Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Upadek USA - Proroctwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona

Ja pisze do Was z Urugwaju. Zgodnie z przepowiedniami (Proroctwa) naszego rodaka, pana Marka Baka, to juz wkrotce dojdzie do upadku USA. Pan Marek Bak juz w 1980 roku przepowiedzial, ze Zwiazek Socjalistycznych Republik Radzieckich upadnie przed rokiem 1995 i o sie sprawdzilo ! teraz wedle jego proroctwa USA ma upasc przed rokiem 2015. Co Wy na to ? ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

VIVA LA REVOLUTION of course ale... Ehhhh...nie wierze w proroctwa...Z tym ZSRR moglo mu sie poszczęścić...jak USA upadnie przed 2015r to porozmawiamy

Jasne, ze mozna tez i w ten sposob podchodzic do sprawy. Ja tez jestem z natury sceptykiem, ale musze przyznac, ze temu czlowiekowi spelnilo sie wiele przepowiedni, a poniewaz ta dotyczaca USA jest jeszcze przed nami, to mysle, ze to dobry temat. W koncu jesli bedziemy pisac tylko na temat tego co sie juz spelnilo, to nie bedzie tu nic ciekawego do czytania. ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

Masz całkowitą racje...ale widze ze niewielu ludzi podjęło temat:(:(:(:(

No niestety. A moze ich to po prostu nie interesuje. Moze wola pisac o tym co sie juz wydarzylo, no i jak tam ktos kiedys przepowiedzial pierwsza lub druga wojne swiatowa lub cos w tym stylu... szkoda... alke jestem jeszcze dobrej nadzieji i zakladam, ze sie to moze rozkreci. w koncu ja stawiam na inteligencje i rozum ! Viva razonamiento ! Viva la inteligencia ! Viva el pensamiento libre ! ! VIVA LA LIBERTAD ! ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

Romek!!!! UWIELBIAM CIE!!!!!!! Jesteś geniuszem

Dzieki ! Wielkie dzieki, ale to nie mnie, moze to natchnienie ? Moze Wola Boska ;o)) ? Nadchodzi Nowa ERA ! Viva la Revolucion !

Sprawdźcie energię tego kraju, bardzo negatywna. Jak wiadomo eneria negatywna przyciąga energie negatywną. Myslę, że dojdzie do tego o czym pisze Romek Po roku 2012?

Widze że u też nikogo ani widu ani słychu...:(:(:(:( Ludzie czy wam sie nie nudzi ciągle nawijanie o tych samych tamatach?

była gra komputerowa o promie kosmicznym Chalenger, gracze w tej grze gineli pewnie miliony razy - nieszceście przyciąga nieszczeście i prom uległ katastrofie, Amerykanie nakręcili tyle filmów katastroficznych, że zasługują juz na jakąś planetoidę. Marek

Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ? Sw. Jan VII, 46 (Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?) ! VIVA LA REVOLUCION !

Romku to nie polega na wierzeniu lub nie, ale biore to pod rozwagę jako mocno prawdopodobne w ciągu czekających na nieuchronnie zdarzeń. Pozdrowienia dla Cze. Marek

Dzieki za pozdrowienia. Nie rozumiem dlaczego tak male jest zainteresowanie tym tematem ? Moze ktos cos wie na takie tematy ? czy jest posrod forumowiczow ktos kto wie na czym polega taka postawa ? Jakas psychologia spoleczna ludzi zainteresowanych tylko "koncem" swiata, a nie rzeczywistymi sprawami ?

"w koncu ja stawiam na inteligencje i rozum !" jakby tak bylo to bys w ogole nie zajmowal sie takimi bzdurami. A taka przepowiednia ze zwiazek radziecki upadnie to jest rzeczywiscie ambitna. Ja tez jestem prorokiem i prorokuje ze sld rozpadnie sie przed rokiem 2006. tralala

nie trzeba bylo byc prorokiem by na to wpasc

na tamto tez

Teraz latwo jest napisac, ze nie trzeba byc prorokiem. Ale jeszcze w tamtych czasach, to wiekszoasc sobie myslala, ze to bedzie "Mocarstwo Wiecznosci", no, a teraz to samo z tym USA. Tu chodzi o powaznie przedstawiona date i to wcale nie tak odlegla. Dzieli nas tylko 10 lat. A moze mniej, znacznie mniej. czy jesli to takie latwe, to dlaczego nikt wczesniej nie wysunal takiej hipotezy ? No i co tu ma wspolnego jakas maloznaczaca partia polkityczna w jakims tam kraiku, do upadku potegi politycznej, wojskowej, gospodarczej, finansowej ?! Do kraju, ktory jest obecnymm dzisiejszym "Imperium Romanum" ? Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ? Sw. Jan VII, 46 (Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?) ! VIVA LA REVOLUCION !

a czym bylo zsrr w tamtych czasach? poza tym jesli chodzi o usa to owszem wydaje mi sie ze ten kraj zyje juz "na kredyt" minionych lat swietnosci ale zeby cos moglo mu zagrozic w przeciagu 10 lat to raczej malo prawdopodobne. (chyba ze chinczycy :)). A tak na marginesie to czy moglbys powiedziec cos wiecej o tym swoim proroku? Zdaje sie ze to jakis specjalista od upadkow narodow? PS. Zaloze sie ze gdy Pan Prorok mowil o "upadku" zsrr wszyscy (jesli ktokolwiek) wyobrazali sobie walace sie mury, ogien chaos i destrukcje, a tymczasem kraj przeszedl pare zmian politycznych, dali nowa flage i zyje sobie tak jak dawniej. I pewnie teraz tez myslac sobie o "upadku usa" myslisz o jakiejs katastrofie ktora cofnie usa do epoki kamienia lupanego, a tymczasem moze byc tak ze wladze jakiegos stanu zechca sobie zrobic z niego osobne panstewko i to tez bedzie "koniec usa" i bedziesz wznosil pana proroka na piedestaly

czy usa upadnie? na razie sie na to nie zanosi, ale szczerze to bym chcial by wkoncu dostali po dupe. Moze i updna, jesli beda nadal wybierac tak madrych przezydentow jak G.W.B

bzduraaaaaa USA nie moze upaść po pierwsze jest to za bardzo rozwinięty kraj po drugie za mało czasu po trzecie USA samo nie może upaść a żaden krajnie może im praktycznie podskoczyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.