Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwny sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

Zdarzyło mi się to kilkanaœcie razy w życiu. Œpię no może nie całkiem bo słyszę innych domowników i chyba widzę pokój. Próbuję wstać z łóżka i nie mogę. Myœle sobie a co tam leżę dalej ale coœ mnie pcha do wstania z łóżka. Nie mogę się ruszyć a jak się ruszę to minimalnie w końcu szarpnę sobš ostro i budzę się. Dodam że nie ćpam i nigdy nie ćpałem

Tez mi sen...

zacznij ćpać :))) to wstaniesz ...i pójdziesz :)))))))))))

Zwykły paraliż senny. Niestety nie jesteœ wybrany przez obcych na ambasadora ludzkoœci, nie jesteœ też kontrolowany przez HAARPA.

Tez to mam i bardzo tego nie lubie, najczesciej zdaza mi sie to jak zbyt dlugo spie ale nie koniecznie czasem tez w srodku nocy.

zgadzam się z MK-paraliż senny...

Miewam czasem to pasqudztvo i zadowolony nie jestem...

Ludzie paraliż senny to najlepsza droga do uzyskanie OBE, czyli wyjœcia z ciała, nawet nie wiecie co marnujecie :D

właœnie Simonusie ,chciałem TO powiedzieć ,ale uznałem że TO zostanie odebrane jak mamrotanie . Skoro TY to powiedziałeœ to teraz mi łyso trochę ,ale Fajnie że TO powiedziałeœ i chwała Ci za TO. właœnie temu komu się tak [zrobi] ten paraliż-to niech się postara -powoli okręcić dookoła swej osi,może w tym sposobem wstanie ze swego ciała [sšdzę że Ci ,którzy mieli ten paraliż senny to mieli też bezdech]-w każdym razie jestem tego samego zdania co Simonus. Sš różne drogi do swego pierwszego OOBE. pozdrówka. Simonusie -faktycznie ,-nie można było pomyœleć inaczej.

To OOBE, to tez jest jakies maniactwo macace ludziom w glowach !!!!

oj goska goska [%sig%]

Goœka nawet nie wiesz jakie maniactwo :D, ja mam większego bzika na tym punkcie niż Ty na punkcie haarpa i globalnej kontroli umysłów :D

myœlę że wszyscy powinniœmy się nauczyć tolerancji dla swoich pasji, zamiast mówić że to jest be albo tamto :-P [%sig%]

Jedyna prawda to HAARP. OOBE tylko odwraca uwagę od HAARPa. Prawda Goœka? Co Ci daje mšż?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Hmmmm....na razie z tego co ja bym potrzebowała - nic mi nie daje :( Jestem jednak cierpliwa, bardzo cierpliwa i sobie poczekam :)

hmm-Doro, też jestem cierpliwy, Kto wie?-co jutro los postawi na Twej drodze?. doczekaj się i miej. pozdrówka

Tez tak mialem ale w moim snie towazyszyło mi uczucie obezwładnienia choc kurczowo sie trzymałem łózka(lezalem na brzuchu) tak ze mialem wrarzenie ze moje nogi sie unosza ale nic ich nie trzyma i zaczelo to mnie ciagnac do tylu... a ja kurczowo trzymalem sie łozka i niemoglem nic mowic, maxymalnie co jakis czas jakies jęki... za wysłuchanie z góry dzieki... nie robie sobie jaj. zreszta wali mnie to czy ktos mi uwierzy, ale utwierdzam sie w tym ze œwiat jest unglaublich///. :D ja Ćpam ale tylko ziolko czasem mozliwe ze bylem wtedy na haju, ale nie pamietam

Wedlug mnie :PP to byl pol sen z bezwladnoscia ciala czyli ze prawie spalas ale jednak w pewnej czesci umysl pracowal chociarz nie wysylal twoich rzadan ruchu do ukladu nerwowego :P [%sig%]

buhahahaha lol goœka sama jesteœ oobe. Po pierwsze oobe niema, można to wytłumaczyć na milion różnych sposobów. a to co nam tu przedstawia Olek to się nazywa niepełne wyjœcie ze snu. Każdy człowiek ma to MINIMUM raz w życiu. Niekturym zdaża się to nagminnie. Mózg wyszedł ze snu ale ciało jest uœpione - to przez zaburzenia niekótych częœci mózgu. Może to trwać nawet to 20 minut. a główne odczucia w momencie niepełnego wyjœcia ze snu to: uczucie bezwładnoœci, uczucie klaustrofobii i chęć wymiotowania, można odczuwać czyjšœ obecnoœć w pokoju (złudzenie) i wiele innych... Uczcie się a nie pieprzcie o jakichœ oobe itp.

Tak, ale HAARP jest w stanie ten mozg sztucznie zaklocac !!!!!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.