Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziękuje i Przepraszam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Witajcie!!! W tym temacie możecie pisać mi jaki jestem wspaniały lub jaki pierdolniety... Co wam sie podoba w moich wypowiedziach a co nie... Dzieki z gory za szczerą krytyke Jedzcie poziomki(truskawki lepsze ale niektozy sie na nie spinają):D:D:D:D:D

Miejscami się nie popisałeś ale dobrze chciałeś^^ i to się liczy. [%sig%]

Ja tam wolę winogrona :D

Oooooooo...winogrona też są zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!! Całkowicie o nich zapomniałem!!!!!!! Ale masz racje nie można ich nie lubić...:D:D:D:D:D Jedzcie poziomki i winogrona (truskawki lepsze ale niektozy sie na nie spinają):D:D

Winogrona też luz. [%sig%]

Hehehe, Wallook...jestes w deche :o))

SUUUUUPEEEER !!! POZDROWIONKA ! Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ? Sw. Jan VII, 46 (Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?) ! VIVA LA REVOLUCION !

eee winogrona i truskawki sa swietne... a co do Ciebie, to nic do ciebie chyba nie mam

ten temat to lekka przesada i powiewa egocentryzmem....... Wyobraz sobie ze nie jestes pepkiem swiata i nikt caly dzien nie zastanawia sie nad tym czy jestes wspanialy czy pierolniety.....! Nie ma to ja swtorzyc temat o sobie...... moze bloga załozysz?

Wiesz Martyna... tak sobie myślę... Może byłoby lepiej, żeby Wallook nie zakładał bloga, bo przebiłby Cię ilością komentarzy i popadłabyś w kompleksy. :P A co do tego tematu, to jak dla mnie jest świetny, bo jednocześnie zabawany :P No i jest bardzo pożyteczny. W końcu hasło "jedz truskawki" jest dość zdrowe, nie? :> Pozdrawiam :)

:) nie byc pirewszy:)

hehe :] widac ze sporo tu ludzi o podobnym charakterze [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Haghi zaraziłeœ innych swojš prostotš....... teraz to ten temat już naprawdę zszedł na psy ...

ok, ok. Truskawki, poziomki, winogronka- mniam. A co z mandarynkami i z naszymi jabłkami ???=)

Koolman umiesz czytac??? Data: 08-04-2005 11:30- to data napisania przez autora tematu. Kto byl pierwszy? widzisz?

Ale zauważcie, że ten temat przed 3 miesišcami nie wzbudził prawie żadnych negatywnych emocji (1 negatywny wpis na 9) i przeżył zaledwie 23 godziny i 46 minut. A temat hagiego, wiadomo jaki oddzew wywołał, żył 2 dni 20 godzin i 59 minut, czyli prawie 3 razy dłużej, przy iloœci 48 postów. To tylko troche statystyki, ale też odzwierciedlenie tego kto teraz przeważa na forum. Tylko teraz tak myœlę, jako że sam 2 razy wpisałem się w temacie hagiego, że gdyby wszyscy których to rozdrażniło zignorowaliby temat, mniej byœmy się z nim męczyli. Więc może niech to będzie taka lekcja na postępowanie z bzdurami.

szuineg no wkoncu ktos ku...a zakumal co chcialem przedstawic, nasrawaijac swoje dupsko. Otoz: znacie mnie z innych tematow i wypowiedzi i nie pamietacie bym kiedykolwiek walil takie ubogie tematy. Ale wqrr... mnie te niektore tematy i zauwazylem ze im glupszy tym wiecej wpisow wiec zalozylem dwa glupie swoje by to sprawdzic. Wierzcie w to lub nie, ale taki byl ten cel. "Haghi zaraziłeœ innych swojš prostotš."- i efekt jest taki, ze ludzie pisza o mnie takie bzdety. Widzicie co tu przyszlo??? Nie wqrr... was to??? Bo mnie tak. Dobry post szuineg

Post Haghi'ego: "....i efekt jest taki, ze ludzie pisza o mnie takie bzdety. Widzicie co tu przyszlo???" Sam se na taki a nie inny efekt zapracowałeœ i jeszcze masz szczelnoœć pisać, czy widzimy co tu sie wyprawia (przyszło), tak jakbyœmy to byli winni temu wszystkiemu. Wypisujesz farmazony na forum a potem walisz smuty. Niewštpliwie znam cie z innych tematów, ale już pisałem ze twoje tłumaczenie mnie rozbroiło (badania i jak byłeœ cyknięty)- to które w końcu?? Ten temat przeszedł bez echa, ponieważ był napisany luzackim językiem, a twój natomiast takim mamusiowatym slangiem;)

koolman-dokladnie! uwazam tez ze jak na ,,pozegnaniu'' wszyscy wpisywali sie pochlebnie co do twojej osoby to wtedy nie napisales ze to badania bo tyle bylo przeciez ,,milych''odpowiedzi ale najwidoczniej bylo zamalo wiec dowaliles,, co o mnie myslicie.'' ludzie to skomentowali i juz i na tym by sprawa ucichla ale nie haghi musial dolac oliwy do ognia i wyjechac z tekstem ze to badania. acha! tak na marginesie.... bylo pozegnanie....to czemu jeszcze nie wyjechales?

Haghi masz częœciowo rację. Każdy chce sobie porobić jaja i wysłać jakiegoœ œmiesznego lub nawet nieco głupiego posta, ale nie każdy temat mu na to pozwala. To prawda że dobrze zrobiłeœ i stworzyłeœ 2 głupie tematy bo było do przewidzenia, że wiele osób się na nim wpisze. Ale spójrz. Temat bardzo poważny <Pycha> założony przez Brata miał również bardzo dużo wypowiedzi. Przemyœl to.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.