| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Plejadanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Może kto wyjani podobieństwo rysunków, jeden pochodzi ze strony Billy’ego Meier’a, który od 1975 do 2004 roku miał bliski kontakt z Plejadanami, a drugi rusunek to hitlerowska cudowna broń Vrill-1, obydwa latajšce spodki wyglšdajš prawie identycznie. Dodam jeszcze, że zdobywca bieguna północnego Richard Byrd opisywał kontakt z podobnš załogš Nordyków z Nowej Szwabii, podobnš do czteroosobowej załogi Plejadan kontaktujšcych się z Billy’m Meier’em.
Rysunki lub fotki łatwo znaleć wpisujšc na wyszukiwarkach Billy Meier(rys 1.) Vrill-1(rys 2.). Jak mi kto napisze jak to mogę je wkleić.
Pozdrawiam
|
|
|
najwczeniejszy kontakt z Plejadanami to Hiszpania połowa lat siedemdziesištych.
Nawišzali oni wtedy cisłe kontakty ze zwykłymi acz bardzo wykształconymi Hiszpanami między innym "lšdowali" a więc podstępnie zmaterializowali się w samym centrum najlepszej dzielnicy(bogata wykształcona starannie burżuazja) Madrytu, przedstawiajšc się jako zagubieni turyci z Dalekiej Północy Europy(typowi Nordycy- Szwecja, Norwegia,Finlandia).I ludzie czyli naiwni Hiszpanie im w tš bujdę uwierzyli mimo ich bardzo dziwnego zachowania, niezrozumiałego i wcale nie przypominajacego jakiekolwiek języka skandynawskiego ich własnego języka którym się porozumiewali pomiędzy sobš,oraz niesłychanego jak na normalnego człowieka wyglšdu(2 metry wzrostu ,doskonała idealna sylwetka prawie "półboga", błękitne lekko skone oczy i złociste, wpadajšce w albinowskš platynowš biel, spadajšce puklerzami na ramiona złotoplatynowe włosy.Kto z zaprzyjażnionych z nimi osób spisał po hiszpańsku grubš (ponad czterysta stron) ksišżkę z licznych rozmów i rozmylań naukowych i technicznych,filozoficznych oraz zadziwiajšcych relacji i opinii tych malowanych "turystów". Ukrywali się oni jako skandynawscy pseudoturyci wynajmujšc drogie mieszkania w centrum Madrytu przez conajmniej półtora roku i stšd tak obszerna relacja od ich człowieczych, hiszpańskich "przyjaciół" dotyczšca nieomal codziennych kontaktów i wręcz bliskiej przyjażni z nimi.
|
|
|
Dzięki za tę opowiastkę Robocie, ale bardziej chodzi mi o wyjanienie podobieństwa pojazdów latajšcych z fotografi Meier'a i latajacych spodków Vrill-1. Jeżeli Twoja opowieć nie jest fikcjš, napisz proszę z ilu osób skaładała się ta ekipa Plejadan z Madrytu i czy była wród nich kobieta. Mylę, że istoty z którymi miał kontakt Meier i te z Nowej Szwabii widziane przez Richard'a Byrd'a to jedna i ta sama ekipa, a jeżeli tak to mieli oni kontakt z hitlerowcami bo w Nowej Szwabii była tajna hitlerowska baza ubotów i pojazdów antygrawitacyjnych Vrill i Hanebu działajšca jeszcze 10 lat po wojnie.
Pozdrawiam
|
|
|
Szaraki podszywajš sie czesto pod różne inne rasy! Mogš zmieniać dowolnie wyglad. Meiera też ponoć kilka razy oszukali?
|
|
|
Plejadańska na bardzo wysokim poziomie intelektualnym ekipa(czytałem po francusku 500 stron hiszpańskiego tłumaczenia-była to kniga bšdż "cegła" gruba jak Kapitał Marksa -bardzo ciekawy tekst utworzony z ich traktatów naukowych i wskazówek dla ludzkoci przedstawionych w Madrycie oraz ogólnej atmosfery,tła i szczegółów ich hiszpańskiego pobytu) w Madrycie składała się z trzech albinowskich skandynawopodobnych dwumetrowych, rosłych i postawnych mężczyzn,wród nich nie było żadnej kobiety - owej słynnej kosmonautki Semjase, przyjaciółki Meiera ,która pojawiła dopiero się w spodku latajšcym lšdujšcym koło Bazylei na terenie Szwajcarii(miejscowoć Dornach znana też z siedziby ogólnowiatowego Towarzystwa Rudolfa Steinera - wiatowej sieci szkół ekologicznych, uczšcych szacunku dla przyrody i zwierzšt i rolin i filozoficznych tak zwanych Walldorf ' skich))...
|
|
|
siema ,
mam taka zaj.. ksišżkę w angielskim pt PLEIADES CONNECTION : RETURN OF THE PHOENIX
wszystko co tu czytam jest szokowe
a spis treci przkracza wyobranie poszukiwacza , mniam mniam
wylę komu kto kce ale to ma 14 MG , może kto doradzie jak to skompresować
|
|
|
Przecztajcie ten link i popatrzcie na zdjęcie gocia wyglšda jak nie nasz, lekko skonie oczy, pocišgła twarz....
http://info.onet.pl/1099405,12,1,0,120,686,item.html
|
|
|
Właciwie to czasami rano tak wyglšdam trochę na lęku(po zanietrzewieniu), ale nie potrafie grać na pianinie uf ;)
|
|
|
rymon wydymon ,błagam przeslij mi tš ksišzke : justina_1@buziaczek.pl
Dzięki!!!!
[%sig%]
|
|
|
siema Nicole
fajne imie
Justina
ale plejady sš wielkie maja 14mg a ja nie wiem juz skad je mam
musze poszukac ródła
narazie wysyłam ci kompendium wiedze i czas
|
|
|
w sumie kanalingi :) z RA sa jakby spoko
ale Plejadanie ( danie na zimno :ppp)/
sa jakby zmanipulowane
ich doniesienia np o wega systems sa niejasne a raczej niezbyt prawdziwe
odnoszšc się do wzorca Buddyjskiego .....
ama sory ju noł:ppp
|
|
|
spoko link dla NIcole i innych
http://www.fourwinds10.com/journals/index.html
p.s.
tam sš te ksiażki
|
|
|
może Gadzinowaci złoliwie zmanipulowali częć tego wspaniałego przekazu Plejadan do Ludzkoci zawartego
w tej wielkiej grubej, jak słynny "Kapitał" <Marksa ,kóry zadecydował o losach XX Wieku,' owej knidze, o której Ty wspominasz a którš to ja czytałem po francusku.Gadzinowaci nie darzš specjalnš "estymš" mieszkajšcych na Ziemi Ludzi.Może majš im za złe pogarszajšce się zanieczyszczenie rodowiska naturalnego.
|
|
|
ufff...to dobrze ze nie kurs euro :ppppp
który w sumie ostatnoi ładnie się pop[rawił
|
|
|
Witam Wszystkich,
19 maja 2005 o 12:17 podałem link z onetu o tajemniczym pianicie, było tam jego zdjęcie może jeszcze będzie pod tym starym linkiem popatrzcie, jest w gociu co dziwnego, tak jak napisałem twarz ma podobnš do rysunków goci z Plejad. A dzisiaj po 4 miesišcach dalej nic o nim nie wiadomo nikt się o niego nie upomina :
http://wiadomosci.onet.pl/1144632,12,item.html
Pamiętam że w pierwotnej informacji pisano że pokazywał na szweckš czy norweskš flagę jak go pytali skšd jest, czyżby był nordykiem? Zamknęli biedaka w szpitalu psychiatrycznym, mylę że zamiast flagi powinni mu pokazać mapę nieba wtedy by się otworzył.
|
|
|
Kim własciwie sš plejadanie? Pierwszy raz tutaj o nich czytam, nigdy nie interesowałšm się tymi sprawami :) Jeli kto uprzejmy...prosiłabym o wyjasnienie;)
[%sig%]
|
|
|
Oooooooo, Maaaaagdaleeeeeeno, Maaaagdaleeeeeno o,
jeat temat "Rasy obcych" na forum poczytaj.
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |