Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
no to Panowie, dajemy ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Poszukuje - egzoteryków, jasnowidzów, magów chaosu, psychotroników, egzorycstów, wampirów, podróżników astralnych, demonologów, upadłych aniołów a nawet media. Cel ogólny - współpraca na możliwie wielu płarzczyznach, zbieranie - dowodów, doœwiadczeń, wiedzy, umiejętnoœci, materiału. charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru, nie dšży do zbawienia œwiata/zniszczenia œwiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm) Wyższy Cel ogólny - możliwoœć działania w grupie -> możliwoœć współdziałania magicznie/psychicznie -> zbieranie dowodów własnych możliwoœci -> przedstawienia ich na zewnštrz zespołu -> podważenie/nadłapanie tego co jest uznawane za prawde -> pokazanie prawdy. Pisać tutaj jak ktoœ chętny do współpracy, ludzi oszołomionych końcem œwiata i HAARP'em prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie.

Legion ,-zapomniałeœ o Paniach?[koleżnakach] podpaœć chcesz?

toż napisałem wyraŸnie "wampirów"... żadnych wróżek, czarownic, wiedŸm, czarodziejek i tym podobnego błota nie chce doœwiadczać w pobliżu.

No to, PANOWIE dawajcie.... Bardzo ciekawe.

A może potrzebujesz wędrowca?

AAaa... to zależy czym sie taki wędrowiec zajmuje ;)

zmien dziedzine bo ta ci wyjdzie bokiem.

Rafi jeœli chcesz pisać nie na temat nie pisz wogóle... =)

A przyjmujesz do wspolpracy odrzuconych w miłoœci??? Lub kolesi z schizofreniš(kiedys zdawało mi sie ze widzialem i rozmawialem ze zmarlymi ale sie okazalo ze to schizofrenia) Legion...mieszkasz w Kraku i masz na imie Artur?

Artur nie jest z Krakowa ;) no więc Wallook, przyjmuje każdego kto chce dołšczyć i widzi w tym kożyœci dla siebie jak i otoczenia z forum.

O.K! nie wiem o co chodzi i nie widze zadnych kozysci ani strat...ale wchodze w to! W koncy trza czasami poniesc ryzyko:D To w koncu jestes Arturem z Krakowa?

Jestem współ-Arturem ale nie z Krakowa. ;) Dobra trza nam jeszcze jednej osoby i możemy przejœć do działania =)

Ale jak bedziemy działac i ilu nas jest???

co Panowie dajecie? ;)))))))))))))))) hehe P.S. Legion nie bšdz szowinistš kobiety też majš ukryte zdolnoœci ;) A tak apropos Legion napisałeœ że poszukujesz wampirów itp. a potem sobie zaprzeczyłeœ :P Zdecyduj sie chłopie czego chcesz.

...charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta // ALE BABY WSTEPU NIE MAJA???//, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru //ALE LEGION MA OSTATNIE SLOWO???//, nie dšży do zbawienia œwiata/zniszczenia œwiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm)... jak sie to nazywal ten film Georga Orwella??? hm??? serdecznie pozdrawiam...

Jestem Liszem, specjalizuje sie jednak w magii smierci. Potrzebujesz? ;)

Betelgeuse jestem za ;] Isis... Kiedy napisałem że baby wstępu nie majš? prosze zarzuć CYTAT. no i kiedy napisałem że Legion ma ostatnie słowo...? Hmm a może to po prostu Ty wprowadziłęœ/łaœ i kontynuujšc to urojenie postanowiłaœ mnie o to obwinić żeby pokazać jaki jestem niesprawiedliwy i niedobry? :D "A tak apropos Legion napisałeœ że poszukujesz wampirów itp. a potem sobie zaprzeczyłeœ :P" Ona, przez to co napisałem chciałem przekazać że jedyne panie jakie majš zdolnoœci/umiejętnoœci, sš właœnie WAMPIRAMI. Wszystkie inne profesje kończš się dla Was porażkš, no ale to tylko moje zdanie. (może jeszcze nie spotkałem kobity która była by w stanie zaskoczyć mnie pozytywnie i nie była by przy tym wampem.)

Wędrwiec to człowiek o duszy kosmity. :P

Luki to nie jest orginalne :P...

Szanowny panie Legionie... NAPISALES: toż napisałem wyraŸnie "wampirów"... żadnych wróżek, czarownic, wiedŸm, czarodziejek i tym podobnego błota nie chce doœwiadczać w pobliżu.... YHM... O kogo Ci chodzilo, jak nie o kobiety??? Ale moze po prostu Cie zle zrozumialam!!! Nie istotne... daje lape na zgode... dosyc ludzi sie tu juz "gryzie"... ps: dobry text na temacie o wegetarianizmie !!! ;o) pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.