Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Muzyka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33

Zakładając ten temat liczę się z faktem że pewnie zostanie zignorowoany. Ale chciałbym poiwedzieć kilkla słów o muzyce. Forum jest na temat tajemnic świata. No właśnie. Słuchając muzyki wiele ludzi odczówa przyjemność. Dzwięk może sprawiać przyjemność? Może. Może też drażnić. Np. skrobanioe paznokciem po tablicy. Jeśli chcecie wymieńcie kilka zespołów których słuchacie itp. zapraszam do dyskusji. Ja słucham SlipKnota, R+, Pokahontaz, i orkiestry z Budapsztu Jasper Kyda. [%sig%]

Linkin Park

Jasne, że chcemy: BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE BLUE rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i Chemical Brothers i jeszcze Dido PS. Nie dziw się, że temat zostanie zignorowany, tutaj na tym forum są same dziadki :) Nie obrażając nikogo, nie w tym cel mój. Ale muza jest cool, kocham muzę, a szczególnie Blue PS 2. Aha, Wyckret, kocham Cię! Dzięki, że założyłeś ten cudownny temat!!!!!!!!!!!!

Hheheh jajo-bajo:P Też lubie muze^^ [%sig%]

Tylko dobra muza. Nie cierpie tej popeliny z telewizora i staroci z radia, poza tym lubie muzyke skomplikowana rytmicznie i klepanie na 4/4 w ogole mnie nie kreci. Jazz, funk, klasyka, dobry metal to jest to.

Kurcze, jaki fajny temat... :) Ja słucham najpiękniejszej muzyki na świecie... :)))

Wow, jakiej? Ja słucham ESKI, eska rulez

czyli? :) :P

co to za rodzaj muzyki: "eska"? lol

metallica vader iron maiden cradle of filth the 69 eyes apocalyptica sepultura korn rammsten arch enem itp to jest muza.

Każda muzyka jest ok!!! Tylko my wybieramy to co nam pasuje.

Dokładnie. Ja uwielbiam Metal a słucham z chęcią orkiestr i spokojnej muzy. Bardz spokojnej. Jak chcecie to wyśle wam na mejla^^ [%sig%]

Hmmm..jak juz jest temat, i jest miejsce to cus napisze :o)) a mnie to w ucho wpada tak.....zaczniemy od beatow: Astral Projection, Juno Reactor, Infected Mushroom, Suns Of Arqa, i wiele innych z Goa, Psychodelic czy Ambientu...dobra, teraz to co najczesciej, a wiec: Nightwish, Moonlight, Sonata Arctica, Lacuna Coil, Within Temptation, The Gathering, zajebiste Therion i Tristania, Theatre Of Tragedy, Evillive, i Frost [znajomi z Danii :o)], Hammerfall, Inkubus Sukkubus, czasami Metallica, Dimmuborgir, Linkin Park, Rammstein i taki wypasiony Dancemetal ze Szwecji Black Ingvars :o) i cosik jeszcze by sie znalazlo. No i na koncu troche dobrego techna, popu i rocka (nie bede wymienial juz, po co zasmiecac) i oczywiscie nie moge zapomniec o klasyce (Vanessa Mae, i pospolici reprezentanci tego gatunku jak Grieg, Carl Orff, Beethoven, Vivaldi, Mozart, Chopin czy Wieniawski ) i folku (np. celtic-takie cos jak Enya, Michael Flatley, Clannad, Loreena Mckennitt, Lothlorien, lub nordycki folk i medieval czyli sredniowieczna, jak np. Hedningarna, Tjamtjala, Poeta Magica, Kalenda Maya, Faun itp) no i pewno cos jeszcze by sie znalazlo..... Woow, ale wywalilem liste, sorki..ale jak pisac to pisac :o))) No co, kurcze, tego slucham, co ja na to poradze!! :o) Pozdrawiam!!

Enya, Pachelbel... I wszystko co stworzy firma Solitudes, szczególnie Dan Gibson

Sluchajcie po co zasmiecacie forum watkami ktore juz byly kiedys, o muzyce, o snach, o prawie wszystkim proponuje przewertowac starsze watki i je ozywic one naprawde byly ciekawe i kazda dyskusja wyciagajaca nowe doswiadczenia byla by mile widziana, no nic to na tyle

Enya, Avril, Łzy,Linkin Park;), Lady Pank,a ostatnio Ciszy słucham i wiatru. ;)))))))))))

......Dobrej....... :))))))))))))))))

Zaœmiecamy bo nie ma zakazu^^ Może sam/a coœ napiszesz?:P [%sig%]

ESKA to radio :) Nie muza, tylko radio. "Serwujemy najlepsze hity w Łodzi<akurat tu miszkam>" i do tego najnowsze.

Ehhh wiem ze to radio :P ale ktos powiedzial ze slucha najpiekniejszej muzyki na swiecie a Ty sie pytasz "jakiej? ja slucham eski" ;p
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.