| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ZAĆMIENIE!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 60 |
|
Podobno jak papierz się urodził było zaćmienie słońca. NA JEGO POGRZEBIE TEŻ BYŁO!!
Co wy na to? Jeśli jest to fakt ogólnie znany i nie poruszyłem nikogo to przepraszam za braki w wiedzy.
[%sig%]
|
|
|
Qle ja chyba mam coś z Nostradamusa bo jak przeczytałem o tym zacmieniu na onecie przepowiedziałem siostrze że szybko ten watek trafi na to forum :) i prosze sprawdziło się :) wyckret proponuje przyjzec sie jeszcze teori słynnych juz "13" poczytac troche różnych przepowiedni i przestudiowac kalendarz majów. Pewnie po wnikliwych analizach dojdziesz do wniosku ze nastepnym papiezem bedzie murzyn i pozniej juz bedzie tylko koniec swiata :)
|
|
|
[ironia]Może mi nie uwierzycie ale 7.02 rozpoczął się koniec świata!!! Kod tej daty to 9 czyli ZAGŁADA. To nastąpi już wkrótce! Ponad to Pałac Kultury jest nachylony względem słońca o 1 stopień. 90 stopni - 1 stopień = 89 stopni Kod tej liczby to 8 a to może oznaczać, że gdy wybudowano ten pałac przygotowywano się do apokalipsy.[/ironia]
Mógłbym takich bzdur wypisywać więcej. I co z tego że dzisiaj było zacmienie? Jak ostatnio w Polsce było zaćmienie to umarł Mietek z Warszawy. Ciekawe czy wtedy też mówiono że nastał koniec, czas apokalipsy bo słońce zgasło i zabrało tego człowieka itd itp. [ironia]Ponad to jak Karola Wojtyłę wybrano na papieża to szczekał jeden pies w Poznaniu. Teraz jak umarł też jeden pies w Poznaniu szczekał. Czy to nie dziwne?[/ironia]
|
|
|
Ehehhehhe. to Ci się udało. !3 już dawno czytałe za to kalędaż majów czytałe w xięgach Danikena. I wiesz co? Dochodze do zupełnie innych wniosków niż ty.
[%sig%]
|
|
|
Łał. Lepiej idz biegnuj szybko prase poinformuj zadzwoń na policję pogotowie G.O.P.R
Hydrałika i zamów pizze. Jaaa pies szczekał. Wiekopomna chwila. A jak ja się urodziłem była pełnia. A pewnie jak ty się urodziłeś to albo któs umarł lub poraził cię prąd.
[%sig%]
|
|
|
[ironia]Naprawde szczekał?? Skad masz takie info?? podobno w ksiągach nostradamusa tez jest o tym wzmianka.A wiesz może jakiej rasy były te psy??Może to być istotne gdyż prorok Maciej z targówka, który rozkodował biblie i według jego wyliczen przewodnia liczba w bibli jest "13" uważa że jeżeli bedziemy znać dokładną rase tych psów będziemy mogli obliczyc dokładna date końca świata która na pewno bedzie pokrywała się z data podana przez majów[/ironia]
|
|
|
wyckret oświeć mnie do jakich to wniosków doszłeś po lekturze Danikena??
|
|
|
Ech... Wyckret - pisałem przecież ironia...
No cóż w takim razie powiem wprost:
Przypadek. Przypadek jakich wiele może być w tych dniach i nie polecam doszukiwania się takich bo to doprowadzi do nerwicy :D Fajne jest natomiast inne rozwiązanie: Do 2012 roku żadne końce nas nie dotyczą wiec śpimy spokojnie. 23 XII 2012 - jeśli nadal żyjemy to także Majowie nie są dobrymi prorokami i nadal żadne końce nas nie dotyczą. I lepiej jakby się to sprawdziło :)
|
|
|
Sam podałeś. A nic nie mówiłem że szczekał... (IRONIA) zastanów się co piszesz... PROROKU(MEEEEGA IRONIA)
[%sig%]
|
|
|
Ehh powiedziałem że dochodze do innych wniosków a ty wyjeżdżasz mi z ońcem świata który NAS nie dotyczy.
[%sig%]
|
|
|
:o)))) Wyckret ;o)) A jak ja sie rodzilem to ruska rakieta Kosmos-1005 poleciala w kosmos...ciekawe co to znaczy :o))
|
|
|
Pomijając już ten koniec świata jeżeli to nie tajemnica to chciałbym żebys sie podzielił z nami swoimi wnioskami??
|
|
|
Więc nie uważam żeby papierz (następny) był czarny. Może być nawet zielony jeśli się taki znajdzie. I wątpie żeby w 2012 roku wszystko się miało rozpaść...
[%sig%]
|
|
|
"11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- Najważniejszy dzień w historii Świata."
dreczy mnie pytanie - co wtedy sie stalo?
|
|
|
Wtedy sie rozpoczal kalendaz majow..ten ktory teraz ma sie skonczyc...ten cykl znaczy sie dokladnie.....:o)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 60 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |