| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PROBLEM Ze SNEM | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Rzadko miewam sny prorocze dotyczš zwykle spraw osobistych ale ten był inny...
Była wojna wszystko się wieciło i wybuchało do okoła... Ja siedzę w okopie skulony rozglšdam się obok mnie siedzš żołnierze każdy był w innym mundurze (okres II wojna wiatowa. Rozpoznałem mundur Polaka, Rosjanina, Niemca, Włocha, Amerykanina oraz Anglika) ale siedzš w tym samym okopie. Kto rzuca rozkaz do ataku wszyscy wybiegli wychylam się z okopu... Rozpoznaję moje miasto tylko zniszczone... widzę kociół (też z mojego miasta) na wierzy kto siedzi (nie widzę munduru, jest to snajper)... słyszę wist kuli wystrzelonej z broni snajpera we mnie nie trafiła (wszystko dzieje się w spowolnionym czasie) póniej druga kula... trafiła od rzuciło mnie czuję, że się rozpływam (nie czuję bólu)...
Nie wiem jak go sobie wyjanić pomórzcie !!
|
|
|
Moze to jest samoistny regresing? Czyli mierć Twojego poprzedniego wcielenia?
Ja zginšłem tez w okopie, jako zołnierz brytyjski w wojnie Burskiej.....
Przez cygaro...... kretyńska mierć..... :)
|
|
|
remigius - jak poznales swoje poprzednie wcielenia? Regresja hipnotyczna wykonana przez fachowego psychologa, czy moze owa tajemnicza, samoistna regresja? Czy czlowiek moze sam w autohipnozie cofnac sie do poprzednich wcielen?
|
|
|
mnie zgubil pospiech i chamulec hehe 1939 r. .. tez kretynska smierc
|
|
|
Sprawa prosta za dużo grania w Medal of honor, Call of duty i oglšdania Discovery Civilization, lub rzeczywicie co z poprzednich wcieleń. Stawiam jednak na to pierwsze:) (bez urazy)
|
|
|
Też kiedy miałem sen. Jednego dnia widziałem wojnę i jaki most. Drugi sen, jechałem dużym autem po jakich bezdrożach, wysiadły hamulce, uderzyłem kołem w jaki kamień, wybiło mnie w górę i się obudziłem.
Tego samego dnia:
Rano około godz 10:00 jechał goć tarpanem, na zakręcie wjechał na krawężnik i zabił kobietę, odbił się od ciany, zatrzymał się ponad 100 metrów dalej między słupem a cianš po drugiej stronie ulicy.
Iloć faktów ze snu, które można połšczyć z tym "wypadkiem" jest bardzo duża. Nie zgadza się tylko otoczenie ze snu.
Co o tym mylicie ?
|
|
|
Ja tez kilka razy mialem sny w ktorych umieralem, ale otoczenie bylo z obecnych czasow... ale za kazdym razem, jak 'umieralem' w snie to mialem takie dziwne uczucie, jakbym mial wyjsc z ciala, ale zawsze szybko sie budzilem.
|
|
|
Na pełen regresing sie nie zdecydowałem, to byla lekka hipnoza i takš scenę zobaczyłem....
Nie było to zbyt ważne wcielenie. Ci, którzy zajmujš sie regresingiem, twierdzš ze nie kazde wcielenie ma dla nas takie samo znaczenie..... jest niekiedy tak, ze jakiie "zycie" ma dla nas skutki przez kilka następnych wcieleń....
Swoje poprzednie wcielenia, moze okrelić np Tarocista (ka)........ :)
|
|
|
Ja na szczęcie jestem niemiertelny^^ Kiedy byłem piratem....na karaibach w XVIw.
Ale mnie powiesili i stwierdziłem że ma to ogólnie zły nwpływ na kondycję więc postanowiłem się zmienić:P
[%sig%]
|
|
|
Ta mojš mierć, pojmuję... ale kto wyjani mi co z tymi wszystkimi naciami w jednym okopie...
|
|
|
MOŻE OZNACZAŁY (TE WSZYSTKIE RAZY, TO ZNACZY W JEDNYM OKOPIE PO JEDNYM ŻOŁNIEŻU Z KAŻDEGO KRAJU) POGODZENIE SIĘ WSZYSTKICH NARODÓW KTÓRE MA NASTĽPIĆ W KTÓREJ WOJNIE WIATOWEJ. MOŻE WTEDY WSZYSCY SIĘ POGODZĽ, BĘDĽ RAZEM CZYLI "W JEDNYM OKOPIE"...
ALBO, ŻE WZYSCY BĘDĽ RAZEM ALE KTO JEDEN BĘDZIE CHCIAŁ ZNISZCZYĆ WSZSTKIE NARODY? MOŻE KTO Z IRAKU? KOLEJNY POJEB*** ZAMACHOWIEC?
RÓŻNIE TO MOŻNA INTERPRETOWAĆ ALE JAK DLA MNIE TO BYŁ TROCHĘ NIEZWYKŁY SEN,A CI RÓŻNI ŻOŁNIEŻE W JEDNYM OKOPIE MUSI CO ZNACZYĆ.
a może i nie ?? :D
--
Maszerójš strzelcy maszerujš karabiny błyszczš szary strój (...) A oczy ich dumne utkwione sš w dal piechota, ta szara piechota...
|
|
|
Kilka dni temu miałem również sen. niło mi się, że robie jaki materiał. Jestem w ponurym zamczysku. Ciekawoć bierze górę i gdy wczyscy pracujš ja zaczynam przechadzać sie po komnatach (zniszczone i w wiekszosci ruiny i same mury). W pewnym momencie widzę zza krat schody, stare zniszczone schody. Nagle widze jak jaki ciężki kamień lšduje za tymi kratami na ziemi na samym dole tych schodów. Po kilku sekundach kamień ten sam unosi sie na samš górę schodów by po chwili znów wylšdować na dole i tak w kólko. Był to bardziej głaz niż zwykły kamień. Nazajutrz przeczytałem w prasie ze znaleziono meteoryt.
|
|
|
hmm tak czytam i sie zastanwiam nad moim snem....jakeis 3 lata temu mialm powtarzajacy sie sen...en sen powtarzal sie co jakies 3 lub 4 tygodnie i tak byl oprzez rok..potme sie skonczylo..zawsze snilo mi sie ze goni mnie psychopata....czasami go widzim a czasami nie....pamietam z edwa razy w taki m snie zabil mnie..raz pocial mnie na kawalki a raz strzelil do mnie 4 razy...kiedy mnie zabil stalm obok i patrzylam na swoje martwe cialo...wiem z e sny kotre siepowtarzaja maja jakies znaczenie....
[%sig%]
|
|
|
Mnie ostatnio wszystkie sny wymazuja. Wiem tylko, ze mialam sen.
|
|
|
UWAGA!!!
HAARP powraca.
Oj Gosiu - we się w garć.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
w moich snach przeszedłem cały szlak II wijny wiatowej ,pod koniec wojny trafiłem do niemieckiej niewoli z której uciekłem ,lecz już jako cywil w jednym ze snów po zakończeniu działań wojennych- zostałem rozstrzelany przez rosyjskiego oficera tylko dlatego że nie miałem żadnych dokumentów w chwili zatrzymania.
słowem , -ciekawe sš sny.
|
|
|
raczej ze sš ciekawe, ja ostatnio byłem na meczu hokeja. I nie było tam normalnych trybun tylko lorze, a po lodowisku jedziła kanapa na której siedział olek kwaniewski. czasem ni mi sie szczur w typowo ludzkiej roli, np. prowadzi samochód, pisze na klawiaturze, posługuje się jakimi rzeczami (sa w jego wymiarach). Fajne sš sny ale dużo z nich zapominam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |