| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| no to Panowie, dajemy ;) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
Poszukuje - egzoteryków, jasnowidzów, magów chaosu, psychotroników, egzorycstów, wampirów, podróżników astralnych, demonologów, upadłych aniołów a nawet media.
Cel ogólny - współpraca na możliwie wielu płarzczyznach, zbieranie - dowodów, dowiadczeń, wiedzy, umiejętnoci, materiału.
charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru, nie dšży do zbawienia wiata/zniszczenia wiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm)
Wyższy Cel ogólny - możliwoć działania w grupie -> możliwoć współdziałania magicznie/psychicznie -> zbieranie dowodów własnych możliwoci -> przedstawienia ich na zewnštrz zespołu -> podważenie/nadłapanie tego co jest uznawane za prawde -> pokazanie prawdy.
Pisać tutaj jak kto chętny do współpracy, ludzi oszołomionych końcem wiata i HAARP'em prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie.
|
|
|
Legion ,-zapomniałe o Paniach?[koleżnakach]
podpać chcesz?
|
|
|
toż napisałem wyranie "wampirów"... żadnych wróżek, czarownic, wiedm, czarodziejek i tym podobnego błota nie chce dowiadczać w pobliżu.
|
|
|
A przyjmujesz do wspolpracy odrzuconych w miłoci???
Lub kolesi z schizofreniš(kiedys zdawało mi sie ze widzialem i rozmawialem ze zmarlymi ale sie okazalo ze to schizofrenia)
Legion...mieszkasz w Kraku i masz na imie Artur?
|
|
|
Artur nie jest z Krakowa ;)
no więc Wallook, przyjmuje każdego kto chce dołšczyć i widzi w tym kożyci dla siebie jak i otoczenia z forum.
|
|
|
O.K! nie wiem o co chodzi i nie widze zadnych kozysci ani strat...ale wchodze w to!
W koncy trza czasami poniesc ryzyko:D
To w koncu jestes Arturem z Krakowa?
|
|
|
Jestem współ-Arturem ale nie z Krakowa. ;)
Dobra trza nam jeszcze jednej osoby i możemy przejć do działania =)
|
|
|
co Panowie dajecie? ;)))))))))))))))) hehe
P.S. Legion nie bšdz szowinistš kobiety też majš ukryte zdolnoci ;) A tak apropos Legion napisałe że poszukujesz wampirów itp. a potem sobie zaprzeczyłe :P Zdecyduj sie chłopie czego chcesz.
|
|
|
...charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta // ALE BABY WSTEPU NIE MAJA???//, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru //ALE LEGION MA OSTATNIE SLOWO???//, nie dšży do zbawienia wiata/zniszczenia wiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm)...
jak sie to nazywal ten film Georga Orwella??? hm???
serdecznie pozdrawiam...
|
|
|
Jestem Liszem, specjalizuje sie jednak w magii smierci. Potrzebujesz? ;)
|
|
|
Betelgeuse jestem za ;]
Isis... Kiedy napisałem że baby wstępu nie majš? prosze zarzuć CYTAT. no i kiedy napisałem że Legion ma ostatnie słowo...? Hmm a może to po prostu Ty wprowadziłę/ła i kontynuujšc to urojenie postanowiła mnie o to obwinić żeby pokazać jaki jestem niesprawiedliwy i niedobry? :D
"A tak apropos Legion napisałe że poszukujesz wampirów itp. a potem sobie zaprzeczyłe :P"
Ona, przez to co napisałem chciałem przekazać że jedyne panie jakie majš zdolnoci/umiejętnoci, sš włanie WAMPIRAMI. Wszystkie inne profesje kończš się dla Was porażkš, no ale to tylko moje zdanie. (może jeszcze nie spotkałem kobity która była by w stanie zaskoczyć mnie pozytywnie i nie była by przy tym wampem.)
|
|
|
Szanowny panie Legionie...
NAPISALES:
toż napisałem wyranie "wampirów"... żadnych wróżek, czarownic, wiedm, czarodziejek i tym podobnego błota nie chce dowiadczać w pobliżu....
YHM... O kogo Ci chodzilo, jak nie o kobiety??? Ale moze po prostu Cie zle zrozumialam!!! Nie istotne... daje lape na zgode... dosyc ludzi sie tu juz "gryzie"...
ps: dobry text na temacie o wegetarianizmie !!! ;o)
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |