Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do mlodych ludzi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66

Prywatny list : Przekonalam sie o jednym. Wylapuja mlodych, inteligentnych ludzi i zaczynaja ich w rozny sposob dreczyc. Przez to drczenie mlodzi ludzie koncza najczesciej w domu wariatow albo w wiezieniu. Czesto tez popelniaja samobojstwa, bo psychicznie nie sa w stanie tego wszystkiego zniesc. Ich manipulacja polega na ciaglej zmianie nastrojow, na przekazywaniu glosow do glowy i na zadawaniu bolu. Nikt tym dreczonym ludziom nie chce wierzyc, ze dziala ktos na nich. Wlasnie ta niewiara otoczenia wzmaga bardzo agresje i niechec do ludzi w ogole. HAARP ma to wszystko dobrze opanowane od dziesiatkow lat. Taki mlody czlowiek przestaje sie uczyc i to jest najwieksza strata takiej jednostki inteligentnej dla spoleczenstwa i dla otoczenia. Mlody czlowiek czuje sie zrezygnowany, zaszczuty i bardzo czesto zmeczony po nieprzespanych nocach. W ten sposob wlasnie broni mu sie nauki i dobrej pracy. HAARP taka wlasnie jednostke degeneruje. Pomysl nad tym Piotrze. Ja juz mam swoje lata i zdaje sobie sprawe, ze HAARP rowniez zlamal cale moje zycie. Jedynie co mi pozostalo, to uswiadamiac ludzi, ze tak wlasnie HAARP postepuje z jednostkami inteligentnymi i dobrze sie zapowiadajacymi. Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska

A Ciebie jak namierzyli i złapali?

litoœci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tylko nie znowu harp srarp :)

no a jak harpus dziala :)

Boze Goska jestes zalosna.

Gosiu,ja,ja powoli chyba sie zaczynam przkonywac do HAARP.Od dluzszego czasu mam cišgłe zmiany nastrojów,cišgle przezywam dziwne rzeczy,czuje ze jestem niekochana,ze nikt mnie nie lubi,czuje sie bardzo samotna,niezrozumiana w tłumie.Czasami mam ochote popełnić samobójstwo,a tak niedawno cieszyłam sie życiem,łapałam każdy dzień,a teraz...Łzy mi cišgle napływajš do oczu... [%sig%]

nie na ta zas z tym haarpem

Nop nop ;-)

Pisze o tym, bo pisze do mnie sporo osob na ten temat. Sami widzicie, ze moj adres jest znany na google. Wbrew pozorom takich osob jest duzo, ktore doswiadczaja penetracji wlasnego ciala i umyslu. Nicole tez kiedys sie tak nade mna znecali, ze ciagle plakalam. Teraz odwrotnie. Nawet jak mam bardzo powazny powod do placzu, to czuje jak mnie blokuja. Jest to straszne uczucie. Nie mozna zrobic nawet miny do placzu.

Goœka nie przesadzasz troche? Przecież nie można wszytkiego na tego całego haarpa zwalać. To, że się np. wkurze to co wina haarpa, że sobie pierdne to też wina haarpa? Wydaje mi się, że popadłaœ w paranoje, chciałem napisać, lekkš jednak wcale taka lekka nie jest. Zaczynasz sobie wmawiać wyimaginowane odczucia smutku, twoja podœwiadomoœć tak przesišknęła wyssanymi z palca tekstami, że zaczyna realizować ten program samozagłady. Zresztš jeżeli ktoœby chciał kontrolować ludzi to raczej włšczyłby program na szczęœcie i wesoły na strój, bo niezadowolonym ludem rzšdzi się gorzej. Zastanów się, ok. haarp istnieje, ale nie można wierzyć odrazu w każdš informacje jakš się przeczyta. Powiem tak 90% informacji o haarpie to œciema.

Tak, a nie myslalas Goska ze jestes moze chora psychicznie (mowie powaznie). Depresja to tez choroba, ktora mozna spokojnie leczyc, tabletki naprawde pomagaja.

Goska... jak widze meczy Cie ten HAARP i meczy... Nie wiem czy to zdrowe dla Twojej psychiki, wiecznie sobie cos wmawiac! Mozliwe ze istnieje jakas tam bron ktora ma wplyw na ludzi, mozliwe tez ze naukowcy pracuja tez nad "maszynami" do "sterowania" pogoda... ale Goska zastanowilas sie kiedys nad tym po jakiego diabla kupa naukowcow zajmowala sie Twoimi dzwiami z garazu??? Po kij naukowcy mecza bezsensownie ludzi??? Jesli naprawde istnieje cos w typie HAARP'u to moim zdaniem nie po to by kilku mlodocianych wyslac do kliniki psychiatrycznej! Sama pomysl... PS. zaloze sie, ze prawie kazdy z nas mial juz kiedys "doly"! Bylismy wiec wszyscy dotknieci haarpem??? Nie Goska... doly ludzka zecz!!! Wazne jest zeby sie znowu pozbierac! Miec cel w zyciu!!! Nie wiem czy dobrym celem w zyciu jest szukanie winnych za swoj los???

Ja na szczesie nie mam zadnych dolow. Przeczytajcie moja wypowiedz jeszcze raz. Przytaczam tylko przyklady, ktore maja miejsce dzieki manipulacjom HAARP-a. Mozecie sobie pisac na mnie co chcecie, a ja i tak bede pisala, to co wiem i co obserwuje. Ciesze sie, ze mnie czytacie, bo zawsze w podswiadomosci jednak cos zostanie, co Wam albo Waszym najblizszym mozeze sie kiedys przydac. Ja wiem, ze sa takie reakcje ludzi, ktorzy nigdy nie byli objeci kontrola umyslu albo nie zdaja sobie jeszcze z tego sprawy. Wasza reakcja jest prawidlowa i naturalna. Teraz do Was pisze i HAARP podsuwa mi zapach srodka chemicznego, ktorego nie lubie i zle na mnie wplywa. Ten srodek jest szczelnie zamkniety i stoi w szafce w pralni 15 metrow ode mnie. Gdzies od pol godziny mecza mnie tym zapachem. Kilka dni temu meczyli jakims zapachem mojego meza. Ja oczywiscie tego zapachu nie czulam, a mojemu mezowi robilo sie az slabo. Byl to zapach metylowego spirytusu. Czesto mecza nas zapachem okropnych perfum jak ktos do nas przyjdzie. Teraz pytamy sie ludzi czy sie perfumowali. Najczesciej nikt nigdy sie nie perfumuje jak do nas przychodzi, a my czujemy perfumy i to tak intensywne, ze przyprawiaja nas o mdlosci. Teraz jakos zarzucili ta praktyke. Sprawy nie tylko dotycza mnie jak widzicie. Ja nie mieszkam sama. Pozdrawiam.

Schizofreniczka

Ja pierdole, Gosia normalnie choroba psychiczna. Ale niestety choćby jak mocno Ci tłuc, że większoœć rzeczy o których piszesz nie jest prawdš to i tak będziesz robić swoje. Możliwe, że to rzeczywiœcie schizofrenia. Możliwe, że cała rodzina ma schize :D . Polecam film Piękny umysł :D A może obcy prowadzš na was eksperymenty :D, bo dalej nie rozumiem po co to komu męczyć innych haarpem. Haarpem heh, jeżeli istnieje jakaœ broń do kontroli umysłu to napewno nie jest to haarp :D. 3maj się

A nie możesz wyjechać ztego kraju?

http://bartekdko.w.interia.pl/dancing.gif Jaaaaaaazdaaaaa manieczki :D

laska nie ma na co zrzucac swoich problemow wiec mowi "maz mnei nie kocha i zdradza...to harp" , "jestem brzydka i smierdze...to harp" , "nikt mnei nie lubi...to harp" a bedac taka zdolowana nie chce zostac sama i innym wmawia ze ich tez opanowuje harp. idz babo sie leczyc i nie rozsmieszaj mnie.

Tak, nie smij sie, bo zmarszczek dostaniesz !!!

Albo ona chce po prostu zwrocic na sibie uwage bo nikt jej nie kocha i chce zostac w przyszłoœci gwiazda programu "nie do wiary", a kto wie moze nawet discovery sie nia zainteresuje ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.