Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kamera która widzi duchy!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54

http://www.geocities.com/trampingground/LIVEFEED.html co sšdzicie na ten teamat? niezwykle realistyczne z tego miejsca pozdrawiam Walooka mojego serdecznego kolege

Adelard..ty moj kochany bury misiu... Ale ostrzegam tu sš maniacy ktorzy cie zjedzš..doslownie zjedza...:(

No to co? Bije my do 1000 postow?

a tu jacyœ modzi sš?

bo jak nie to można tu nieŸle dospamować

Ja lubie mlodocianych...sš tacy niedoœwiadczeni...

co?

a co do kamery co widzi duchy to moja ostatnio zarejstrowala takiego ednego kolesia...zaraz o nim napisze

uż od wielu wieków ludzkoœć przeœladuje Człowiek Widmo...Przestrzegam was jak go zobaczycie to uciekajcie!!! Jest on niebezpieczny i bardzo zły, bardzo zły, płonie jak stara œwinia œwinia, i jest łysy jak rudy wieprz, jest także niewidoczny jak skała i niewdzięczny!!! Pływa na "Albatrosie" po morzu egipskim...jeah! A jeŸdzi na motorze Kawasaki 108 i pije œmietane z Trypolisu!!! Co najgorsze on płonie jak pochodnia i wiruje jak łyżwiarz Filipowski!!! Zawsze głodny na Martinii z gruszek, pochodzi z odchłani mroku i piekła!!! I paruje jak woda!!! A więc gdy tylko uda wam sie go zobaczyć(chociarz jest niewidoczny jak skała) UCIEKAJCIE!!! :D:D:D

ty widzisz ten link u góry?

Oprócz Człowieka widmo po œwiecie kršży jeszcze jeden typ...a mianowicie: Niewidzialny Templariusz...Jego też sie wystrzegajcie!!! Kiedyœ walczył na œmierc i życie na ziemi angielskiej z ludżmi Gershwina,tnie głowy na gšcki, rozwala kolczatkš żebra i pali na stosie, poluje na dziki i łosie, jego mięœnie sa twarde niczym....kobalt!!! Jest zły niczym orzeł i walczy jak wilk w górach a jego moc jest wielka niczym sanktuarium!!!Zginšł tragicznie w ciemnoœciach Fatimy... Ale przed tym patrzył na lasy i góry i zbierał siłe do walki aby swoim mieczem wyrżnšc całš anglie i....wodzów!!!A co najgorsze jest niewidoczny jak skała i szczela z kuszy!!!

no widze a co?

Wallock jak zaczniemy działania w naszym zespole będziesz podchodził do duchów z większym szacunkiem, gwarantuje ;)

Legion...nie ma sprawy...

to to skopiuj i zobacz o co mi chodzi

hehehehe buhahahahahahahahaha hjhhihihihihi yhy :D

Ale ja nie pisze o duchach...a gwarantuje ze do duchow mam szacunek... 15 lat schizofreni robi swoje (pisze serio)

ehh

Powiem tak...narazie nic nie widze... A kiedy sie zaczyna cos tam dziać???

heh 4 lata będšc opentanym też robi swoje (Też pisze serio ;))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.