| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Upadek USA - Proroctwa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172 |
|
Ja pisze do Was z Urugwaju. Zgodnie z przepowiedniami (Proroctwa) naszego rodaka, pana Marka Baka, to juz wkrotce dojdzie do upadku USA. Pan Marek Bak juz w 1980 roku przepowiedzial, ze Zwiazek Socjalistycznych Republik Radzieckich upadnie przed rokiem 1995 i o sie sprawdzilo !
teraz wedle jego proroctwa USA ma upasc przed rokiem 2015.
Co Wy na to ?
! LIBERTAD O MUERTE !
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
VIVA LA REVOLUTION of course ale...
Ehhhh...nie wierze w proroctwa...Z tym ZSRR moglo mu sie poszczęścić...jak USA upadnie przed 2015r to porozmawiamy
|
|
|
Jasne, ze mozna tez i w ten sposob podchodzic do sprawy. Ja tez jestem z natury sceptykiem, ale musze przyznac, ze temu czlowiekowi spelnilo sie wiele przepowiedni, a poniewaz ta dotyczaca USA jest jeszcze przed nami, to mysle, ze to dobry temat.
W koncu jesli bedziemy pisac tylko na temat tego co sie juz spelnilo, to nie bedzie tu nic ciekawego do czytania.
! LIBERTAD O MUERTE !
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
Masz całkowitą racje...ale widze ze niewielu ludzi podjęło temat:(:(:(:(
|
|
|
No niestety. A moze ich to po prostu nie interesuje. Moze wola pisac o tym co sie juz wydarzylo, no i jak tam ktos kiedys przepowiedzial pierwsza lub druga wojne swiatowa lub cos w tym stylu...
szkoda...
alke jestem jeszcze dobrej nadzieji i zakladam, ze sie to moze rozkreci. w koncu ja stawiam na inteligencje i rozum !
Viva razonamiento ! Viva la inteligencia ! Viva el pensamiento libre !
! VIVA LA LIBERTAD !
! LIBERTAD O MUERTE !
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
Dzieki !
Wielkie dzieki, ale to nie mnie, moze to natchnienie ? Moze Wola Boska ;o)) ?
Nadchodzi Nowa ERA !
Viva la Revolucion !
|
|
|
Sprawdźcie energię tego kraju, bardzo negatywna.
Jak wiadomo eneria negatywna przyciąga energie negatywną. Myslę, że dojdzie do tego o czym pisze Romek
Po roku 2012?
|
|
|
Widze że u też nikogo ani widu ani słychu...:(:(:(:(
Ludzie czy wam sie nie nudzi ciągle nawijanie o tych samych tamatach?
|
|
|
była gra komputerowa o promie kosmicznym Chalenger, gracze w tej grze gineli pewnie miliony razy - nieszceście przyciąga nieszczeście i prom uległ katastrofie, Amerykanie nakręcili tyle filmów katastroficznych, że zasługują juz na jakąś planetoidę.
Marek
|
|
|
Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ?
Sw. Jan VII, 46
(Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?)
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
Romku
to nie polega na wierzeniu lub nie, ale biore to pod rozwagę jako mocno prawdopodobne w ciągu czekających na nieuchronnie zdarzeń.
Pozdrowienia dla Cze.
Marek
|
|
|
Dzieki za pozdrowienia. Nie rozumiem dlaczego tak male jest zainteresowanie tym tematem ? Moze ktos cos wie na takie tematy ? czy jest posrod forumowiczow ktos kto wie na czym polega taka postawa ? Jakas psychologia spoleczna ludzi zainteresowanych tylko "koncem" swiata, a nie rzeczywistymi sprawami ?
|
|
|
"w koncu ja stawiam na inteligencje i rozum !" jakby tak bylo to bys w ogole nie zajmowal sie takimi bzdurami. A taka przepowiednia ze zwiazek radziecki upadnie to jest rzeczywiscie ambitna. Ja tez jestem prorokiem i prorokuje ze sld rozpadnie sie przed rokiem 2006. tralala
|
|
|
Teraz latwo jest napisac, ze nie trzeba byc prorokiem. Ale jeszcze w tamtych czasach, to wiekszoasc sobie myslala, ze to bedzie "Mocarstwo Wiecznosci", no, a teraz to samo z tym USA. Tu chodzi o powaznie przedstawiona date i to wcale nie tak odlegla. Dzieli nas tylko 10 lat. A moze mniej, znacznie mniej. czy jesli to takie latwe, to dlaczego nikt wczesniej nie wysunal takiej hipotezy ?
No i co tu ma wspolnego jakas maloznaczaca partia polkityczna w jakims tam kraiku, do upadku potegi politycznej, wojskowej, gospodarczej, finansowej ?! Do kraju, ktory jest obecnymm dzisiejszym "Imperium Romanum" ?
Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ?
Sw. Jan VII, 46
(Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?)
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
a czym bylo zsrr w tamtych czasach? poza tym jesli chodzi o usa to owszem wydaje mi sie ze ten kraj zyje juz "na kredyt" minionych lat swietnosci ale zeby cos moglo mu zagrozic w przeciagu 10 lat to raczej malo prawdopodobne. (chyba ze chinczycy :)). A tak na marginesie to czy moglbys powiedziec cos wiecej o tym swoim proroku? Zdaje sie ze to jakis specjalista od upadkow narodow?
PS. Zaloze sie ze gdy Pan Prorok mowil o "upadku" zsrr wszyscy (jesli ktokolwiek) wyobrazali sobie walace sie mury, ogien chaos i destrukcje, a tymczasem kraj przeszedl pare zmian politycznych, dali nowa flage i zyje sobie tak jak dawniej.
I pewnie teraz tez myslac sobie o "upadku usa" myslisz o jakiejs katastrofie ktora cofnie usa do epoki kamienia lupanego, a tymczasem moze byc tak ze wladze jakiegos stanu zechca sobie zrobic z niego osobne panstewko i to tez bedzie "koniec usa" i bedziesz wznosil pana proroka na piedestaly
|
|
|
czy usa upadnie? na razie sie na to nie zanosi, ale szczerze to bym chcial by wkoncu dostali po dupe. Moze i updna, jesli beda nadal wybierac tak madrych przezydentow jak G.W.B
|
|
|
bzduraaaaaa USA nie moze upaść
po pierwsze jest to za bardzo rozwinięty kraj
po drugie za mało czasu
po trzecie USA samo nie może upaść a żaden krajnie może im praktycznie podskoczyc
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |