Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwna luka w czasie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Stało się to wczoraj, szedłem do laski i nagle coœ mi błysnęło przed oczami. Jak wychodziłem to widzialem na zegarku 10.15, do dziewczyny spacerkiem mam 25 minut, szedłem przez park, aby było na skróty. Po jakiœ 10 min cos mi błysnęło przed oczami, tak jakby mi zdjęcie ktoœ robił. Nie było by w tym nic dziwnego, jakby nie fakt, że po przyjœciu do laski miałem godzinę 12.05. Mówiła, że dzowniła do mnie na komorke, do domu. W domu powiedzieli Jej, ze wyszedłem po 10. W nocy miałem silny ból głowy, ale ten bół był taki "inny", nie sposób go opisać..... Powiedzcie co to mogło być !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za duzo palenia ziomus stanowczo za duzo ;)

Oczekuję tylko na poważne odpowiedzi, nie róbcie sobie jaj!!!

A miales wypite. No bo wiesz jak masz wypite do tzw. film sie urywa.

Na pewno zostales porwany przez kosmitow i poddany w tym czasie obdukcji. Na twoim miejscu sprawdzilbym czy nie masz jakis wszczepionych implantow w okolicach jšder - najlepiej jak laska to dokladnie sprawdzi. Mozesz sie tez poddac hipnozie - kto wie - moze cos ci sie przypomni.

a może Ci bateria w zegarku nie łšczyła, a komóre wyciszyłeœ, albo zagapiłeœ się i na słupa(latarnie) wlazłeœ, to by wyjaœniało jasnoœć i zanik pamięci wywołany uderzeniem :))))))))

a ktoœ inny ci powie że zostałeœ objety harpem srarpem ;))))) hehehe

na pewno bedie to ten haarpuœ:-))))))))))))))))))))))))

zapytajmu Goski

JA WIEM TEZ TO MIALEM-PILEM Z KUMPLAMI A POZNIEJ HUJ WIE NIE PAMIETAM DROGI DO DOMU....BEDZIE DOBRZE.

JA WIEM TEZ TO MIALEM-PILEM Z KUMPLAMI A POZNIEJ NIE WIEM NIE PAMIETAM DROGI DO DOMU....BEDZIE DOBRZE.

MAX bylo minelo nie wnikaj naprawde bys wolał nie wiedziec a jesli naprawde tak chcesz wiedziesz pisz Amstaff183@o2.pl

Przeczytaj "Fałszywš pamięć", której autorem jest Dean Koontz, będziesz wiedział skšd ta luka :) pozdrawiam

Pewnie laska ci nie daje ----- i sperma bije Ci do glowy

heh jak dla mnie zostałeœ porwany po prostu.

W tym roku mija 10 lat od czasu, gdy grupa amerykańskich i brytyjskich naukowców prowadzšcych badania na Antarktydzie, dokonała niezwykłego odkrycia. Był 27 stycznia 1995 roku. Pracujšca w bazie naukowej amerykańska fizyczka Mariann McLein zaobserowała w atmosferze wokół stacji badawczej szarš mgłę. Nie była to zwykła œnieżna burza, która w tych rejonach zdarza się dosyć często. Dziwna mgła w ogóle się nie poruszała. Naukowcy postanowili więc zbadać zjawisko wypuszczajšc balon metereologiczny, który był zdolny do rejestracji prędkoœci wiatru, temperatury i składu powietrza. Balon, który wypuszczono na linie w krótkim czasie po zwolnieniu zniknšł... Dzięki odpowiednio długiej linie udało się œcišgnšć balon z powrotem. Czujniki umieszczone w specjalnej kapsule nie wykazywały niczego niezwykłego, oprócz chronometru, który pokazywał ten sam dzień jednak.... 30 lat wczeœniej! Po sprawdzeniu wszystkich urzšdzeń, w otchłań tajemniczej mgły balon wysyłano jeszcze kilkakrotnie i za każdym razem chronometr wskazywał datę o 30 lat wstecz. Ten fenomen nazwano „drzwiami czasu” i o jego istnieniu natychmiast powiadomiono Biały Dom. Od tamtej pory amerykańscy naukowcy przeprowadzili szereg specjalistycznych badań by na końcu stwierdzić, że częœć przestrzeni nad biegunem stanowi tunel czasoprzestrzenny. Zanotowano tam także niezwykle wyraŸne anomalie pola magnetycznego Jak twierdzi znany rosyjski naukowiec Nikolay Kozyney (Rosjanie od wielu lat prowadzš poważne badania nad podróżami w czasie), eksperymenty potwierdzajšce możliwoœć takich podróży sš całkiem realne i obserwowane anomalie pola magnetycznego sš na to dowodem www.nautilus.org.pl

Tam. Anomalia pola magnetycznego to moze i wystepuja, ale skoro balon wlecial w dziure czasoprzeszczenna cofajac sie o 30 lat na co wskazywal chronometr, to przeciesz po powrocie z niej chronometr powinien tez przestawic sie spowrotem.

pierdolisz chronometr byl wlaczany za pomoca wenuzjanskiego guzika manipulowania energia materii semikosmicznej i stad ta dziwna luka wczasie

Max, takie rzeczy wcišż sie jeszcze zdarzajš? Jak miałem 7-8 lat to widziałem taki błysk 2 razy (w odległoœci jakichœ 100 - 150 m, więc nie oœlepiał). Nie wiem, czy był w jakikolwiek sposób skorelowany z 'przesunięciem czasowym', bardziej mi wyglšdał na piorun kulisty, który właœnie explodował.

No to ja mam coœ takiego, mój operator komurkowy udostępnia usługę "kto tam" - przychodzš smsy gdy masz zajęty telefon, jesteœ poza zasięgiem, lub masz tel. wyłšczony. No i siedze sobie w domciu a tu sms, czytam a tu: kto tam, nieodebrane połšczenie z.....(to jest nieważne), godzina 12:05. Patrze na zegarek w fonie a tu dopiero 11:55 i o co tu chodzi?? dodam że dzieje mi się tak już od jakiegoœ czasu i dzwonišc do tej osoby, która podobno dzwoniła do mnie dowiaduję się że ona wcale nie dzwoniła, ale miała taki zamiar i dobrze że zadzoniłem. To jest dopiero myk - telefon z przyszłoœci :D. Ktoœ ma rozwišzanie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.