| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kosmici | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
|
jeste kosmitš? bo ja tak w prawdzie nie całkowicie do tego dojrzałem ale mam zdolnoci psychohindestyczne oraz telepatyczne
|
|
|
My Kosmici......I TAK PRZEROBIMY WAS ZIEMIAN NA NICI.......!
|
|
|
... a ja bym bardzo chętnie umówiła się z jakim przystojnym kosmitš,
bo mam już doć tych ziemskich mężczyzn... ! ! !
:)))
|
|
|
gdyby umówiła się z gadem kosmodoidalnym z rasy Jaszczurów(Reptiles) to mógłby on zabić Cię już samym wzrokiem jak Bazyliszek.
|
|
|
Oni pobierajš energię z bólu. Im bardziej cierpimy to oni majš więcej energii.
|
|
|
hah zeti-jednak jeste ziemiankš a kosmicznych przystojniaków Bóg się pozbył potopem,niemniej kosmici wiedzš że ziemianki sš bardzo interesujšce-CAŁE
pozdrówka
|
|
|
najwspanialsi z nich to kosmiczni nordycy - blondyni i blondynki o wzrocie około 2 metrów z lekko skonymi błękitnymi oczami .podobno mogš nawet zmierzyć się technologicznie i duchowo oraz parapsychologicznie z Gadami Kosmodoidalnymi czyli "Reptiles"...
|
|
|
bzzt frlptyk!frlptyk! trrruuu trititruuu pik pik pik! bdziš pac. Dis - bzztprtlrtyk - troj. PrrrrrTT! PrRRrRtt
|
|
|
hyh .... Zeti możesz sobie wzišć tego piep.rzonego lizarda który się do mnie przykleił ,skur ... zły humanoid z czwórki teraz sobie siedzi i czeka ... ... ...
wiesz .... możesz odcišnšć jego uwage ,szczegóły pozostawiam Twojej wyobranie =D
A włanie kogo z was jeszcze odwiedza bez uprzedzenia to cierwo? ręka do góry =p
|
|
|
Serpens, to ciekawe możesz co szerzej, na temat tego odwiedzajšcego ciebie?(Wiki też? Co tam u was się dzieje?)
|
|
|
Do Zeti, to czy facect lata spodkiem, czy jedzi limuzynš, albo chodzi na piechotę, chyba nie ma wpływu na jego atrakcyjnoć, chyba, że się mylę? Pewnie się mylę.
|
|
|
A ja jestem kosmitš, zajebicie pierdzęęęęęe ........... PRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |