Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto wierzy w datę 21 12 2012
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49

Kto wierzy że 21 12 2012 coœ się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić? Uciekać do Afryki?

NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(;(;(;(;( WeŸcie juz spierdalaycie do tej Afryki...im wczesniej tym lepiej...zajmiecie sobie miejsca w pierwszym rzędzie...

Na mocy zgromadzonej wiedzy, faktow, doswiadczen nie mozna wierzyc lecz mozna poddac rachunkowi prawdopodobienstwa. Z moich informacji wynika, ze Polska bedzie jednym z bezpiczniejszych miejsc na Ziemii.

ja bym zadał pytanie ILE wiecie na temat tego co ma się wydarzyć do roku 2012, bo rozważanie w kwesti wiary niema sensu ... Wiedze najlepiej czerpać ze Ÿródła.

To co co roku. Porzšdki

Kto wierzy Gerylowi

Oto moje zdanie na ten temat: "Myœlał indyk o niedzieli, a w sobotę łeb mu œcieli"

zaufaj Bogu...

spytaj policjanita on ci wskaże drogę !! spytaj policjanta on ci prawde powie!! o której godzinie zetnš łeb gadzinie gdzie ładujš wory gdzie trzepiš toboły gdzie masz być i kiedy policja od biedy !!!! a któregoœ roku jak sie zlejesz w kroku zmieniš ci pampersa tak się zacznie twoja wersja :)))) i jej się zawszy czymoj !!

Czas pokarze.Jeœli chodzi o miłoœć jest to jedyna rzecz którš możemy dać z siebie z własnej duszy,Która pochodzi od absolutu i do niego wraca.Całe te wymiary œwiadomoœci to nic innego jak stopień emanacji miłoœci naszego ducha. Czy to za życia,czy po œmierci jesteœmy na jakimœ etapie w tej dziedzinie.Możemy awansować lub uledz degradacji to niższego tzw'wymiaru œwiadomoœci'.Niemam na myœli karmy lecz miłoœć która jest częœciš Boga i która jest sama w sobie absolutem, Która może istnieć bez nas ,lecz my bez niej wypieramy się człowieczeństwa. Nie jestem idealistš i wiem że każdy ma to szeroko i głęboko...Przed datš 2012 będe starał wzbogacić się w wierze do Boga(Miłoœci).Bo co komu zostaje w chwili œmierci jak nie Miłoœć...No tak wkraczamy na irracjonalnš płaszczyznę.Kierujcie œię ku swiatłu o nazwie Miłóœć lub jak chcecie w cimnš póżnie niebytu. Pozdro do 21 12 2012...

Wierzę ale nie w kataklizm tylko w duchowš przemianę.

czasu nie jest wiele bo istoty o niskim poziomie podœwiadomoœci zaatakujš ziemię w pištym wymiaże a tam będziemy właœnie w 2005r!2012 to rok ostatecznego najazdu ale będom nas chronić istoty z 6 wymiaru.ale nikt nie wie czy im się uda.gdzieœ pomiędzy 2005-2012 majš powstać nowe kontynenty a stare zatonš.najbezpiueczniej jest w afryce i chyba polsce.awięc wniosek taki:budować rakiety lasery itp.a potem dupa w troki i do afryki!!!

dnia 21 12 2012 jak wszystko dobrze pojdzie bede na 3 roku, a jesli dzien ten bedzie calkowicie wolny bede spac do 14, chyba ze ten wasz 'kataklizm' mnie postawi na nogi byc moze predzej bedzie tak jak tu ktos powiedzial - "Wierzę ale nie w kataklizm tylko w duchowš przemianę."

Pytanie: co musialo by wydarzyc sie, aby czlowiek dostrzegl prawde, przewartosciowal swoje istnienie, aby przeszedl przez ewolucje swiadomosci, tak, aby stalo sie to na calej Ziemii?

Do tego czasu większoœć ludzi umrze z głodu. A ci co przeżyjš nie będš mieli czasu na głupoty. Będš starali się przetrwać.

Autor: JA (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 04-05-2005 19:52 Kto wierzy że 21 12 2012 coœ się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić? Uciekać do Afryki? a co bedzie kolejne zlodowacenie ? lol

To bujda. Szatan wymyœla rózne daty i wrzuca do œwiadomoœci ludzi. Ludzie zaczynajš w to wierzyć, a on robi to co sobie wymyœlił.

Autor: Angel To bujda. Szatan wymyœla rózne daty i wrzuca do œwiadomoœci ludzi. Ludzie zaczynajš w to wierzyć, a on robi to co sobie wymyœlił. akysz akysz siła nieczysto lol

Ja słyszałem tylko, że w 2012 roku, kończy sie kalendarz Majó. Z drugies strony podobno jeszcze w 2025 ma być papież murzynem...Ile tu sprzecznoœci to bez sensu!

NIE DAWNO PRZEGLĽDAŁAM BIBLIĘ. NAPISANE JEST TAM, ŻE DOKŁADNEJ DATY KOŃCA NIKT NIE BĘDZIE ZNAŁ. KTO UWAŻA LUB ZAWIERZYŁ, ŻE W 2012 ROKU NASTĽPI KONIEC ŒWIATA, JEST ŒLEPY. PRAWDĽ JEST JEDNAK TO, ŻE DZIĘKI BIBLII I ZAWARTYM W NIEJ INFORMACJOM ZASZYFROWANYM KODEM, ZBLIŻYMY SIĘ TYLKO DO DATY KOŃCA, LECZ JEJ NIE POZNAMY.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.