœniej jeżdziła na Większych ! Rózne Cuda u Cudeńka oraz rozczarownia mogš zdarzać się w First Night po œlubie .. a Facet po œlubie odkrywa że żona Udaje Orgasm bšdż że nie podziała bo już tyle miała w Sobie Panów Ogórków że szkoda pracy hehehe . Jestem "Za" przed œlubem ! Choć obstawiam Sex z uczuciami , bo bez to mechaniczna sprawa cofajšca Umysł i Duszę do czasów naszych "Zjeban.. ych przodków" hehe Total Anmials bez Emotion . Polecam Sex Astralny . Trwa Dłużej i przynajmiej nie trzeba się zabezpieczać . objawia się tym że kobieta ( jej dusza ) Pochłania partnera Totalnie niczym rozrastajšcy się Wszechœwiat ! A Facet ( Dusza ) ma takš "czapkę - wizje" że jego Mr. Ogór Roœnie jak placek na drożdżach i Wypełnia Całš Esencje Duszy kobiety ! Myœlicie że robie was tu w jajo ?! Oj nie mówię z Rękš na Sercu i dodam , że miałem Coœ takiego mianowicie i nie da się przełożyć na Orgasm Ziemski . Tu na Ziemi trwa do minuty , no 1,5 góra . Tam .. Czas się Zatrzymuje i odnosi Dusza wrażenie że Trwa Wiecznoœć , co Chwila Dajšc Miliony , Triliony ekstaz jedna za drugš . Gdy to doœwiadczyłem to .. zaczšłem szukać czy czasem to ja sobie filmu nie nakręciłem z OBE , i .. wpadłem w niezły Szok ! Odnalazłem opis dokłšdny "Sex Astralny" Autora nie pamiętam dokładnie , wiem że opisywał go znany Men ze strony Astral Dynamics very long Time Ago . Pozdro Sex - ualni Perwersji i Letcy Duchem nabijacze Emocji hehe Alohhhha Piiiiiiiiiiiiiii.. koniec odobioru

Szukam facetów, nie jestem nachalny, za darmo.... rozważcie to :)

Nie Ta planeta Stary , cofnij się w regresji do poprzedniego życia i odkryjesz że byłeœ kobietš której życie Tam wieki temu tak cię nakręcało , że wcielajšc się w To ( kolejne z kolejnych) .. zawinšłeœ częœć Œwiadomoœci ładujšc w podœwiadomoœci Obecnej Egzystencji ! I Dlatego lubisz owłosione Dupy i Ptaki Mięsożerne . Ja Pi .... rdole co za œwiat !!! http://members.lycos.co.uk/sygnaturkaupload/merymak.gif Wszyscy do huja prawie jesteœcie Tacy Mili i Tacy weseli , a gdy was poznać w Realu , to sztywni i zaborczy nie potrafišcy wysłuchać i wczuć się w drugiego człowieka . Rozmowy o Miłoœci .. prosto powiedzieć "Kocham Cię " a dalej ? Co łóżko ? żałosna Ta Miłoœć . Kobiety też pierdzielš jakie to one nie sš Œwięte i Cholernie rozwinięte Duchowo .. po roku , dwóch , puszczajš się z byle kim , by tylko nowego penisa w cipie poczuć ! Jak boli Te co tak robiš , wypierajšc się prawdy o sobie .. To Dobrze , Bo mnie to Pierdoli jeszcze bardziej . OBUDZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!! To prawda godziny spędzony przy monitorze , a życie spierd ..... ala bokiem . Rodzš się Nowe Ogniska chorób psychicznych .. Wirus Informatyczny przenosi się na psyhikę ludzi spędzajacych tu czas . Internet jest dobry , po 50 - stce , jak to powiedziała Gosia , i ma Rację ! może pieprdzieliła o Harrpie , bo co ma robić ! swoje przeżyła teraz może się obijać . Druga połowa szuka tu iluzorycznego podparcia , majšc Nadzieję że spotka Rycerzy z Bajki ! Miłe rozmowy .. ciekawe degustacje słowne .. kierunek ?! gdzie idzie ? no jak gdzie !!! do łóżka . Drugi typ to ludzie co im mało Egoizmu w Bani , i stwarzajš sztuczny obraz swej Chwały i Karierowiczostwa . Połowa ma dobrze , bo ma oparcie materialne !!! żle mówię ? ! a może was kłamie ? ! Może nam się wydawać że wiemy o drugiej osobie Ho Ho .. to pisanie , nie rozmowa ! pisanie to dialog podœwiadomoœci który nie potrafi w rzeczywistoœci znależć odpowiedniego połšczenia poprzez œwiadomy kontakt - kontaktowoœć . Oczywiœcie sš tu nieliczne osoby które tj. mówiš takie sš ! ale to góra 1 na 50 osób . Te forum mogłoby znależć Sponosorów . miałbym kase i życie to zorganizowałbym Spotkanie majšce na Celu Rozpoczęcia Działania w Rzeczywistoœci , podzielł na grupy - jedna zajmujaca się Badaniem Ufo , druga .. Badaniem wpływu Niewidzialnej Sfery na materie , trzecia .. udzielajšca Wsparcia ludziom którzy potrzbujš Prawdziwej Miłoœci , Przyjazni i Opieki oraz pomocy w sensie podniesienia się Ludzi i uwierzenia w swe siły .. równo byłoby parenaœcie oddziałów dzielšcych się na grupy . Grupa współpracowałaby w cišgu całego roku , podsumowujac Działania na Spotkaniu które odbywaloby się raz w miesišcu bšdz też dwa razy na miesiac . Mamy mało czasu , czy ktoœ w to wierzy , czy nie ! ale nie myœlmy o tym , skupmy się wreœcie ludzie Mšdrzy , Wykształceni , i pełni Energii na tym by Połšczyć Siły i Uczynić Coœ Dla Œwiata , choćby w małym kawałku , to juz by było Coœ ! Bo możemy przegadać kupę lat i Zonk ! na końcu uœwiadomimy sobie że to było Bezcelowe . Opróznienie siebie i tyle ! Co tu będę wam pieprzył . Może coœ pisne , moze nie . Zabierałem się do odejœcia kupę czasu , odchodziłem - wracałem . Teraz ! TERAZ ! ja te forum pier.. dole żadnego postępu , żadnej Myœli , Działania Zapalajšcego . Mówić To nie Wszystko , Pisać Też .. Tu Trzeba Zaczšć Działać Razem ! Jeœli chcemy Coœ Osišgnšć ! Sory autorze tej strony , wiem ze to nie pod temat . Już Znikam Miłych konwersacji .. przez wiele wiele wiele lat aż Imperium legnie w gruzach a umysły sięwypalš Paps ...... bez imienia !

http://forum.underpl.org/image.php?u=1235&dateline=1117835614

jezdem w conzy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.