| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2012 rok , kometa i obcy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
dokladnie 21 maja b.r. wybrałem sie z kumplami do tesco aby poczytac za darmo gazety. :) ale do rzeczy . w fakcie pisali cos o koncu swiata ktory mialby nastaqpic w 2012 , informacje sa potwierdzane przez wrozke ktora niby utrzymuje kontakt telepatyczny z jakimis obcymi z gwiazdozbioru oriona . w artykule zamieszczono takze info ,ze w Ziemie mialaby uderzyc kometa X nad zniszczeniem ktorej juz teraz juz mecza sie amerykanie , ziemie museliby zajac obcy ktorzy podobno zamieszkiwali nasza planente jeszcze przed cyweilizacja atlantydy , , jescze jedna wzmianka: w grobowcu cheopsa mialaby byc zawarta informacja jak owš komete powstrzymac.
jako tako tresc jest z gazety codziennej fakt ale swoja droga to własnie w 2012 mialby nastapic koniec swiata , jak to powiadali starozytni majowie
pozdrawiam wszystykich postowiczów :D
|
|
|
a ty jestes glupi jak stolowa nowa Autor: Wujek_cosiek jak nie masz nic ciekawego do dodania na ten temat to stul morde i sie kurwa frajerze nie wypowiadaj, bo takie odzywki to tu kazdy pierdoli!!!! stul pysk szmato na przyszlosc ci to mowie!!!
|
|
|
Sam stul morde psie i idz warowac pod stol bo ci kablem po dupie przejade.
|
|
|
Co ciekawe różne ródła mówiš o różnych wydarzeniach, ale co do jednego sš zgode - że będzie to rok 2012. Zanim jeszcze zaczšłem czytać o tym roku, miałem kilka lat temu dwa ciekawe sny, które powtórzyły się kilka razy. Tu muszę wyjanić, że miewam sny prorocze, a jeli to samo ni mi się kilka razy, to póniej spełnia się w najdrobniejszych szczegółach. W jednym z tych snów dziwiłem się dlaczego nie wstaje słońce, a po ciemnym niebie latały wiecšce obiekty. W drugim chwiał się blok, w którym mieszkam, a ja zbiegałem po schodach. Reasumujšc, moim zdaniem będzie się działo w tym 2012 i to wszystko na raz: katastrofy, UFO, itp.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja tez mialem sen, ktory sie powtarzal - zaniepokojony budze sie zawsze po nim. Jestem w oknie swojego mieszkania, caly czas tym samym. Widze ze jest wieczor albo po prostu jest ciemno za dnia. Przesiaka mnie uczucie ze cos sie zaczelo, ze cos sie dzieje, ale nikt do konca nie wie co. Na niebie widac (z zachodu) jakies dziwne chmury, niby to turnada, niby to jakies inne zjawiska zwiazane z silnymi wiatrami. Widze jak przelatuja helikoptery jakiejs nowszej technologii - bardzo male, szybkie i zwinne. Patroluja czy wyszukuja czegos. Przelatuja czesto. Na niebie mozna dojrzec male punkty swiatelek, ktore poruszaja sie w lagodny i bezproblemowy sposob. Z poczatku myslalem ze to gwiazy sie mienia, ale gdy wpatrywalem sie dluzej we snie, zauwazylem ze te obiekty sie poruszaja, znikaja i pojawiaja w innych miejsach. Nie wiem czy przypadkiem helikoptery nie poszukaja tych obiektow - nie wiem. W snie natomiast wiem, ze te punkty to nie my, tylko ktos z zewnatrz naszego ziemskiego swiata. Nie wiem skad to wiem, po prostu takie uczucie, swiadomosc przychodzi mi we snie. Na dworze jest wielka cisza, nie widze wielu ludzi, jak juz kogos widze, to biegnie gdzies, ucieka czy cos w tym rodzaju. Cisze wypelnia tylko odglos szelestu przelatujacego helikoptera. Tak sie budze widzac to! Sen powtarzal sie juz ze 3-4 razy, jest bardzo rzeczywisty, w tym samym miejscu, te same sytuacje, przesiaka mnie lekiem.
|
|
|
Ja czytalem z kolei niedawno, ze koniec swiata w 2012 roku to zwyczajna bujad. NIc nie wskazuje (jak narazie) by mialo do tego dojsc. Osobiscie rownez w to nie wierze. Co do dziennika "Fakt" to jest on dla mnie najwiekrzym szmatlawcem na ryku. Razem z "SE". Ale wracajac do tematu, to wydaje mi, że ziemia jako planeta nigdy nie ulegnie zagladzie. Poki co jeszcze jeszcze ma miliardy lat zycia przed soba. Gorzej sie to ma z cywilizacja ludzi. Prawda jest taka, ze sami siebie niszczymy. I jak tak dalej pojdzie to sami doprowadzimy do zaglady gatunku ludzkiego.
|
|
|
nikt nie mowi o koncu swiata tylko o ewentualnej opcji zaglady ludzkosci :D
|
|
|
Haghi napisal "Prawda jest taka, ze sami siebie niszczymy" dokladnie osobiscie wydaje mi sie ze ludzki gatunek wyginie przez samyc siebie itp. Kieds glosno byl ow necie na temat czarnych dziur a ostatnio czytalem arta na o2 i to jest najbardziej prawdopodobne ze swiat i zarazem ludzka rasa zgienie przez siebie. to nie kosmici ani majowie wymisli bomy jadrowe itp
|
|
|
Wlasnie. LudZkosc powinna najpierw popatrzec na siebie. To co robi i jak robi. A dopiero pozniej zajmowac sie przepowiedniami itp. Nie mowie, ze nalezy owe przepowiednie lekcewazyc, ale proponowalbym by ludzie zastanowili sie nad soba. Wtedy mozna by "zaniechac zaglady". Po prostu nie umiemy sie odwdzieczyc matce Ziemii. Ekspolatujemy ja w nadmiarze. Powstanie za jakis czas planeta jałowa z naszej kulki i co wtedy? Odce cywilizacje zaczna skladowac u nas swoje odpadki:-)
|
|
|
Poziom dialogu (uzywanych slow, stopien wiedzy i doswiadczenia przelane w teksy) jest proporcjonalny do wieku intelektualnego uzytkownika, ktory wypowiada sie na forum. Po prostu nie czytam takich postow, poniewaz na 99,9% to nastolatkowie, przez ktorych przemawia chec wypowiedzi i zauwazenia, zablysniecia. Jednakze to, ze ich wypowiedz nie zawiera zadnej esencji w swej tresci procz wulgaryzmow i obelg, prosze o powstrzymanie zlosci i nie wciaganie sie w ten bezsensowne dyskucje. Prosze o zrozumienie. W Polsce jest ciezko, gdyz rodzice nie maja czasu, aby poswiecic czas swoim dziecia, wiec ksztaltuje ich dzisiejszy system i latwy dostep do kazdego rodzaju wiedzy. Logicznym jest fakt, ze czlowiek, ktory ma cos do powiedzenie, na pewno nie jest nastolatkiem o nadmiarze skladnikow hormonalnych, ktore powoduja wahania emocjonalne. Chyba, ze jest to osoba, ktora potrafi kontrolowac swoje mlodziencze zachowanie i wlacza sie do prawidlowej konwersacji.
Pozdrawiam!
|
|
|
duzo o tym czytalem. jezeli chodzi i przekazy Plejadan to nie ma co w to raczej wiezyc, ale sa inne zrodla wskazujace na to , nawet starozytni Majowie wiedzieli cos na ten temat , wdlug nich co kilkaset tys lat przez nasz uklad sloneczny przelatuje planeta X ktora ma bardzo dziwna orbite wokol slonca , podobna do komety dlatego pojawia sie tak rzadko , planeta jest ogromna i jej pole magnetyczne ma zly wplyw na inne planety ukladu slonecznego , data powrotu jej planet to 2012 rok , wg Majow ma sie zaczac nowa era. aha i podobno jeszcze wskazowka jak uniknac zaglady jest ukryta w labiryncie ktory znajduje sie gdzies w Egipcie najprawdopodobniej w gizie a wejsscie do niego jest pod Sfinksem.
|
|
|
planeta Nubiri , lub Nubiru jak kto woli .Posiada orbitę prostopadłš do układu słonecznego , dosyc sporš orbitę ...
Labirynt może skrywać urzšdzenie wyrównujace ładunek jšdra ziemii
, lub specyficzne urzšdzenie komunikacyjne
same piramidy wydajasię byc specjalnymi nadajnikami zwiekszajacymi siłe sygnału .
Ogólnie to zanurzenie w materię bywa bardzo kłopotliwe ...
...nikt w okolicy wielu lat swietlnych nie gra w tę grę
...być moze nikt we wszechswiecie jeszcze nie grał w nia w tak mocnym składzie ( Venus & Mars Silver Team :)))
i zamiast byc jak brzytwa niektórzy ociagaja się jak naćpany zawodnik futbolowy na ławce rezerwowych
...fuj fuj jakby powiedział MIchał Anioł :pppp
|
|
|
WYRYWAMY PARKIET ŻEBY NAPALIĆ NIM W KOMINKU! Tak to mniej więcej wyglšda, a dlaczego tak jest? Mylę że wielu z Was ma pewnie swiadomoć, że ropa naftowa nie służy li tylko do zasilania silników spalinowych w naszych pięknych autkach, produkty rafinacji ropy naftowej to również poliolefiny czyli wszelkiego rodzaju tworzywa sztuczne z których robimy za pomocš coraz to bardziej wymylnych i bardziej wydajnych maszyn np. obudowy telewizorów, komputerów, ekspresów do kawy, telefonów... itp. itd. Szczęcie w tym że nadajš się do recycylingu, ale gorzej jest już np. z gumš. Powietrze którym oddychamy jest również niezbędnym składnikiem większoci procesów chemicznych. Żeby po spaleniu odzyskać tlen z CO2 potrzebna jest fotosynteza, a z niš też coraz gorzej bo wycinamy coraz więcej lasów na meble, ogrodzenia, opał... Zastanawišjšce jest to że majšc wiadomoć tego że to złe robimy to dalej z coraz większš wydajnociš bo zapotrzbowanie jest coraz większe, o co w tym wszystkim chodzi? Postęp technologiczny z jednej strony pozwala na uzyskanie coraz to większej wydajnoci w eksploracji Ziemi z drugiej strony produkuje coraz to większš rzeszę bezrobotnych bo maszyny robiš już prawie wszystko za nas i nie wymagajš specjalnej obsługi. Dlaczego tak jest? Dlaczego tego nie zmieniamy chociaż gdzie tam podwiadomie wiemy że to złe? Mylę że chodzi o pienišdze, mylę że sš podstawowym złem naszego wiata. Póki co bez nich nie da się spokojnie żyć, ale gdybymy potrafili się bez nich obejć wszystko byłoby inaczej, lepiej. Co w zamian? poprostu DOBRO. Dzielmy się DOBREM róbmy co dla innych poprostu bezinteresownie. Wiem że to trudne ale nikt nie obiecywał że będzie łatwo, wyobracie sobie że jestecie wrażliwi na każdy problem i niedolę bliniego że pomagacie wszędzie tam gdzie to jest potrzebne i nie martwicie się o siebie bo wiecie że wam też zawsze kto pomoże-czy wtedy byłyby wojny o ropę, i głód w Afryce? Dzisiaj człowiek który robi co bezinteresownie naraża się na miesznoć, reszta patrzy na niego jak na głupka, który dał się wykorzystać, takš włanie miazgę z mózgu zrobiła nam telewizja, pienišdze i konsumpcyjne podejcie do życia. Mylę że warunkiem tak zorganizowanego wiata jest nowe, tanie RÓDŁO ENERGII, musi to być taka energia która będzie nam służyć a nie uzależniać. Rozwój technologii powinien pójć włanie w tym kierunku, mylę że jestemy już gotowi.
Trochę dałem do pieca ale tak jako mi poszło prosto z serca. Prosze o komentarze tylko bez szczeniactwa.
|
|
|
tez moge cos powiedziec o snie: bylem z rodzicami w ich biurze a tu nagle duza fala przybyla i zalala nas ... sen jest rzecz jasna bardzo streszczony
|
|
|
Łał. A w CDA byy 4 cedeki. Esd-za dużo thc czy co? Teraz pochwal się jak wraz z ekipš podróżujesz poza ciałem i umysłem.
[%sig%]
|
|
|
stego co w wiem to w lubiniu jes licznie niczym w dupiu
ogólne zaćpanie miedziorytem
znam te dziurę to nie jes to miasto :ppppp
|
|
|
Trochę czytałam o przepowiedniach starożytnych Majów i włanie im moze bym wierzyła. Ale ta wróżka.....szkoda gadać....nie wierzę w te bzdety wróżek, bo i tak sie nigdy nie sprawdzajš.Wydaje mi sie że babka potwierdziła przepowiednię Majów
dla kasy.Naiwni uwierzš.
|
|
|
Anka , mogłaby podać mi adres gdzie mógłbym co więcej dowiedzieć się na temet przepowiedni Majów?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |