| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kto wierzy w datę 21 12 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
|
Kto wierzy że 21 12 2012 co się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić?
Uciekać do Afryki?
|
|
|
NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;(;(;(;(;(
Wecie juz spierdalaycie do tej Afryki...im wczesniej tym lepiej...zajmiecie sobie miejsca w pierwszym rzędzie...
|
|
|
Na mocy zgromadzonej wiedzy, faktow, doswiadczen nie mozna wierzyc lecz mozna poddac rachunkowi prawdopodobienstwa. Z moich informacji wynika, ze Polska bedzie jednym z bezpiczniejszych miejsc na Ziemii.
|
|
|
ja bym zadał pytanie ILE wiecie na temat tego co ma się wydarzyć do roku 2012,
bo rozważanie w kwesti wiary niema sensu ...
Wiedze najlepiej czerpać ze ródła.
|
|
|
Oto moje zdanie na ten temat:
"Mylał indyk o niedzieli, a w sobotę łeb mu cieli"
|
|
|
spytaj policjanita
on ci wskaże drogę !!
spytaj policjanta
on ci prawde powie!!
o której godzinie zetnš łeb gadzinie
gdzie ładujš wory
gdzie trzepiš toboły
gdzie masz być i kiedy
policja od biedy !!!!
a którego roku
jak sie zlejesz w kroku
zmieniš ci pampersa
tak się zacznie twoja wersja :))))
i jej się zawszy czymoj !!
|
|
|
Czas pokarze.Jeli chodzi o miłoć jest to jedyna rzecz którš możemy dać z siebie z
własnej duszy,Która pochodzi od absolutu i do niego wraca.Całe te wymiary wiadomoci to nic innego jak stopień emanacji miłoci naszego ducha.
Czy to za życia,czy po mierci jestemy na jakim etapie w tej dziedzinie.Możemy
awansować lub uledz degradacji to niższego tzw'wymiaru wiadomoci'.Niemam na myli karmy lecz miłoć która jest częciš Boga i która jest sama w sobie absolutem,
Która może istnieć bez nas ,lecz my bez niej wypieramy się człowieczeństwa.
Nie jestem idealistš i wiem że każdy ma to szeroko i głęboko...Przed datš 2012 będe
starał wzbogacić się w wierze do Boga(Miłoci).Bo co komu zostaje w chwili mierci
jak nie Miłoć...No tak wkraczamy na irracjonalnš płaszczyznę.Kierujcie ię ku swiatłu
o nazwie Miłóć lub jak chcecie w cimnš póżnie niebytu.
Pozdro do 21 12 2012...
|
|
|
czasu nie jest wiele bo istoty o niskim poziomie podwiadomoci zaatakujš ziemię w pištym wymiaże a tam będziemy włanie w 2005r!2012 to rok ostatecznego najazdu ale będom nas chronić istoty z 6 wymiaru.ale nikt nie wie czy im się uda.gdzie pomiędzy 2005-2012 majš powstać nowe kontynenty a stare zatonš.najbezpiueczniej jest w afryce i chyba polsce.awięc wniosek taki:budować rakiety lasery itp.a potem dupa w troki i do afryki!!!
|
|
|
dnia 21 12 2012 jak wszystko dobrze pojdzie bede na 3 roku, a jesli dzien ten bedzie calkowicie wolny bede spac do 14, chyba ze ten wasz 'kataklizm' mnie postawi na nogi
byc moze predzej bedzie tak jak tu ktos powiedzial - "Wierzę ale nie w kataklizm tylko w duchowš przemianę."
|
|
|
Pytanie: co musialo by wydarzyc sie, aby czlowiek dostrzegl prawde, przewartosciowal swoje istnienie, aby przeszedl przez ewolucje swiadomosci, tak, aby stalo sie to na calej Ziemii?
|
|
|
Do tego czasu większoć ludzi umrze z głodu. A ci co przeżyjš nie będš mieli czasu na głupoty. Będš starali się przetrwać.
|
|
|
Autor: JA (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-05-2005 19:52
Kto wierzy że 21 12 2012 co się wydarzy i co zamierza w tym dniu robić?
Uciekać do Afryki?
a co bedzie kolejne zlodowacenie ? lol
|
|
|
To bujda. Szatan wymyla rózne daty i wrzuca do wiadomoci ludzi. Ludzie zaczynajš w to wierzyć, a on robi to co sobie wymylił.
|
|
|
Autor: Angel
To bujda. Szatan wymyla rózne daty i wrzuca do wiadomoci ludzi. Ludzie zaczynajš w to wierzyć, a on robi to co sobie wymylił.
akysz akysz siła nieczysto lol
|
|
|
Ja słyszałem tylko, że w 2012 roku, kończy sie kalendarz Majó. Z drugies strony podobno jeszcze w 2025 ma być papież murzynem...Ile tu sprzecznoci to bez sensu!
|
|
|
NIE DAWNO PRZEGLĽDAŁAM BIBLIĘ. NAPISANE JEST TAM, ŻE DOKŁADNEJ DATY KOŃCA NIKT NIE BĘDZIE ZNAŁ. KTO UWAŻA LUB ZAWIERZYŁ, ŻE W 2012 ROKU NASTĽPI KONIEC WIATA, JEST LEPY. PRAWDĽ JEST JEDNAK TO, ŻE DZIĘKI BIBLII I ZAWARTYM W NIEJ INFORMACJOM ZASZYFROWANYM KODEM, ZBLIŻYMY SIĘ TYLKO DO DATY KOŃCA, LECZ JEJ NIE POZNAMY.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |