| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwny sen | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Zdarzyło mi się to kilkanacie razy w życiu.
pię no może nie całkiem bo słyszę innych domowników i chyba widzę pokój. Próbuję wstać z łóżka i nie mogę. Myle sobie a co tam leżę dalej ale co mnie pcha do wstania z łóżka. Nie mogę się ruszyć a jak się ruszę to minimalnie w końcu szarpnę sobš ostro i budzę się.
Dodam że nie ćpam i nigdy nie ćpałem
|
|
|
Zwykły paraliż senny. Niestety nie jeste wybrany przez obcych na ambasadora ludzkoci, nie jeste też kontrolowany przez HAARPA.
|
|
|
Tez to mam i bardzo tego nie lubie, najczesciej zdaza mi sie to jak zbyt dlugo spie ale nie koniecznie czasem tez w srodku nocy.
|
|
|
Ludzie paraliż senny to najlepsza droga do uzyskanie OBE, czyli wyjcia z ciała, nawet nie wiecie co marnujecie :D
|
|
|
włanie Simonusie ,chciałem TO powiedzieć ,ale uznałem że TO zostanie odebrane jak mamrotanie .
Skoro TY to powiedziałe to teraz mi łyso trochę ,ale Fajnie że TO powiedziałe i chwała Ci za TO.
włanie temu komu się tak [zrobi] ten paraliż-to niech się postara -powoli okręcić dookoła swej osi,może w tym sposobem wstanie ze swego ciała [sšdzę że Ci ,którzy mieli ten paraliż senny to mieli też bezdech]-w każdym razie jestem tego samego zdania co Simonus.
Sš różne drogi do swego pierwszego OOBE.
pozdrówka.
Simonusie -faktycznie ,-nie można było pomyleć inaczej.
|
|
|
To OOBE, to tez jest jakies maniactwo macace ludziom w glowach !!!!
|
|
|
Goka nawet nie wiesz jakie maniactwo :D, ja mam większego bzika na tym punkcie niż Ty na punkcie haarpa i globalnej kontroli umysłów :D
|
|
|
mylę że wszyscy powinnimy się nauczyć tolerancji dla swoich pasji, zamiast mówić że to jest be albo tamto :-P
[%sig%]
|
|
|
Jedyna prawda to HAARP.
OOBE tylko odwraca uwagę od HAARPa.
Prawda Goka?
Co Ci daje mšż?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Hmmmm....na razie z tego co ja bym potrzebowała - nic mi nie daje :( Jestem jednak cierpliwa, bardzo cierpliwa i sobie poczekam :)
|
|
|
hmm-Doro,
też jestem cierpliwy,
Kto wie?-co jutro los postawi na Twej drodze?.
doczekaj się i miej.
pozdrówka
|
|
|
Tez tak mialem ale w moim snie towazyszyło mi uczucie obezwładnienia choc kurczowo sie trzymałem łózka(lezalem na brzuchu) tak ze mialem wrarzenie ze moje nogi sie unosza ale nic ich nie trzyma i zaczelo to mnie ciagnac do tylu... a ja kurczowo trzymalem sie łozka i niemoglem nic mowic, maxymalnie co jakis czas jakies jęki... za wysłuchanie z góry dzieki... nie robie sobie jaj. zreszta wali mnie to czy ktos mi uwierzy, ale utwierdzam sie w tym ze wiat jest unglaublich///. :D ja Ćpam ale tylko ziolko czasem mozliwe ze bylem wtedy na haju, ale nie pamietam
|
|
|
Wedlug mnie :PP to byl pol sen z bezwladnoscia ciala czyli ze prawie spalas ale jednak w pewnej czesci umysl pracowal chociarz nie wysylal twoich rzadan ruchu do ukladu nerwowego :P
[%sig%]
|
|
|
buhahahaha lol goka sama jeste oobe. Po pierwsze oobe niema, można to wytłumaczyć na milion różnych sposobów. a to co nam tu przedstawia Olek to się nazywa niepełne wyjcie ze snu. Każdy człowiek ma to MINIMUM raz w życiu. Niekturym zdaża się to nagminnie. Mózg wyszedł ze snu ale ciało jest upione - to przez zaburzenia niekótych częci mózgu. Może to trwać nawet to 20 minut. a główne odczucia w momencie niepełnego wyjcia ze snu to:
uczucie bezwładnoci, uczucie klaustrofobii i chęć wymiotowania, można odczuwać czyjš obecnoć w pokoju (złudzenie) i wiele innych...
Uczcie się a nie pieprzcie o jakich oobe itp.
|
|
|
Tak, ale HAARP jest w stanie ten mozg sztucznie zaklocac !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |