| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy można uzywac magi??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
|
witajcie mam pytanie mianowicie czy mozna uzywac magi czy co takiego wogule istnieje mam nadzieję że mi odpiszecie czekam na wiadomoci!!
|
|
|
heheh dzieki ale nie jako skłdnik twojego menu menie a że ty mi pozwalasz mam to szeroko w ... Jeżeli miało być to zabawne to lepiej zróbcie se temat kawały itp.
:( :/ :\ :! lole
|
|
|
ten temat juz sie takim stal, ale mnei osmieszyles chyba sie zapadne pod ziemie ;(( buu
|
|
|
Otóż magia nie istnieje. Jest wymysłem naszych przodków którzy nie potrafili wyjanić w racjonalny sposób niektórych rzeczy. Tyle.
[%sig%]
|
|
|
cholera że tez ja cos gupiego nie wymyslę
musze się bardziej starac
hm ....chyba założe temacik
blancik bacik git temacik :pppp
pozdro
|
|
|
Magia - to termin okreslajacych nieznane czlowiekowi zyjacemu w okresie, w ktorym powstal owy temrin. Zwykle okreslalo to dzialania, ktorych nie mogl zrozumiec, byly to metody niekonwencjonalne, dzialanie energia ciala, rozumem, sercem.
|
|
|
Ach, ta dzisiejsza, racjonalna młodziez.....
Oczywicie, ze magia istnieje........
Dzięki temu wiat jest ciekawy........ :)
|
|
|
heh dzięki za odpowiedzi ale jeszcze jedno prosiłbym was wszystkich o podanie najciekawszych stron o duchach ponieważ sam nie moge znaleć :D a bardzo sie tym interesuje moga byc też o demonach!! wszystko jedno
pozdro @ll
|
|
|
Ach, ta dzisiejsza, racjonalna młodziez.....
Oczywicie, ze magia istnieje........
Dzięki temu wiat jest ciekawy........ :)
Lo0lz Drogi Remigiuszu musze Cię roczarować. Ta twoja dzisiejsza młodzież...
Powiem tak Gandalf też nie istnieje...Frodo też nie przykro mi. Mikołaj też^^
[%sig%]
|
|
|
Wyckret!
Niszczysz moje złudzenia......:(:(:(
Teraz chyba wskoczę na temat Samobójstwa......
A tak czekałem zawsze na Mikołaja....... :(
|
|
|
dzieki za to co piszecie alee ja taki młody nie jestem aach jeszcze jedno o ile dobrze pamiętam to załozyłem temat czy można uzywac magi??? a nie dowcipy ale dobre chociaz to że tutaj zajżelicie równiez możemy porozmawiać o duchach jeżeli kto podzieli się ze mnš informacjami albo zjawiskami nadprzyrodzonymi było by miło jak zażucili bycie jakimis fajowymi stronkami!
:D Pozdro @ll
|
|
|
Oj fajnie Magii do zupy a nie magi może janiej jest Magia czarna i biała ale czy mozna jej używać w sensie czary
|
|
|
Czarna Magio!
Szczerze mówišc, mam wieksze zufanie do słowa pisanego na papierze niz do stronek......Magia jest jedna, reszta zalezy od intencji parajšcego sie tymi sprawami. Magia Biala to ogólna nazwa działań opartych na 4 zywiołach, czyli na Siłach Natury. Ziola, zywioły itp. Przez stulecia zajmoway sie tym głownie kobiety.
Czarna magia, to wykorzystanie energii i innych bytów, czyli Aniołow, duchów, demonów...... Tego rodzaju magia zajmowali sie głownie mezczyni, prawdopodobnie ma to zwišzek z wiekszš stabilnocia hormonalnš..... :)
Jesli szukasz jakich informacji na ten temat, wybierz sie do księgarni, najlepiej duzej i poszperaj na półkach...... Pozdrawiam.... :)
|
|
|
Regigius dziękuję ci za informacjie teraz już narzszcie pojełem co czego szukałem od urodzenia!!!
|
|
|
Najpierw naprawdę trzeba umieć, a potem się zastanawiać nad tym jak używać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Czesto, jak sie nie poparzysz, to sie nie nauczysz....... :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |