Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kosmici
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

kto porozmawia o kosmitach

Było dużo tematów o kosmitach, wystarczy poszukać.

a ty nie porozmawiasz

niech ktoœ porozmawia

jesteœ kosmitš? bo ja tak w prawdzie nie całkowicie do tego dojrzałem ale mam zdolnoœci psychohindestyczne oraz telepatyczne

Ja jestem kosmitš, możemy porozmawiać.

ja zabijam kosmitów, ustawcie się w kolejce proszę.

My Kosmici......I TAK PRZEROBIMY WAS ZIEMIAN NA NICI.......!

... a ja bym bardzo chętnie umówiła się z jakimœ przystojnym kosmitš, bo mam już doœć tych ziemskich mężczyzn... ! ! ! :)))

gdybyœ umówiła się z gadem kosmodoidalnym z rasy Jaszczurów(Reptiles) to mógłby on zabić Cię już samym wzrokiem jak Bazyliszek.

Oni pobierajš energię z bólu. Im bardziej cierpimy to oni majš więcej energii.

hah zeti-jednak jesteœ ziemiankš a kosmicznych przystojniaków Bóg się pozbył potopem,niemniej kosmici wiedzš że ziemianki sš bardzo interesujšce-CAŁE pozdrówka

najwspanialsi z nich to kosmiczni nordycy - blondyni i blondynki o wzroœcie około 2 metrów z lekko skoœnymi błękitnymi oczami .podobno mogš nawet zmierzyć się technologicznie i duchowo oraz parapsychologicznie z Gadami Kosmodoidalnymi czyli "Reptiles"...

A mnie kosmici molestujš codziennie w nocy:D:D:D

bzzt frlptyk!frlptyk! trrruuu trititruuu pik pik pik! bdziš pac. Dis - bzztprtlrtyk - troj. PrrrrrTT! PrRRrRtt

hyh .... Zeti możesz sobie wzišœć tego piep.rzonego lizarda który się do mnie przykleił ,skur ... zły humanoid z czwórki teraz sobie siedzi i czeka ... ... ... wiesz .... możesz odcišnšć jego uwage ,szczegóły pozostawiam Twojej wyobraŸnie =D A właœnie kogo z was jeszcze odwiedza bez uprzedzenia to œcierwo? ręka do góry =p

no to ja podnoszę ręke do góry

Serpens, to ciekawe możesz coœ szerzej, na temat tego odwiedzajšcego ciebie?(Wiki też? Co tam u was się dzieje?)

Do Zeti, to czy facect lata spodkiem, czy jeŸdzi limuzynš, albo chodzi na piechotę, chyba nie ma wpływu na jego atrakcyjnoœć, chyba, że się mylę? Pewnie się mylę.

A ja jestem kosmitš, zajebiœcie pierdzęęęęęe ........... PRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.