Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gwiezdne Wrota
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41

Czy to jest możliwe rzeby można przechodzić z planety na planete robišnc jedynie dwa kroki? Nie chodzi mi o serialowe wrota tylko takie naturalne np. WeŸmy pod uwage trójkšt bermucki w krórym w nie wyjaœniony okolicnoœciach znikajom ludzie może w ten sposób przenoszšm się do innego œwiata/planety. Mi się wydaje że może coœ takiego istnieć ale ludzkoœć nie wie jak to opanować. Jaka jest wasza odpowieć na te pytania?

Bardzo ciekawy temat, posłuchajmy co ludzie majš do powiedzenia :) Może teleport???

Kuba czy ty sobie jaja robisz? Wybacz ale czytajac takie wyrazy jak "rzeby", "znikajom", "odpowiec" od razu nasuwa mi sie wizerunek 5 - 7 latka, ktory ledwo co widzi klawiature znad stolu. Odechciewa sie po prostu polemizowac. I jeszcze cala twoja wypowiedz pasuje do zakreslonego interwalu. "...moze w ten sposob przenoszam sie do innego swiata/planety" LOL

sorry jestem dysgrafem mam małe problemy z takimi rzeczami... :/ (żałuj że nie widziałeœ moich zeszytów:) )

heh kuba co ty sobie wyobrażasz!? wyocha z tego forum ty kaleko jeden! <spada z krzesła i tarza się poœmiany na podłodze> jo! weŸ Betel go zagryŸ bo robi orty :D jest już temat w zwišzku z ortografiš, tam mu wszystko wypisz, opisz forme błędu itd. Heh ciężko powiedzieć który głupszy :D

Legion nie przesadzaj co? To co ty piszesz też nie jest 100% doskonałe. [%sig%]

"11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- Najważniejszy dzień w historii Œwiata." Powie mi ktos o co chodzi z ta data??

Nie ma dysgrafów i dyslektyków - sš nieuki i lenie... [%sig%]

Poczatek slynnego kalendarza majow. Ciekawe tylko, co sie wtedy wydarzylo, ze majowie uznali to za poczatek swojego kalendarza?

Żaden poczštek kalędarza! To dzień w którym na Ziemie zstšpili wszechmogšcy^^ Wdłóg Majów. [%sig%]

czeœć

w takim razie kiedy sie rozpoczyna kalendarz majow, he?:>

to może z trójkšta bermudzkiego wyszed ich Bug izaczš rzšdzić na naszej planecie:)

Z ta dysgrafia i dysleksja to jedna wielka sciema. Zreszta ktos kto ma dysgrafie nie robi bledow ortograficznych tylko ma cos nie tak z mozgiem i np potrafi napisac literke "R" w druga strone itp. Dysleksja natomiast to najczesciej problemy z czytaniem. To o czym mowisz to DYSORTOGRAFIA. Zdarza sie ona bardzo rzadko i raczej nie uwierze ci ze jestes dysortografem. Najprawdopodobniej po prostu malo czytasz albo wcale a piszesz tylko dobrze z tablicy. Nawet ktos kto cierpi na dysortografie ci powie, ze napisac "rzeby" to tak jakby narysowac samochod z kwadratowymi kolami. Bierz sie chlopie do roboty i przestan sie migac bo jak zdasz mature?

Wklajaj Kuba w worda tekst zanim go tu wkleisz, proszę. :D

Macie problemy...

Stwórcy skrzydeł - niektórzy wietrzš w tej historii humbug, inni podejrzewajš że chodzi o prowokację amerykańskich służb specjalnych. Wiele jednak wskazuje na to, że odkrycia dokonanego w kanionie Ancient Arrow (dzisiejszy Nowy Meksyk) i wszystkiego, co się z nim wišże, nie da się tak łatwo, jak niektórzy chcieliby to widzieć, odesłać do krainy baœni. Pytania zwišzane z sensacyjnymi znaleziskami mnożš się, a całš sprawę, wokół której trwa zażarty spór, toczšcy się głównie na internetowych łšczach, spowija osobliwa zmowa milczenia ze strony tzw. czynników oficjalnych. Badacze ze œrodowisk naukowych, którzy zajęli się problemem Wingmakers, zostali przesunięci do innych zadań, jeden z nich zniknšł w ogóle, a zbyt dociekliwi dziennikarze sygnalizujš, że czujš się w swoich penetracjach zagrożeni. O co tu chodzi? Czy konstruktorzy kapsuły w czasie, którzy sami siebie nazwali Stwórcami skrzydeł reprezentowali ludzkoœć z przyszłoœci? Gdyby tak rzeczywiœcie było, mielibyœmy do czynienia z jednš z największych zagadek współczesnoœci. CZY KTOS WIE COS O TYM??

OMG. To nie jego wina, że jest dysgrafem, niektórzy ludzie tego nie pojumjš

Ej!!! Tu był temat zwišzany z trójkštem Bermuckim a większoœć z tego to o Dysgrafii jest !!!! Zostawcie chłopaka w spokoju......nawet jeżeli okłamał że ma Dysgrafie i ma 7 lat to nie musicie na niego najeżdżać tylko odpowiedzieć na jego pytanie!!!! Ludzie co się z wami dzieje a zwłaszcza ten Betelgeuse ma problemy ze sobš!! Pozdro All!!! ************~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*********** ************~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*********** KoRn - Falling Away From Me!!!!!

;]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 41
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.