Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne FOTO - Trzeba zobaczyć !!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66

aha, jeszcze jedno podam wam link do obrazka, nie wiem czy to nie fotomontaż, ale wygląda na autentyczne foto: wrzuciłem te foto na server byscie mogli sami ocenic www.nauka-jazdy.art.pl/wymiona/face.jpg pozdrawiam Mell

Fajna twarz:) hmm... ale czemu dopiero po raz pierwszy ją widzę :) ;) :) Powinno byćo niej głośno - Marsjańska twarz ziemska... :) Ale tak na serio to uwarzam, że to albo fotomontaż, albo "wybryk natury"... :) Pozdrawiam :)

Sam jesteś wybryk natury, Tę twarz widziałem już w filmie NG zdaje się że był o jakich starożytnych wioskach Inków i Majów, to na pierwszym planie to właśnie taka wioska, zresztą już widziałem inne twarze na ziemi, jedna jest w Chinach wbudowana w piramidę schodkową, czytajłe o bościu który ją sfotografował, na granicy ledwo przemycił film, chcieli mu odebrać i chyba tylko jeden mu został...

hmm... Chiny komunistyczne państwo - nie doszukuj się tutaj masowego spisku. Zawsze odbierają filmy które nie przeszły prezez cenzurę... No to świetnie... Skoro to nie wybryk natury, a z pewnością nie budowla człowieka to pozostaje tylko dwa wyjścia: psychokineza albo UFO... Ale psychokinezę możemy z góry odrzucić bo sie nią wtedy przecież nie posługiwali więc musiało być to UFO - prosta dedukcja... Jestem przekonany, że UFO stworzyło twarz na marsie i 10 twarzy na Ziemi - one były chyba "przekaźnikami"... Tak na pewno jest to twór UFO ekhm ekhm... Nie zprzeczam że jest to wytwór UFO, tylko ze po co tak mówić skoro i tak się tego nie dowiemy... Można tak gdybać 100 lat... Nie krytykuj mnie po prostu wyraziłem swoją opinię i już. Ty masz inną - ja się do niej nie wtrącam... Pozdrawiam:)

I faktycznie warto to/je zobaczyć :) Wchodźcie wszyscy na tą stronę !!!

Ja niestety tez uważam, że to formacja naturalna... Ot, zwykły przypadek. Jak powstanie życia. :)

Let czyżbyśmy się ze sobą zgadzali jakimś cudem ??? ;) ;) ;) Pozdrawiam:) :D :D :D

To nie cud, to Natura. Jakbyś mi zaczął wmawiać, że to twarz Jahwe, to raczej byśmy się nie zgodzili.

hmm... jakbyś Ty zaczał wmawaić że to UFO też bym się nie zgodził... :) Racja :) Pozdrowienia :)

No i co ty chcesz z Brat udowodnić, że naturze się nudzi i sobie mordy na wszystkich planedach wycina, no to sfinks to też wybryk natury a wielka piramida, TO napewno wynik spiętrzania się gór pod pustynią, a miże nie, może to anioły pana się nudzili a że nie miały lepszego zajęcia, w niebie się im już ponudziło, to za biemi sobie z gliny coś lepili... A o olbrzymach nie słyszałeś, od razu UFO hodź i to nie wykluczone, wiele jest ksiąg które przypisują olbrzymom budowę wielu megalitucznych budowli, ale oczywiście to nie jest źródło historychne godne naszej wyzłoconej nauki, lepiej tworzyć własne wyjaśnienia (Naturalne wyjaśnienia) tak, wybacz ale te naturalne wyjąśnienia códnych uczonych, są tak pokręcone że ja zostanę przy UFO i olbrzymach... No to nara Sew...

Sew: E, nie mieszaj takich skrajności ! Tu morda i tam morda, na Ziemi są miliardy tworów górskich czy leśnych, czy cokolwiek zresztą i przez czysty przypadek mogło coś takiego powstać - ja raczej przyjmę odwrotną interpretację: nasi przodkowie spostrzegli tę twarz i dlatego przy niej wybudowali miasto. Co się zaś tyczy Sfinksa, to jest to temat na kolejny wątek... ciekawe, czy ktoś się odważy !

O, też trafiłem na ciekawe zdjątko: http://www.fun.from.hell.pl/2003-06-13/serce_na_marsie.jpg

Niewie, morzesz mieś racię, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne, powstanie czegoś takiego w sposub naturalny, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to ściągnij to zdjęcie p przyjrzyj się, jak oni mieliby bez śmigłowca to w ogule zauwarzyć, ja na pierwszy żyt oka sam tej twarzy nie dostrzegłem... co myślisz...

Na swój sposób nasz poczciwy Giewont też przypomina twarz... Założę się, że z innej perspektywy tej "twarzy" w Andach byś nie zobaczył. :( Uwierzę, że jest ona nienaturalna, jeśli z KAŻDEJ strony będzie wyglądać jak twarz... A wiem skondinąd, że NIE wygląda.

No cóż z drugiej strony nie widziałem, mam tylko to... No dobra Brat twierdzi iż w Chinach nic nie jest zatajane to przecierz komunistyczny kraj... są tam setki piramid którymi się nikt nie interesuje, bo o nich nie wie, i naturalne twarze Też są...

Jeden fanatyzm lepszy od drugiego... Sam nie wiem. Nie widziałem tych chińskich twarzy...

A na marsie co o niej myślisz...

Nie wiem, jeszcze nie byłem. :) Ale są opinie, że to tylko gra świateł i cieni. :( Za to dużo bardziej zastanawiająca jest piramida marsjańska !

jakos nie wiedze tego zdjatka...

W sumie to i sami indianie, jak się zastanowiś mogli to wyrzeźbić, ntosunkowo małym nakładem sił, używając siły erozji(np. wody), i na razie (do pojawienia się dalszych informacji) proponuje to wyjaśnienie...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.