Nie Ta planeta Stary , cofnij się w regresji do poprzedniego życia i odkryjesz że byłe kobietš której życie Tam wieki temu tak cię nakręcało , że wcielajšc się w To ( kolejne z kolejnych) .. zawinšłe częć wiadomoci ładujšc w podwiadomoci Obecnej Egzystencji ! I Dlatego lubisz owłosione Dupy i Ptaki Mięsożerne . Ja Pi .... rdole co za wiat !!!

Wszyscy do huja prawie jestecie Tacy Mili i Tacy weseli , a gdy was poznać w Realu , to sztywni i zaborczy nie potrafišcy wysłuchać i wczuć się w drugiego człowieka . Rozmowy o Miłoci .. prosto powiedzieć "Kocham Cię " a dalej ? Co łóżko ? żałosna Ta Miłoć . Kobiety też pierdzielš jakie to one nie sš więte i Cholernie rozwinięte Duchowo .. po roku , dwóch , puszczajš się z byle kim , by tylko nowego penisa w cipie poczuć ! Jak boli Te co tak robiš , wypierajšc się prawdy o sobie .. To Dobrze , Bo mnie to Pierdoli jeszcze bardziej .
OBUDZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!! To prawda godziny spędzony przy monitorze , a życie spierd ..... ala bokiem . Rodzš się Nowe Ogniska chorób psychicznych .. Wirus Informatyczny przenosi się na psyhikę ludzi spędzajacych tu czas . Internet jest dobry , po 50 - stce , jak to powiedziała Gosia , i ma Rację ! może pieprdzieliła o Harrpie , bo co ma robić ! swoje przeżyła teraz może się obijać . Druga połowa szuka tu iluzorycznego podparcia , majšc Nadzieję że spotka Rycerzy z Bajki ! Miłe rozmowy .. ciekawe degustacje słowne .. kierunek ?! gdzie idzie ? no jak gdzie !!! do łóżka . Drugi typ to ludzie co im mało Egoizmu w Bani , i stwarzajš sztuczny obraz swej Chwały i Karierowiczostwa . Połowa ma dobrze , bo ma oparcie materialne !!! żle mówię ? ! a może was kłamie ? ! Może nam się wydawać że wiemy o drugiej osobie Ho Ho .. to pisanie , nie rozmowa ! pisanie to dialog podwiadomoci który nie potrafi w rzeczywistoci znależć odpowiedniego połšczenia poprzez wiadomy kontakt - kontaktowoć . Oczywicie sš tu nieliczne osoby które tj. mówiš takie sš ! ale to góra 1 na 50 osób . Te forum mogłoby znależć Sponosorów . miałbym kase i życie to zorganizowałbym Spotkanie majšce na Celu Rozpoczęcia Działania w Rzeczywistoci , podzielł na grupy - jedna zajmujaca się Badaniem Ufo , druga .. Badaniem wpływu Niewidzialnej Sfery na materie , trzecia .. udzielajšca Wsparcia ludziom którzy potrzbujš Prawdziwej Miłoci , Przyjazni i Opieki oraz pomocy w sensie podniesienia się Ludzi i uwierzenia w swe siły .. równo byłoby parenacie oddziałów dzielšcych się na grupy . Grupa współpracowałaby w cišgu całego roku , podsumowujac Działania na Spotkaniu które odbywaloby się raz w miesišcu bšdz też dwa razy na miesiac . Mamy mało czasu , czy kto w to wierzy , czy nie ! ale nie mylmy o tym , skupmy się wrecie ludzie Mšdrzy , Wykształceni , i pełni Energii na tym by Połšczyć Siły i Uczynić Co Dla wiata , choćby w małym kawałku , to juz by było Co ! Bo możemy przegadać kupę lat i Zonk ! na końcu uwiadomimy sobie że to było Bezcelowe . Opróznienie siebie i tyle ! Co tu będę wam pieprzył . Może co pisne , moze nie . Zabierałem się do odejcia kupę czasu , odchodziłem - wracałem . Teraz ! TERAZ ! ja te forum pier.. dole żadnego postępu , żadnej Myli , Działania Zapalajšcego .
Mówić To nie Wszystko , Pisać Też .. Tu Trzeba Zaczšć Działać Razem ! Jeli chcemy Co Osišgnšć !
Sory autorze tej strony , wiem ze to nie pod temat . Już Znikam
Miłych konwersacji .. przez wiele wiele wiele lat aż Imperium legnie w gruzach a umysły sięwypalš Paps ......
bez imienia !