| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| chcecie wywolac ducha?oto sposob | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Seans spirytystyczny -sposób I
Dla osób pragnšcych kontaktować się Energiami z innych Wymiarów podaje zasady nawišzywania kontaktu. Przede wszystkim, dlatego, by osoby majšce nieprzepartš ochotę na taki kontakt, nie popełniały podstawowych błędów, które potem mszczš się na uczestnikach spotkań z duchami.
Nie wolno traktować wywoływania duchów jako beztroskiej zabawy dla zabicia czasu. Trzeba do tego zajęcia podejć z powagš i mieć rzeczywicie istotny problem czy sensowne pytanie. Kiedy bowiem zadamy głupie pytanie, zgłoszš się do odpowiedzi niższe istoty astralne, często złoliwe, które będš się podszywać pod wywoływanego ducha. Takie nieumiejętnie przywołane astrale mogš pozostać na dłużej w miejscu seansu lub przyczepić się do której z osób. Nie jest to ani przyjemne, ani pożyteczne. W mieszkaniu astrale zaczynajš urzšdzać rozmaite harce - słychać hałasy, unoszš się niemiłe zapachy - gdyż "niższe duszki" lubiš się bawić i psocić. Wiele osób uczestniczšcych w takich seansach miało potem problemy ze snem i utrzymaniem równowagi psychicznej. Dlatego w dniu, w którym zdecydujesz się wzišć udział w seansie spirytystycznym, powięć trochę czasu na kontemplację, medytację i modlitwę za dusze zmarłych bliskich i znajomych. Zapal wiecę specjalnie dedykowanš ich pamięci. Popro swego Anioła Stróża o opiekę. W żadnym wypadku nie pij przed seansem ani podczas niego żadnego alkoholu, nawet na pozór niewinnego piwa. Nie można też przystępować do wzywania duchów po ciężkim intelektualnie bšd fizycznie wysiłku ani w stanach silnego wzburzenia emocjonalnego. Pod żadnym pozorem nie powinny też w nim uczestniczyć osoby chore, a tym bardziej zażywajšce leki uspokajajšce czy przeciwbólowe. Wszyscy uczestnicy seansu powinni być poważni i skupieni. Przed seansem trzeba przygotować kilka niezbędnych rekwizytów. Jednš z najważniejszych przedmiotów jest specjalna tabliczka "oui-ja" lub narysowana plansza (jak na rysunku). Na rodku planszy rysuje się znak krzyża, a dookoła niego, na pierwszym okręgu, cyfry od 0 do 9 z wyranymi odstępami. W drugim okręgu wypisuje się wszystkie litery alfabetu - pamiętaj o odstępach. Po prawej stronie planszy należy umiecić wyrany napis "TAK", po lewej - "NIE". Na górze - "BYĆ MOŻE", na dole - "NIE MOGĘ ODPOWIADAĆ". Na talerzyku lub okršgłym i płaskim kawałku wypolerowanego drewna należy wyryć lub namalować strzałkę. Stolik, przy którym będzie się odbywał seans spirytystyczny, powinien być okršgły i najlepiej bez metalowych połšczeń.Obok stolika powinna się palić wieca. Można również położyć przecięty na krzyż zšbek czosnku (zapobiega przybyciu tzw. larw astralnych i innych niepożšdanych istot).
Jak odbyć prawdziwy i bezpieczny seans spirytystyczny?
Po krótkiej modlitwie wszystkich uczestników seansu przewodnik prosi ducha, aby przybył i odpowiedział na pytania. Może to być duch zmarłego krewnego lub duch jakiej znanej postaci historycznej. Można też zwrócić się do ducha, który zajmuje się w Zawiatach problemami, jakie nurtujš uczestników seansu. Należy pamiętać, by siedzšc przy stole, mocno oprzeć obie stopy na podłodze, rozlunić mięsnie i delikatnie oprzeć palce na brzegu talerzyka. Jeli w seansie bierze udział więcej osób, wystarczy położyć na talerzyku czy deseczce tylko palce wskazujšce. Kiedy przewodnik poprosi ducha o przybycie, należy się skupić i nie wykonywać żadnych ruchów. Gdy talerzyk drgnie i zacznie się poruszać, przewodnik może zaczšć zadawać wczeniej przygotowane pytania. Sekretarz powinien bacznie obserwować ruchy talerzyka i zapisywać litery, przy których strzałka zatrzyma się na dłużej. Po zakończeniu seansu wszyscy wspólnie odczytajš ułożone z nich wyrazy i zdania. Przypominam, że nawet Istoty z Wyższych Wymiarów nie muszš wszystkiego wiedzieć. Tam również istniejš różne poziomy wiadomoci. Nie dziw się, zatem, jeżeli uzyskane odpowiedzi będš skšpe lub dziwaczne. Czasem duchy operujš symbolami. Kiedy talerzyk po kilku odpowiedziach ani drgnie, to znak, że seans się zakończył. Należy wówczas podziękować duchowi lub duchom za przybycie. Odmówić modlitwę. Zapalić kadzidełko lub ziele bylicy i wyobrazić sobie, że duchy wracajš w Zawiaty. Pokój trzeba starannie wywietrzyć i koniecznie uczynić w powietrzu pożegnalny znak krzyża. Każdy z uczestników takiego seansu powinien potem wykapać się w soli i wzišć ciepły, a następnie chłodny prysznic. Wówczas, nawet, jeżeli jakie duszki z astralu przykleiły się do niego, odejdš i nie będš go niepokoić. Przypominam, jeżeli macie potrzebę rozmowy z Zawiatami, czyńcie to zawsze w atmosferze spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych!
|
|
|
Tak chrystian-podałe bardzo dokładnš [instrukcie]
hmm -ja sšdzę że z tej instrukcji mogš kożystać dzieciaki,,,,-a z dzieciakami to różnie bywa.
nie neguję ,ale ja bym nie podał
pozdrówka
|
|
|
A bedziecie pozniej zalować...
TYLKO MI QWA NIE MOWCIE ZE NIE OSTRZEGAŁEM!!!
Tršbie juz kilku postow na roznych topicach...a wy dalej jak jeden wielki
pier-dol-nie-ty żul!!! Odwalcie sie od duchów!!!Dajcie im spokoj...
Ale jeszcze qwa bedziecie zalowac jak wasz towarzysz na takim przedstawieniu przebije sam sobie tetnice szyjna wiecznikiem...
Jeszcze QWA raz apeluje...nie bawcie sie tak w domu!!!
|
|
|
i jeszcze Qrwa raz na zakończenie...bo zaklute paly nic nie rozumiejš...
Wywolywani duchow...heh...
LUDZIE CZY WY QWA ZDAJECIE SOBIE SPRAWE Z CZYM WY CHCECIE IGRAĆ??
Jako nekromanta-schizofrenik mowie wam zaniechajcie...
a poza chęciš liczš sie jeszcze umiejetnoci...to nie jest tak jak wy sobie wyobrarzacie...ze jakis kolo powie wam jak to trzeba zrobić, zapalicie w nocy swieczki, potrzymacie sie za ręce, poruszaja sie firanki i bedzie jazda...oj nie nie
Przywolywanie duchow zmarlych wymaga doswiadczenia i odpowiedzialnosci...
Serdecznie sqrwysyńsko odradzam takich prób(tym bardziej ze nie wiecie jak sie za to zabrać)
|
|
|
Dziwne, że w tym wštku nikt na temat HAARP nie napisał jeszcze..eh
|
|
|
Odradzam wywoływanie, nieważne jakš metodš....... ODRADZAM !!!! Podczas kontaktu z istotš astralnš musi być medium, a nie jaki bencwał co chce se kogo duszę wywołać. W dużej większoci przychodzi DEMON, póniej nawet egzorcyzmy nie pomogš. Piszę to, ponieważm, jako jedyny nie postradałem zmysłów po "przemylanym" wczeniej wywoływaniu. Kolega zapadł na jakš ciężkš chorobę z Afryki i po pół roku zmarł. Granicy naszego kraju nigdy nie przekraczał. Koleżanka (II osoba) jest nawiedzana w nocy przez skuby i jest u kresu wytrzymałoci psychicznej. Ostatni z naszej czwórki zwariował psychicznie, raz już podcinał sobie żyły, twierdzi, że pojawiajš mu się jakie zjawy o przeraliwych wyglšdach !!!!!! ŻADNA METODA NIE JEST BEZPIECZNA !!!!
|
|
|
Chrystian, z całym szacunkiem, ale chyba Cie pogięło......
Podałe chłopie najbardziej niebezpieczny sposób wywoływania duchów. Jak to sie moze skończyć, pokazuje film, który leci aktualnie w kinach. Wręcz instruktaż..... swojš drogš, ciekawe, dlaczego nikt nie zwrócił na to uwagi......
Wiesz, ze nie trzeba do tego ani stolików bez gwodzi, ani skupienia, a jak wdepniesz w g......., to i modlitwa niewiele pomoze. wiec sprostuj to, że najwazniejsza jest WIEDZA o temacie i ochrona Sił Wyższych.....
A juz wywoływanie ducha kogo z rodziny uważam za krok SAMOBÓJCZY......
Znajdz facet ksišzki Leszka Szumana i poczytaj sobie......:)
Pozdrawiam......
|
|
|
Jaaaaaaaaaaaaasne...... Duchów nie ma...... jest UFO............... :)
|
|
|
Nie wywołuj wilka z lasu ;)
Nie wywołuj ducha z zawiatów
Nie igraj z kosmitami,ufolami
;)
|
|
|
Nie musze wywoływać duchów ja je i tak cały czas widze i to jest przeraliwe serdecznie odradzam wywoływań a demony nie sš przyjazne a tak pozatym gdzie można kupić DEMONOLOGIE
|
|
|
Witam.mam ksiazke Zycie po zyciu Leszka Szumana.jest dosc stara ,ale nie mam roku wydania.jest dosc ciekawa i staram sie dogrzebac do reszty jego ksiazek ,ale nie wiem gdzie szukac.czy mozesz mi polecic takze innych autorow,wartych do przeczytania ksiazek.bylabym bardzo wdzieczna.
|
|
|
a ja wywołałem duchy jak sie spaliłem :D wywołałem ducha Bob'a Marley'a Była jAzDa :d wprawdzie kilka razy drewienko ze strzalka sie ruszało ale złapałem niezłe schizy :D A moj qmpel gadał bo arabsku i wposmniał cos o Husainie takze nie wiem czy tak nap[rawde Marley przyszedł czy Husajn :D pozdro
|
|
|
czy kto mi powie czy dostane jeszcze prawdziwš DEMONOLOGIĘ !!! w prawdzie widze duchy ale moja starsza siostra ma faze i to na MAXA widzi je często bardzo !! :D
|
|
|
Po co Ci Demonologia? Widzisz duchy, czy demony?
Gosiu. L. Szuman był astrologiem, znakomitym zresztš..... Jego ksišzki wydawane były głównie w tzw "drugim obiegu", napisał ich tylko 3, lub 4. ta o duchach, to głównie relacje innych osób, o swoich kontaktach tylko wspominal.....Napisał, ze magia jest w Starym Testamencie. Wiem, ze przed smiercia niestety mu odbiło i było to spowodowane włanie eksperymentami z magiš i duchami.....
Teraz na temat duchów jest mnóstwo ksišżek. Zajmujš sie tym m. innymi mistrzowie Reiki, aczkolwiek słyszalem, ze ta technika jest kontrowersyjna......
Generalnie jest duzo ksišżek o duchach, a, co wazne, jest duzo o ochronie, klasyfikacji i BHP...... Warto je przejrzeć..... :) Co do Szumana, oficjalne wydawnictwo wydalo jego ksišzki tylko raz. Nie wiem, czy nie byla Krajowa Agencja Wydawnicza...... ale nie jestem pewien.
|
|
|
jeste Idiotš! , pomyl globalnie o wszystkich którzy majš nasrane w głowach pajacu jeden "apollogr18@tlen.pl" . Miłych odwiedzin głodnych duchów hehehehehehe widocznie nigdy nie miała wizyty , i się o nie prosisz . Powiedz mi kolego jedno .. Dowód odebrałe ok , jeste dorosły jak mniemam więc inaczej .. ile w tym siedzisz ? rok ? a może dwa miesišce ? . Z doswiadczenia zdradzę Tobie . To ekscytujšce i Niebepiecznie wcišgajšce .. gdy idziemy za takimi impulsami bez samowiadomoci konsekwencji swych kroków .. narażamy siebie na Niebepieczeństwa z jakich na poczštku , takich Zabaw z duchami się miejemy . Wiedz też jedno , gdy zostaniesz sam w pokoju .. i zamkniesz oczy kladšc sie do Snu . Ci których przywołałe dla żartów i Zabaw zrobiš sobie z Ciebie żart który może zrujnować Całe Twoje życie . Słyszeć poczniesz głosy typu .."Jestemy Tu" .. pukania , kroki . Porzucisz to co robisz teraz gdyż noc zamieni się w dzień , a dzień zamieni się w noc . Nie wierzysz ?! Uwierz lepiej póki masz czas i co niektórzy majš ! nikt potem nie pomoże , poza sobš samym ! Druga strona jest Piękna w Kontaktach wyłšcznie dla tych co majš Otwarte Serce i gotwoe sš nieć pomoc tym którzy się błakajš oraz tym którzy proszš o pomoc róznej maci . To nie Filmy z tv. To Prawda która gdy już jš dowiadczasz .. nie da się przekazać prostym językim tylko odczuwaniem i emocjami oraz zmianš stanu umysłu !!! wtedy wszystko się zmienia . Też proszę , ku twemu dobru i równowadze psychicznej .
Dzięki za wysłuchanie , chociaż tyle i przepraszam za mocne słowa , ale inaczej nie dałem ! Rozumiesz ? mam Nadzieję .
Skup się na rzeczywistoci , ona jest ważniejsza - dla Ciebie w tym wieku .
|
|
|
Swietnie napisane! naprawdę...... to nie film. Tu, generalnie nie ma happy endów
Nawet jak uda sie duchy odesłac tam, skšd zostały cišgniete, to delikwent i tak ma przechlapane do konca zycia......mozna żonglować odbezpieczonomi granatami, tylko PO CO??? :):):)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |